Spillerstallen 2013 - keeper

SpesiallagbildeDet begynner å dra seg mot første seriekamp. I kveld har vi møtt Åseral (se eget referat) og neste torsdag venter Marnardal til 6.div åpning. 
Laget som først så litt skralt ut, har som vanlig slått ut i full formering de siste ukene, og me rusk og rask teller vi en spilleklar stall på nærmere 30!!!! mann. Her skal vi se litt nærmere på stallen, og på formen spillerne viser nå i sesongoppkjøringen.

Add a comment (0)

Les mer …

Spillerstallen 2013

a-laget2006bakSmallEn kladdete foreløpig spillerstall. Den fylles ut forløpende fram mot sesongstart.

Add a comment (0)

Les mer …

En legende fyller 30

JanBanan1Utallige mail er innkommet med rasende reaksjoner på at legenden Jan Hagas navn ble utelatt blant navnene på årets første trening. 
Det finnes mange grunner til det. Den beste er nok at siden 1 års permisjonen hans var utløpt, var han plent nødt til å stille på jobb for i det hele tatt å beholde plassen på adelskalenderen.

Add a comment (0)

Les mer …

Nye fjes, og gamle kropper

inni-hallenMandag var sesongslankingen i gang, da julefettribba skulle fortæres på groveste måte i flerbrukshallen.

Det var klart for første Konsmotrening foran 2013 sesongen.

Add a comment (0)

Les mer …

En velsmurt maskin

KleppÅrets overganger og spillerstall viser prov på genialitet, og viser hvor utrolig velsmurt hele klubben er. Det fungerer i alle ledd. Her kan du lese om systemet som hele divisjonen er forvirret over, og svært så misunnelige.

Add a comment (0)

Les mer …

Sesongen oppsummert – overganger

Sesongen startet med det som såg ut som en sterk tropp, med litt tynt i angrepet. Andrè, fjorårets toppscorer, endte på 8 mål, noe som fryktet var for svakt i år.

Laget var tilført nye spennende spillere, spesielt Geir, som imponerte veldig i vinter. Men etter knallharde forhandlinger klarte vi til slutt å knekke selvfølelsen til Vidar. Vidar VAR definitivt god nok, noe som ­­­­antall ganger i første 11'ern burde være bevis nok for. Begge ungguttene varierer i prestasjonen, men jevnt over har de levert mye mer enn forventa.

Add a comment (0)

Les mer …