Tall som teller så langt

SpesiallagbildeHer oppsummerer vi sesongen 4 serierunder før slutt. Det er kamp om alle prisene i år også, så det er bare å legge ned sjela. Det er mulig å 12 poeng for årets spillere, og et uendelig antall mål. 
3 mann fortjener så langt ekstra skryt. Og heldigvis så er det ungdommen som viser at det faktisk er tak i dem.

Etter noen år med elendighet, viser Geir, Vidar og Rafiq at den nye generasjonen er til å stole på. Med samtlige kamper, og for Vidar og Geir, samtlige treninger, lover det godt for framtiden. Fjorårets nest-beste spiller, Kristian Hagen, har kun latt en kraftig forkjølelse stoppe ham i en kamp.

10 spillere har fått over 10 kamper, noe som vitner om litt, men ikke fryktelig stor, gjennomtrekk.

I målprotokollen er det ikke overraskende at vår pastor og familiefar Christian er med i toppen. Etter en skuffende sesong i fjor, uten toppscorertittel, lovet han bot og bedring i år. Selv om det fortsatt stort sett dreier som om hjemmekamper. Med 12 mål på sine 8 kamper er han foreløpig den mest effektive spilleren. Snitt på 1,5 mål pr.kamp. 
Men på toppen av listen troner to finslendinger, to Finsådalinger er vel mer riktig å si. De to fetterne står for totalt 32 av våre 59 mål. Med like mange kamper og like mange mål (12 og 16), pågår kampen mellom dem om å bli årets toppscorer i full styrke. Men begge har i øyeblikket et handikap. Ruben med sine knær. Tor Kristian med MK spekulasjonene. Kan de takle presset, og dukker Christian opp bakfra med to hjemmekamper og en mot Holum igjen?

I kampen om råtassen leder Kjetil og Andrè ettersom røde kort teller 3 poeng. Med 2 gule leder Andrè den kampen foreløpig, og vi får for all del håpe at Kjetil klarer å holde seg i skinnet de siste kampene. For etter gårsdagens trening, hvor Kjetil var i en egen klasse, trenger vi han, og da får han drite i de dumme hissige kortene sine. Cato og Rafiq står også med 2 gule hver. Like sensasjonelt er det at Ørjan og Hallgeir kun har ett gult.

Så er det BØRSKONGEN!
Her er det flere som fortsatt er med i kampen. 
TK topper med 14 poeng. Hakk i hel følger fjorårets toer, Rambokk-Hagen, som nok ikke har tenkt å ta tittelen glippe igjen. Hakk i hæl følger Christian, som alltid maser om at: ” Det hjelper ikke å score mål på dette laget. Jeg får jo aldri poeng… Buhu” I år har sutringen tydeligvis hjulpet, og han er bare 3 poeng bak lederen. Ruben og Rafiq er med i racet de også.

Dermed viser det seg også at Rafiq ligger klart best an til å ta årets unge spillerprisen, men dersom Pål, Geir eller Cato fullførere med stil, har de fortsatt muligheten. Rafiq og Cato er formspillere, me vi vet alle hva Geir kan når han tør slippe seg løs. Pål får nok ikke nok kamper. Kanskje det kun blir med kampen i Farsund.

Årets keeper er igjen en kamp mellom to gamle menn. Espen Løland og Trond Erik. Bakken har tatt et par poeng også som spiller, så vi får se hvem som tar med seg tronen. Jevnt, men Bakken leder nok som følge av at vi elsker rekorder, og 2 smultringer på rad er helt vilt!

Følg med de siste rundene. 

Alle tallene kan du se under a-laget og fanen PLAYERS.

Powered by Bullraider.com

Ekstra informasjon