Kampreferat 2003 - oppsummering

En makaber avslutning på en jevnt litt for dårlig sesong. Men laget består, og vi vokser og vokser.
 

Onsdag 30. April på Lyngdal Stadion
 

Lyngdal 2            Konsmo     (4-0)  9-3   

Bakken L, Ødegård, Bakken E

 

Laget : 3-4-3
Ruud-

Åkseth, Håland R, Haga J-
Nygård E, Bakken E, Fiddan H, Bendixsen K -
Håland J E, Ødegård J, Bakken L

Også benyttet :
Fiddan E, Smedsland

Ingen kort

 

Vel, vel. Vi er tilbake for 4 år siden. Laget vi måtte stille i dag holder ikke mål. Likevel gjør vi en bra kamp, i alle fall offensivt. Vi skaper en god del sjanser, eller nesten sjanser. Litt unøyaktige i nest siste trekk. Må trene på innlegg.

Smart trekk å legge Espen frem på høyrekanten, men vi må bli flinkere til å variere. Første omgang stod Jan Erik uten å ha noe gjøre.

Defensivt fungerer det bra på høyresida hvor Egill gjør sin defensive jobb glimrende. Personlige feil skaper sjanser her. På andre sida fungerer ingenting. Midtbanespiller gjør overhodet ikke jobben sin. Dermed blir det heilt åpent her. Dette må vi gjøre noe med!!!

Målene var pene. Lennart på innlegg fra Espen, Jon på innlegg fra Egill, og Espen på straffe etter at Lennart skjøt i fanget på en forsvarspiller som ble utvist. Dommeren blåste av etter straffen. 9-3 er et fryktlig resultat, men vi kan ordne dette til kampen mot Flekkefjord.

 

Fredag 9.mai på Helle Stadion 

Konsmo – Flekkefjord 2       (1-1)  2-3   

Helle, Håland R
 

Laget : 3-4-3

Ruud-
Åkseth, Håland R, Haga J-
Nygård E, Fiddan H, Bakken E, Haga K-
Ødegård, Helle, Bakken L

Også benyttet :
Fiddan E, Løland K, Bendixsen K, Håland J E

Ubenyttet : Smedsland E

Gule Kort : Fiddan H

 

Et kjempeskritt i riktig retning. Kjetil Haga kom inn og tettet problemet på venstresida, og Vegard scorer på sitt første touch i karrieren. Denne mannen blir spennende. Men målet er nesten alene Lennart sitt. Et strålende raid langs sida, og dermed enkelt for debutanten. Dessverre falt vi litt sammen etter at Fiddan fikk problemer med utstyret, og utligningen kom før pause. Jon har dessuten en kjempesjanse alene med keeper like etterpå.

Erik gjør en kjempekamp i mål, med flere glimrende redninger, selv om han må ta skylda for 3-1 målet som han skulle plukket ned. En corner rett i mål.

2-3 kom etter en lav corner fra Fiddan som Jon bommer på, men som Richard liggende dunker i mål. Richard må få BB i dag. Han var glimrende. Etterpå har Jon og Vegard en kjempemulighet, men når begge tror de skal safe ballen inn kolliderer de like godt. Litt klovnete.. Nesten som Fiddans Fostervoll fall!!!! Hollywood my ass!!!! Dette holder ikke i Bollywood engang.

16.mai festen mot MK3 skal vi vinne.

 

Fredag 16.mai på Idrettsparken gress 2
 

MK3 – Konsmo (5-0)  9-0


Laget :3-4-3
Ruud-
Åkseth, Håland R, Haga J-
Ågedal B, Fiddan E, Fiddan H, Haga K-
Bakken E, Bakken L, Ødegård J

Også benyttet :
Nygård E, Håland J

Ingen kort

 

Katastrofe!!!!! Ingen skjønner riktig hva som gikk galt!
Dette skulle også vise seg å være Egills siste kamp for Konsmo. Han ble stygt skadet i kneet, og bestemte seg siden for å avslutte karrieren. www.konsmo.il håper å få et hjemme-hos intervju med ham her om få uker.

