Konsmo forsterker før høsten

JoachimPerssonDet er Konsmolag som virkelig ruster opp foran en høstsesong som kan bli historisk. Etter at vi kun er to poeng bak serieleder, kjenner unggutta smaken av metall i baken. Og Capello har vært meget aktiv i sommer.

I kveld kan vi presentere de aller første bildene av Joachim Persson i Konsmodrakta. Overgangen hans har vært reneste såpeoperaen denne helga, og rykter har florert i øst og vest om om han noensinne ville bli klar til morgendagens toppkamp mot Holum. 

Men sent søndag kveld kom bekreftelsen. Joachim kan få sin debut i gjørmebadet i Holum i morgen. 
Det samme vil også vår nye Eritrer gjøre. Yohans Zemariam har også benyttet sommeren til å spille seg til en kontrakt. Begge to er forsvarere, og er kjærkomne på plasser hvor vi har hatt litt lite å velge mellom. Nå som også Hagen har blitt pappa, trengte virkelig Capello nye fjes her. 


GjenfødtokseOg som ikke det var nok. Årets tredje signering er riktignok ikke en nykommer, men måten Oslo har behandlet Oksen fra Bordalen på er intet mindre enn fantastisk. De sommertreningene han har vært på har vært en evig solskinnsdrøm, og Martin kommer tilbake med kvaliteter vi hadde glemt vi hadde. En kantspiller som kommer til å prikke innleggene inn i boksen på en måte ikke en gang hans mer berømte kirketjener av en far kunne ha pirket gresstrå av gravsteiner på en flottere måte. 

Vi kommer nok tilbake med mye mer i etterkant av kampen, om alle spillerne, og ikke minst: Mulighetene videre.

Lykke til i morgen gutter.

Powered by Bullraider.com

Ekstra informasjon