Foran siste seriekamp

Vidar-Cato-HidraPå torsdag 11.oktober er det aller siste sjanse til å få med seg herrelaget i åretssesong. De kjemper fortsatt om en topp 5 plassering (av 11), og i allefall å passere Hægebostad. Men da må Gyland (nr 3) slås på torsdag kl 17.45 på Helle stadion.

Sesongen i år har tross alt vært meget god, og vi på scoringsrekorden på 85 mål. Da må vi riktignok kopiere Feda kampen, og sette 11 i siste. Det kan nok bli hardt. 66 baklengs er også rimelig bra til å være Konsmo. Vi har dessuten unngått de VIRKELIGE stortapene slik vi ofte har et par av i året. Verst i Mandal 1-8, og best mot Feda 2 ganger. 1-8 borte og 11-1 hjemme.

I kampen om årets utmerkelser har vi denne stillingen før siste kamp.

Årets spiller:
Den gjeveste kåringa, som i fjor ble vunnet av Andrè svært knepent etter å ha havna likt med Kristian på børsen. 

I år som i fjor vil den endelige vinneren kåres på spilleravslutninga, med samme utgangspunkt som i fjor. De 3 øverste er i prinsippet med i kåringa, men lederen, i årets tilfelle Tor Kristian, har allerede fått 17 stemmer, Kristian 15 og Ruben 13. Også Chritian Nepstad kan blande seg inn i kåringa. Med sine 11 poeng har han muligheten til å gå forbi Ruben og altså bli den tredje i kåringa. Så avgis stemmene av spillerne som møter opp, og så teller man dem sammen, for til slutt og kåre en vinner.

Årets toppscorer
Denne er allerede avgjort??? Ruben har utlignet Christian Nepstads rekord på 25 mål, og er 7 mål foran fetter Tor Kristian. Den tredje måltyven vår har 15, og mangler bare 2 på å nå 100 mål totalt.

Årets unge spiller:
Her leder Rafiq (8p), foran Vidar (6p), Geir og Cato (5p)
Også denne vil kåres på årets spillermøte, dersom ikke vi får opp igjen nettavstemminga vår. I fjor drog Kim Åvar hjem denne bøtta. I år er Rafiq faoritt, men Vidars siste kamper har vært av så høy kvalitet at han er der oppe han også. Cato har minst kamper, men passerer halvparten med sine 10 til nå. Geir virket vanvittig skjerpet på treninga på mandag, og jakter sitt første mål og flere børspoeng. Her er intet avgjort!

Keeper, råtass og årets mål


Keeperkåringa er som vanlig spennende med MANGE kandidater. Råtass håper vi ingen slår Kjetil som, og årets mål er egentlig allerede kåret. Selv om det også finnes andre gode kandidater enn Argentina målet mot Feda.

På torsdag er det slutt. Sørg for å ta et siste farvel med A-laget for i år.

PS! G-14 laget spiller sin siste hjemmekamp torsdag 18.oktober kl 18.00.

Powered by Bullraider.com

Ekstra informasjon