Torsdag 22 mai på Helle Stadion

 

Konsmo – BFS 3                (1-0)  5-1   

Ødegård (3), Bakken L, Bakken E
 

Laget: 3-4-3 :
Ruud-
Bakken E, Håland R, Haga J-
Åkseth, Fiddan H, Håland J, Haga K-
Ødegård, Helle, Bakken L

Også benyttet:
Fiddan E, Bendixsen K

Ingen kort
 

Endelig…… Årets første seier om mot et lag vi burde slå. Alt som har voldt oss problemer i de 3 første kampene løsnet i dag. Forsvaret (forsterket med Espen) unngikk de stygge feilene, Erik stod som en prest, og angrepet var effektive som aldri før. Jon scoring etter 20 sekunder gjorde underverker. Vi skulle gå offensivt ut, og det gjorde vi…

Utligningen kom i starten av andre omgang, og da hadde vi problemer, men så kranglet Lennart inn 2-1 før Jons perfekte hodestøt på frisparket til Espen avgjorde kampen. Da Vegard ble ”revet ned” da han prøvde å ta et brassespark, ordnet Espen 4-1. Og da kunne bare Jon pirke inn det femte på et hjørnespark fra Fiddan.

Glimrende. Dette smakte godt. Jons første hat-trick. Espen la opp til tre og scora ett. En god kveld for han også. Freddy god i ny rolle. Og Vegard fikk et blått øye…. Nu er vi i gang!!!!

 

Mandag 2.Juni på Helle Stadion

Konsmo – BFS 2 (1-2)  2-3   

Helle, Fiddan H
 

Laget 3-4-3 :
Ruud-
Haga J, Håland R, Bakken E-
Åkseth, Fiddan H, Haga K, Nygård J-
Ødegård, Helle, Baken L

Også benyttet :
Bendixsen K, Ågedal B, Løland K

Gule Kort : Fiddan H

 

Vi styrer kampen og skaper sjanse på sjanse. Men inneffektivitet er stikkordet i dag. BFS tar tidlig ledelsen, men Vegard utlikner med et flott skudd fra 16 meter. Før pause scorer de igjen.

I andre omgang fortsetter vi og skape enorme muligheter uten uttelling, og da Kjetils kanon fra 30 meter smeller i tverrrliggeren, og en praktredning av keeper på en volley fra Fiddan på 5 meter gjorde at det så umulig ut. Og 10 min før slutt avgjør de med 3-1. Fiddan halvt bryster, halvt slår ballen inn med hendene på et lurt frispark fra Espen B. Det var siste spark på ballen. Surt tap, men vi hadde det gøy.

 

Torsdag 5.Juni på Helle Stadion

Konsmo – Hægebostad 2      (1-0)  4-0   
Bakken E, Bakken L(2), Ødegård


Laget 3-5-2 :
Ruud-
Åkseth, Håland R, Bakken E-
Ågedal B, Bendixsen K, Fiddan H, Haga K, Løland K-
Bakken L, Ødegård

Også benyttet :
Haga J, Nygård J

Dårlig nytt før kampen. Egills skade mot MK setter han utenfor resten av sesongen. Veldig synd for Egill som var på vei mot toppformen.

Et redusert og litt skadeskutt lag skulle etter en halvgod 1.omgang etter hvert vise seg og bli mer enn godt nok for å slå et Hægebostad lag totalt uten glød. Mot slutten av kampen brukte vi dem som rundingsbøyer.

Espen setter et frispark vakkert i mål i 1.omgang. Bortsett fra det…. lite og glede seg over. Stillestående, men vi turte i alle fall prøve på noen langskudd.

Andre omgang er mye mye bedre. Alle tar tak. Forsvaret nå med Jan viser seg og være helt glimrende. På kantene blomstrer både Freddy og ikke minst Bjørnar, sentralt vinnes det baller, og på topp er Lennart veldig god. 2-0 scorer Lennart etter veldig sterkt og krangle med seg ballen og plasserer den nydelig i hjørnet. 3-0 er ei perle. Espen finner Lennart som flikker videre til Fiddan på venstrekanten. Innlegget er perfekt på hodet til Jon som med litt hell til slutt får kranglet den over streken. 4-0 ordner Lennart fra skrått hold, via en uoppmerksom keeper.

