Kampreferat 2004 - oppsummering

Sesongen som ble nesten en eneste stor fest. Utrolig mye god fotball, mange mål, mange poeng, og mange pene gutter. Nøkkelspillerne slo til i de viktige kampene, og det gjorde dette til den beste sesongen hittil. Fornøyelig lesning!

BFS 2 - Konsmo   (2-3) 3-7  
Bakken L (3), Rafoss (3), Fiddan H

laget: 4-5-1
Helle-
Lislevand F, Bakken E, Nepstad, Egebø S-
Ågedal A, Nygård T, Rafoss, Fiddan H, Haga K-
Bakken L

subs :
Fiddan E, Smedsland E, Rødland J, Valand S

ingen kort

 

Ny scoringsrekord i seriepremieren!

Med 7 mål og til tider svært godt spill tok vi en grusom hevn på samme bane som det Forferdelige resultatet 15-1 dukket opp bare en 6-7 mnd tidligere. Vi har et nytt kjempe spennende lag på gang. Med comeback på spillere som Torgeir og André, og nye spillere som Torleif og Steinar. I tillegg nye unggutter som Stian, Franken og Jørn. Når vi nevner at vi manglet spillere som Trond Erik, Richard, Jon, to par Løland, så er vel det meste sagt om forutsetningene for å lykkes i år.

Vi fikk målene på svært gunstige tidspunkt. Lennart var stor i førsteomgang og putta alle tre. Andre omgang starta like godt Torleif med en KANON fra 35 knallhardt i mål. Så blir Lennart overfalt av keeper og Torleif gjør sitt andre, og senere sitt tredje på et nytt flott langskudd. Fiddan sjøl fikk æren av å avslutte det hele takket være en uegoistisk Jørn. Men det må nevnes. André Ågedal. Han var stort sett involvert i alle målene. Han mangla bare scoringen selv for å krone kvelden. På en dag med to karer med hattrick klarte han likevel å stjele showet. Forsvaret virker pottetett med litt mer bestemthet, midtbanen må spille seg sammen, og angrepet ser jo meget lovende ut. Tar vi med at Vegard spiller seg opp og avslutter kampen glimrende ser jo det meste nokså lyst ut. Seriefavoritt Spangreid!!!!!! BARE KOM!

 

 

Konsmo - Spangreid   (0-2)   1-4    
Fiddan H

laget : 4-4-1-1
Helle-
Lislevatn F, Bakken E, Nepstad S, Egebø-
Ågedal A, Nygård T, Fiddan H, Haga K-
Bakken T E-
Bakken L

subs:
Fiddan E, Ødegård J, Valand S, Smedsland E, Løland K, Rødland J

Gule Kort : Fiddan H, Egebø

 

Tap mot et bedre lag

Som serieleder tok vi i mot opprykksfavoritt Spangreid, og hadde gode muligheter i åpninga til å ta ledelsen. Men etterhvert tok Spangreid og ledet 2-0 til pause. 25 min ut i andre omgang kom Fiddan seg gjennom et meget godt forsvar og klinket ballen i nettaket. Da fikk vi troa på innhenting men typisk nok scorer Spangreid på et liten glipp bare minutter etterpå. 4-1 kom på ei kontring når vi desperat pressa på. Greit nok med tap, kanskje litt stort.

 

 

MK 3 - Konsmo     (2-0) 6-0
 

Laget: 4-5-1
Bakken L-
Lislevatn F, Bakken E, Nepstad S, Egebø-
Ågedal A, Nygård T, Fiddan H, Valand S, Haga K-
Bakken T E

subs :
Fiddan E, Smedsland E, Rødland J, Løland K

Ingen Kort

 

Utspilt og overløpt av gamle smarte spillere

Vi ble egentlig overkjørt og de avgjorde med 3-0 på et straffe i like etter andre omgang begynte. Da var løpet kjørt, og bare kampens ener, Lennart, gjorde at ikke tapet ble større. Vi trenger litt organisering!!!

