AVSPARK TIRSDAG

Capello-KILI vår faste spalte "AVSPARK TIRSDAG" presenterer vi i dag lagene som skal i aksjon på torsdag. Vi har altså fått opp et nytt damelag ledet av Danny Fåland som skal spille sin første kamp mot Flekkefjord. Denne går utrolig nok på BYREMO. Capello Fiddan er også mer enn klar for sesongstart, da erkefiende Holum kommer til Helle stadion samme dag.

Ja da, så blei det den tida på året igjen. Tida da bonden he fylt lufta med mygg, kun for å plage de våryre forballspillerne som entrer utrolige Helle stadion. I år, som i fjor, og som de fleste år sida krigen, er ballen rund.

Mennene som ruller opp stadionveien i sine nyvaska, blankpolerte dekk heter fortsatt Naglestad, Øydna, Nepstad, Haddeland og Snartemo, men nå har de også fått skikklig internasjonalt selskap. Spillere fra både Polen, Iran, Eritrea og Mandal er med på å gjøre Helle til en mer multikulturelt lag enn noensinne. Rapportene skal til og med ha det til at Capello skal ha snakket opp til 2-3 setninger på engelsk. PÅ RAD!!!

Spørsmålet da alle stiller seg er selvfølgelig. Går dette ut over kommunikasjonen? Skal vi tro Capello er det et rungende NEI på det momentet. Årsak: Det har aldri vært kommunikasjon i Konsmo laget.

"Her spiller vi på instinktet. Vi ble født med en spiker i handa. Den spikeren skal nå i Holumkista" sier en svært spillesugen spiller som vil være anonym inntil det motsatte er bevist.

En tredje forskjell er at halvparten av de som i dag bærer den gule drakta i seniorsammenheng nå har større brystparti enn undertegnede. For i år har nemlig Konsmo klart og skrape sammen nok spillere til et B-lag.

Eller Damelag, som det også kalles. Capello ser store muligheter for å holde noen av sine verst trente spillere i gang med å spille kamper med damene. Uten at han regner med at motstandere vil reagere.

I motsetning til herrene har damelaget vunnet alle sine ene trenignskamper, og stiller derfor svært positive til start. Danny Fåland lanseres allerede som en kommende stjernetrener, som på sikt nok muligens sikter mot å overta herrelaget. Selv nekter han å kommentere sine ambisjoner utover og vinne alle kamper han har nok spillere til.

Helle stadion har aldri vært vakrere. Den har heller aldri vært fullere av talent. Det vi nå mangler er et G14 lag som kan holde ungdommen vekke fra mopeden. Det kan se litt tomt ut spillermessig på det de neste årene også dessverre, men... Med et damelag og et herrelag. Ja da må det jo bli babyboom.

Vi gleder oss stort. Lykke til. 

Powered by Bullraider.com

Ekstra informasjon