Glimrende seier og det lover godt foran møtet på Kollemo!!!

 

Fredag 13.Juni på Kollemo Stadion

Hægebostad 2 – Konsmo         (0-2)  4-4   

Bakken L (2), Haga K, Egebø
 

Laget 3-5-2
Ruud-
Åkseth, Bakken E, Håland R-
Ågedal B, Løland K, Fiddan H, Egebø, Haga K-
Bakken L, Helle

Også benyttet :
Bendixsen K, Nygård J

Gult Kort : Fiddan H

 

Vi begynner veldig bra og forsetter og valse over et klart forsterket H2 lag. Kjetil!!! åpner ballet med et kjempetreff fra 16 meteren på ei dårlig klarering. Endelig. Nesten 3 og et halvt år uten mål for den trofaste ventremannen.

Lennart header inn 2-0 på et frispark fra bruttern. 3-0 er også Lennarts. Løland vil ha et nytt løpemønster på spissene. Pasningen fra Fiddan åpner rommet for Vegard som igjen legger til Lennart. Og et pluss til gode gamle Løland på sidelinja. Så reduserer H2, før Siggi tror han punkterer kampen etter et flott gjennomspill av Fiddan. USA importen slår til.

Utrolig nok slutter vi å tenke og roter bort 3 mål på uforklarlige feil. De siste kommer på siste spark i kampen. Surt, surt, surt. Men en ny god kamp!

 

Mandag 16.Juni på Spangreid Stadion

Spangreid/Giv Akt 2 – Konsmo  (2-1)  7-1       Bakken L
 

Laget 3-5-2 (4-4-2)
Ruud-
Åkseth, Bakken E, Håland R-
Ågedal, Håland J, Egebø, Helle, Løland K-
Fiddan H, Bakken L

Også benyttet :
Smedsland, Rødland J

Ingen Kort

 

Vi møter et lag som spiller til tider ball i hatt med oss. Men ledelsen tar vi etter 10 min, da Fiddan header Lennart gjennom. Han blir revet over ende. Fiddan kommer bakfra. Vipper ballen over de to som ligger nede. Snur rundt og spiller ballen til Lennart som er på beina igjen. Han runder keeper og vi tar noe sensasjonelt ledelsen. Etter det blir vi overkjørt på midten og vi legger etter hvert om til 4-4-2. Det fungerer bedre, men i 2.omgang er det mest effektive. Vegard, Fiddan, Lennart har alle feite tilbud, uten å lykkes. Jørn gjør sin debut i en alder av bare 15. Håper å se mer til kraftpluggen. Vi reiser oss til Kvås kampen.

 

Torsdag 26.juni på Helle Stadion

Konsmo – Kvås   (0-4)  1-7   

Bakken T E

Laget 3-4-3
Ruud-
Åkseth, Håland R, Haga J-
Nygård J, Fiddan E, Fiddan H, Haga K-
Ødegård, Bakken T E, Bakken L

Også benyttet :
Helle, Bendixsen K, Løland K, Ågedal B

Gule Kort : Bakken T E, Bakken L, Ødegård

 

Vi går inn ett minutt før slutt, når Fiddan endelig finner Jon med ei god pasning. Et perfekt innlegg som Trond Erik stupheader i mål. Vakkert vakkert. Årets mål så langt.

Resten…… Kvås scorer på alle sjanser. Vi taper de fleste dueller og blir overløpt. Vi er farligst på dødballer og en del nesten sjanser, men alt i alt…. Alt for dårlig. Espen B er ute resten av vårsesongen og det merker vi, sjøl om Freddy gjør sin beste kamp til nå. Også Jon er veldig god i dag, og Trond Erik gjør et bra ”comeback”.