 

Kvås - Konsmo     (2-0) 5-1    
Bakken T E

laget : 4-4-2
Helle-
Egebø, Bakken E, Nepstad, Haga K-
Ødegård, Fiddan H, Rafoss T, Nygård T-
Bakken L, Bakken T E

subs :
Fiddan E, Rødland J, Løland K, Lislevatn F, Smedsland

Ingen Kort

 

De misbrukte sjansers kamp

Lite å si egentlig. Vi rundspiller dem og kunne tatt ledelsen etter 5 sekunder, men i stedet scorer de på 5 av 6-7 sjanser, mens vi blir stående med Trond Eriks heading fra corneren til Torgeir. Likevel føler vi at det begynner å løsne etter et par dårlige kamper.

 
 

Konsmo - Lyngdal 2      (0-2) 1-3    
Bakken T E

laget : 4-4-2
Helle-
Egebø, Bakken E, Nepstad, Haga K-
Ødegård, Fiddan H, Nygård J, Fiddan E-
Bakken T E, Bakken L

subs:
Rødland J, Løland K, Smedsland, Abrahamsen C

ingen kort

 

Årsbeste mot 6.divs beste lag

Vi leverer årsbeste mot divisjonens kanskje beste lag, og kunne fort fått ett poeng mot slutten. Espen B kledde effektivt av Asle Ro, og Torgeir løp som en to takters strikkmotor gjennom heile kampen. Vi er meget godt fornøyd, og forhåpentligvis klarer vi nå å vise at vi faktisk er så gode som dette.

 

Konsmo - Kvås     (2-1)  6-1    
Bakken T E (2), Helle, Ødegård (2), Fiddan E

laget :4-3-3
Håland R-
Lislevand F, Bakken E, Haga K, Rødland J-
Nygård T, Rafoss T, Valand-
Ødegård, Bakken T E, Helle V

subs:
Fiddan E, Egebø, Abrahamsen C, Løland K, Bakken L

Ingen kort

 

Utklassing og 7-6 sammenlagt

Ny Tufte keeper som skapte større trygghet bakover. En tidlig scoring av Trond Erik ordna optimisme, og da han også legger på til 2-0 øyner vi sjansen til å vinne sammenlagt mot dem. Kvås reduserte før pause på et flott brassespark.

Kampen blir avgjort når Vegard raser gjennom forsvaret og setter ballen i nota mens han sklir gjennom et Kvås bein med knottene. Dermed 3-1 og Kvås nede i 10 mann. Resten av kampen ble enveis kjøring, og med Jons to første fulltreffere for året, og Erlends første i karrieren blei det totalt 7-6 mot Kvås i år. Flott seier men med en ørliten bismak ettersom de måtte fullføre med 10 mann. Fortjent var det uansett, og Espen B bak der var igjen vår kanskje bestemann i tillegg til at Trond Erik jobba som en helt begge veier. Veldig positivt var det at Stian fikk sitt gjennombrudd, og at Lille Løland spilte veldig bra de siste 20 min han fikk. Endelig trøkka ungguttene til.

 

 

Konsmo - Lyngdal 3                  (4-3)  4-3   
Bakken L (2), Rafoss, Bakken T E

laget : 4-4-2)
Helle (Håland R i 2.omg)
Egebø, Bakken E, Nepstad, Haga K-
Nygård T, Fiddan H, Rafoss, Ødegård-
Bakken L, Bakken T E

subs :
Fiddan E, Smedsland, Løland K, Lislevand F

Gule kort : Ødegård, Bakken E

 

Innkasta i senk!

Kampen vil bli husket for tre ting. Vi slo Lyngdal 3!!! Trond Eriks innkast (2 mål på dem), og litt for billige baklengsmål.

Forsvaret holder pottetett for tida, og på de 3 baklengsmåla er det lite aggressivitet som ødelegger. Vi står og ser på, og er ikke tøffe nok rett og slett. Dette gjør at Lyngdal kommer tilbake 3 ganger i kampen. Men Trond Eriks herlige scoring like før pause var like flott som den var viktig og avgjørende. Når vi tetta heitl igjen i andreomgang blei det ikke flere mål, sjøl om både Trond Erik og Lille Løland var alene med keeper. Lyngdal ble også redusert 15 min før slutt, da de fikk se det røde kortet av en dommer som var fryktelig i første men tok seg veldig opp etter å ha gitt Espen B det gule kortet.

Nå er vi skikkelig i støtet, og spiller ikke så veldig underholdene fotball, men effektivt er det!

