G-14 chippa sure Holumspillere


G-14Konsmos G-14 lag er i full gang med høstsesongen. Mot Holum på torsdag ble det en grei 2-1 seier, mot et Holum lag som var mye mer opptatt av dommeren enn av å spille fotball. Med 2 flotte mål chippet Håvard Engelid Haddeland inn seieren.

Kampen ble jevn og tett, men det var likevel det beste, og klart mest fairspillende laget som vant. Det skal sies at dommeren (undertegnede) nok ikke hadde sin beste vikardag på jobben, og det burde blitt delt ut flere gule kort. 
Men selv om Holumspillerne brukte armer mer enn bein, klarte Konsmo og roe seg så mye ned at de til slutt, kun konsa om spillet. Holum, som står uten poeng, var nok litt mer overgira over muligheten på poeng, ettersom de tok ledelsen tidlig. Men det er rett og slett ingenting å gjøre så lenge Konsmo blør for drakta.

G-14 laget startet sesongen glimrende, og sørget for at de ble værende i divisjonen etter å ha spilt seg varme. Dermed skulle de ut i en jevn og tøff divisjon nå i høst. 
Etter det trener Lennart Bakken beskriver som en laaaang feriefotball, har nå laget hans våknet skikkelig. 2 seire på rad, og 3 totalt, gjør at 3.plassen bør være innenfor rekkevidde. Kanskje til og med sølvet, dersom de får ut sitt fulle potensial de siste kampene.

Følg med på innspurten på de spennende rekruttene. Her kan det være en liten talentgullgruve.

Powered by Bullraider.com

Ekstra informasjon