 

Mandag 30.juni på Helle Stadion

Konsmo – MK3            (0-1)   1-8           
Haga K
 

Laget : 4-4-2
Ruud-
Ågedal, Håland R, Haga J, Åkseth-
Fiddan E, Fiddan H, Haga K, Løland K-
Bakken L, Bakken T E

Også benyttet :
Nygård J

Ingen Kort

 

To skritt i riktig retning (tapte 0-9 i bortemøtet). Men sørgelig…

Første omgang henger vi bra med defensivt, og Erik er virkelig tigeren. En kjempekamp. Straffesparket de får tildelt er billig men nok riktig. Fiddan er synderen i sommersol. Etter pause renner målene inn, selv om vi også har en del muligheter. Trond Erik går ut og da har allerede lille Løland reist heim. Lufta går ut på 0-4 og da Fiddan setter et skudd rett på keeper alene med ham, er det bare en mann som kan redde oss. Kjetil Haga plasserer ballen vakkert med utsiden, og dermed 2 mål i sesongen. Han var spiss da Trond Erik flytter seg ned. Midtbane blir det på ham i siste kamp før ferien. Skryt også av ungguttene i dag. De står bra på. Både Kjetil, Erlend, Bjørnar og Jens klarer seg bra. 3 poeng i den siste kampen nå… Kom igjen…..

 

 

Torsdag 3.Juli på Helle Stadion

Konsmo – Spangreid/Giv Akt 2 (1-2)(3-4) 3-7 Abrahamsen, Helle, Løland K
 

Laget 4-4-2
Ruud-
Åkseth, Abrahamsen, Håland R, Haga K-
Fiddan E, Fiddan H, Bakken T E, Løland K-
Helle, Bakken L

Også benyttet :
Bendixsen K

Gule Kort : Fiddan H, Åkseth

Rødt Kort : Helle

 

En kjempefin avslutting på vårsesongen tross nye stygge sifre, gjør at laget tar med optimisme fatt på høstsesongen. Ungguttene i Erlend, Freddy, Lille Løland og Vegard gjør en kjempekamp. Laget til Giv Akt var godt, veldig godt. Men vi står på noe heilt sinnsykt, og holder på å ta med oss ett eller flere poeng. Yngve debuterer med mål et drømmetreff på første berøring. Han skapte balansen og roen i spann med Richard, noe som virkelig gjorde utslaget. Etter 1-3 løsna det skikkelig for oss. Vegard runder keeper etter et kjempelangt utspill fra Lennart, og når Lille Løland får drømmetreff fra 16 meter på helvolley med ventreslegga, begynner vi for alvor å tro på poeng. Da blir Vegard overfalt i 16 meteren uten å få straffespark bobler det over for ham. Han meier ned en spiller bakfra, nekter å oppgi navnet på en grei måte, og blir utvist. Førstemann siden sesong 2000. Da faller vi sammen, og etter 5-3 som var soleklar offside, kaster vi frem Richard i et siste desperat forsøk. Det ender med to nye baklengs, men mye selvtillit og spilleglede i bagasjerommet før høsten. Fortsetter dette laget, kan det på sikt bli veldig bra. Lykke til Espen og Richard med å samle folk.

 

 

Konsmo - Lyngdal 2     3-10
Toremann, Bakken L (2)

Laget:
Ruud-
Åkseth, Bakken E, Bakken R, Haga J-
Sandbakken E, Egebø S, Toremann, Rødland E, Haga K-
Bakken L

også benyttet :
Bendixsen K, Rødland J, Lislevand F

 

Hadde skrapt inn alt som kunne gå fordi det va så himla varmt. Roar-Toremann-Frank Joar-Egil-Meg-Kristoffer-Erlend R-Kjetil-Ruud-Freddy-Siggi-Jan-Lenny-bjørnar. Jørn i beredskap. Toremann åpna med å skru inn et frispark frå 18 meter. Perfekt plass og dårlig mur. Lennart scora 2. Aleine me keeper begge gangene. Han var best den kampen. Egil jobba og tackla som en helt på midten. det va 32 grader.... Den første kampen i Nye Konsmos historie uten en Fiddan på banen. Historisk. Han reiste til proffspill i Australia og Adelaide Comets.