 

 

Håland - Konsmo                       (1-1) 1-1     
Bakken T E

Laget 4-4-2
Håland R-
Lislevand F, Bakken E, Haga K, Rødland J-
Ødegård, Fiddan H, Valand S, Løland K-
Bakken L, Bakken T E

subs:
Fiddan E, Helle V

Ingen Kort

 

Polekamp i Mandal

Etter årsverste de første 20 min av kampen tok vi noe heldig ledelsen da Trond Erik snappa opp en tabbe av keeper og satte den sikkert i mål fra 25 meter med en sprellende keeper like i hælende på ballen. Bare minutter senere får Trond Erik en identisk mulighet denne gangen fra 40 meter. Den smeller i tverrliggeren.

Håland utligner på en corner, og med sånn ca like mange sjanser til hvert av lagene var vel 1-1 greit nok, Vi hadde likevel de største om man da ser bort fra redninga til Richard som går inn på topp 2 av Konsmo redninger gjennom (nyere) tider. Med en fantastisk reaksjonsredning på streken tippet Richard ballen ut mot dødlinja, kunne du bare se hvordan smilet blei bredere ettersom han løp for å plukke opp den løse ballen. Heilt utrolig Richard. Vi trenger flere slike. Nok en gang tetter forsvaret og banens bestemann Espen B igjen bakover, selv uten verken Steinar eller Siggi. Imponerende.

3 kamper uten tap. Imponerende.

 

 

Konsmo - Hægebostad 2         (2-0)  3-1   
Helle (2) , Bakken L

laget :4-4-2
Håland R-
Lislevand F, Bakken E, Egebø S, Rødland J-
Ødegård J, Fiddan H, Haga K, Fiddan E-
Helle, Bakken T E

subs:
Løland K, Smedsland, Bakken L

Gule Kort : Fiddan H

 

Hægebostad tidlig i kne

Med Vegards scoring etter ca 20 minutter på en flott pasning fra "assist Bakken" tok vi kommandoen i kampen. Ikke så lenge etterpå øker Lennart til 2-0 etter en ganske like flott gjennombruddspaning fra Fiddan. Litt heldige med offside avgjørelsen ved begge anledninger. Vi dominerer likevel kampen ganske klart, og har til og med flere fine angrep gjennom midtbaneleddet. Etter pause faller vi litt for langt bakpå. Makter ikke å flytte ut laget godt nok, men kan puste letta ut da den lange pasninga fra Trond Erik finner Vegard etter en stygg blemme i ”Bostenes” forsvar. Flott oppfattet og snappa opp av kampens profil, Vegard Helle. Det ble først virkelig gang på det når Fiddan og Trond Erik fikk dominere midtbanen, og seieren var egetnlig aldri trua, sjøl om de reduserte på en markeringsvikt på en corner.

Med den 4.kampen på rad uten tap, må jeg sjekke arkivet for å finne ut om det er gjort tidligere....

Og det hadde vi. En gang. I den legendariske 2001 sesongen, klarte vi også 4 kamper (3 seire og 1 uavgjort) uten å tape. Nå går vi for rekord. Med toppa lag mot Håland. Blir deilig.

 

 

Konsmo – Håland                      (4-1)  10-3 
Helle (3), Bakken T E (2), Ødegård,
Nygård T, Bakken E, Bakken L,
Rødland J

Laget :4-4-2
Håland R-
Egebø, Bakken E, Nepstad S, Haga K-
Bakken L, Fiddan H, Nygård T, Valand S-
Bakken T E, Ødegård

Subs :
Helle, Rødland J, Fiddan E, Løland K, Smedsland

Gule kort : Bakken T E

 

REKORDENES DAG

Hvilken fantastisk kamp vi gjør. Vi setter standarden etter bare 15 sekunder, på et nydelig angrep og innlegg fra Lennart, til en skråsikker Jon. (Vi glemmer ikke snublinga di Jon, årets happening, heile stadion lo). Etter dette varta vi opp med det ene nydelige angrepet etter det andre. Torgeir får endelig hull på byllen sin, med et nydelig langskudd med dupp, som lurer en offensiv keeper. Og så begynner etter hvert også Vegar og Trond Erik å komme i gang. En glimrende kamp av begge, og at Trond Erik er fornøyd med egen innsats skjønner vi når han ber om å spille forsvar de siste minuttene. Kjetil H’s fantastiske innlegg som Lennart skaller i mål, og innsats målene til Vegard må nevnes. Trond Erik kommer på et nydelig løp gjennom forsvaret på pasning fra Espen B, og Håland forsvaret stopper opp og gidder ikke jobbe heim igjen. Espen B setter straffen etter nok et keeperoverfall på Lennart (som har slutta å være potetsekk men som fremdeles skaffer oss alle straffene). Og så avslutningen til Jørn, som fikk de siste 3 min som spiss, og som scora på et lag som for lengst var i gått i oppløsning.