 

Flekkefjord 2 - Konsmo        5-1
Bakken L

Laget (3-4-3)
Helle-
Åkseth, Håland R, Haga K-
Sandbakken E, Bakken E, Løland E, Vrålstad M,
Løland K, Bakken L, Egebø S

Også benyttet:
Nygård J

 

Spilte med 3-3-3-1 system. Lenny på topp, Kjetil L og Siggi på off midtb. Espen B og Espen L på sentralt. Egil S og Marius på deff midtb. Richardt i midten med Kjetil H og Freddy på back. Jens A var trøtt så han begynte på benken. Vegard stod VELDIG bra, hadde noen superredninger på noen harde langskudd, og rimelig sikker i feltet. 5-1 te pause. Alt va temmelig kaos, ingen markeringer, dårlig linje i forsvar og mi sprang bare i mellom. 2 omg. Æ jekk i forsvar og tok med meg Løland bak med Kjetil og Freddy som back. Funka mye bedre. Richard, Egil og Marius på midten blei bedre, arbeidsjern to av dei vet du. Richard hadde to stolpeskudd i 2 omg, Lenny sko ha hatt straffe, men fekk det ikkje. Han burde ha scora ei gång eller to te. Han putta Målet åkkå forresten. Ingen gule eller røde. Einar Medby va dommer, mæ og Løland hadde foll kontroll på han. Han smiska me åkke....

 

Kvås - Konsmo  (1-1) 6-2
Ødegård, Bakken L

Laget (4-4-2)
Helle-
Frank J, Haga K, Håland R, Rødland J-
Smedsland, Rafoss, Løland K, Nygård J-
Bakken L, Ødegård J

Lite info her men tap blei det

 

BFS 2 - Konsmo 15-1
Bakken L

Laget (4-4-2)
Ruud-
Egebø S, Håland R, Rødland J, Haga K-
Nygård J, Fiddan E, Valand S, Løland K-
Bakken L- Helle V

 

Fikk ikke til noe som helst var rett å slett flaut. Blei slått masse lange lange baller ingen fik mi tak i. Sprang etter de heile tida blei innmari sliten av det, i tillegg hadde vi ikke innbyttere.

BFS 3 trakk laget og dermed mista vi også den 3 poengern…. SURT!

Oppsummering 2003: Kamper, Mål, Gule, Røde

Lagledere: Hallgeir Fiddan og Espen Bakken
4 poeng og sisteplass igjen

Navn

K

M

G

R

Merknader

Erik Ruud

13

 

 

 

1.keeper

Jan Haga

9

 

 

 

 

Richard Håland

14

1

 

 

(kaptein)

Freddy Åkseth

13

 

 

 

 

Egill Torgrim Nygård

3

 

 

 

Måtte legge opp etter MK 3

Hallgeir Fiddan

11

1

4

 

 

Espen Bakken

10

3

1

 

 

Kjetil Haga

13

2

 

 

 

Jon Ødegård

8

6

1

 

 

Lennart Bakken

15

12

1

 

Samtlige

Jan Erik Håland

5

 

 

 

 

Kristoffer Bendixsen

9

 

 

 

 

Kjetil Løland

11

1

 

 

 

Even Smedsland

3

 

 

 

 

Erlend Fiddan

8

 

 

 

 

Vegard Helle

10

3

 

1

 

Jens Arve Nygård

8

 

 

 

 

Sigurd K Egebø

5

1

 

 

 

Jørn Rødland

4

 

 

 

 

Trond Erik Bakken

3

1

1

 

 

Yngve Abrahamsen

1

1

 

 

 

Toremann Helle

1

1

 

 

 

Roar Bakken

1

 

 

 

 

Egil Sandbakken

2

 

 

 

 

Erlend Rødland

1

 

 

 

 

Frank Joar Lislevand

2

 

 

 

 

Espen Løland

1

 

 

 

 

Marius Vrålstad

1

 

 

 

 

Torleif Rafoss

1

 

 

 

 

Stian Valand

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totalt

15

33

8

0

30 spillere benyttet

Add a comment (0)