En oppvisning i godt spill. Målene kom stort sett gjennom midten, og vi hadde haugevis av målsjanser vi burde scoret på i tillegg. Det var heller ikke noe dårlig Håland lag vi møtte.

Så til rekordene:

  5 kamper uten tap

  mer enn 7 mål i en kamp

  mer enn 5 måls seier

10-3 og festen er i gang. La dette få fortsette!!!!!!

 

 

Hægebostad 2 – Konsmo        (2-4)  3-7   
Bakken L (2), Bakken T E (2),
 
Ødegård (2), Fiddan H

Laget:4-4-2
Håland R-
Lislevand F, Bakken E, Haga K, Haga J-
Ødegård, Fiddan H, Nygård T, Bakken L-
Helle, Bakken T E

Subs:
Fiddan E, Rødland J, Løland K, Smedsland E

Gule Kort : Rødland J, Fiddan H

 

Utklassing av et toppet Hægebostad lag

Hele 6 a-lags spillere følte Hægebostad de trengte for å slå åkke, men…… Hva i all verden hjalp det dem. Et sutrelag med et par tre idioter som nesten ødela kampen med drittoppførsel stopper ikke et Konsmo lag i kjempeslag.

De tok en tidlig ledelse etter uoppmerksomt spill, men Lennarts utligning var rett og slett vakker. Han vendte av en spiller på hjørnet av 16 meteren, og plasserte ballen vakkert i lengste hjørne. Etter en litt fomlete start fikk vi etter hvert virkelig gang på maskineriet. Midtbanen fungerte veldig bra med fikse kombinasjoner, og vingspillet satt. Selv ikke tre mann på Trond Erik kunne stoppe ham fra å nydelig sette inn Torgeirs frispark. Jon økte på et nydelig angrep, på en touch fra Fiddan til Trond E og inn til Jon som lukter mål for tida. De fikk sin redusering, før Lennart ordner biffen aleine med keeper. 4-2 til pause.

Hægebostad kjører på i andre og spillet gjennom midtbanen forsvinner. Etter 4-3 begynte tvilen å snike seg inn, men da Fiddans frispark finner hodet til Trond Erik igjen er det litt mer ro i rekkene. Så kaster Trond E igjen langt inn, og etter litt klabb og babb mottar Fiddan ballen på 12-13 meter i Ljungberg hold. Skuddet er sikkert plassert og kampen er avgjort. En av idiotene er blitt utvist, og da Jon gjør dagens siste innsats med et løp fra midtbanen, venter vel alle en mislykket avslutning… Men da…. Ja da gjør Jon sin kanskje vakreste scoring med en utsøkt lobb over keeper.

En ny veldig bra gjennomført kamp, og effektive er vi iallfall. Med 41 mål så langt tangerer vi allerede målrekorden fra 2002 sesongen. Og jeg tror vi kommer til å slå den også.

Velkommen Feda……..

 

 

Konsmo – Feda               (1-1)  1-2    
Bakken T E

Laget (4-5-1) (4-4-2 i 2.omg)
Håland R-
Lislevand F, Bakken E, Nepstad S, Haga J-
Ødegård J, Nygård T, Fiddan H, Valand S, Bakken L-
Bakken T E

Subs:
Fiddan E, Løland K, Rødland J, Helle V

Gule Kort: Bakken T E, Bakken E

 

Brente sjansers kamp

Så kom kampen som måtte kampen. Kampen der stanga også viste at den har en utside. Maaaaaange målsjanser hadde vi, men når t.o.m. Trond Erik bommer på straffe…. Ja da er egentlig det meste sagt. Ingen dårlig kamp av oss, mot et godt defensivt organisert lag, men det ville sei ikke heilt. Vegard, Lennart og Jon hadde også sine tilbud. Trond Erik heada også et hjørnespark i tverrliggeren. Kampen begynte litt tamt, men så bestemte Steinar seg for å ta litt ansvar…. Det første han gjør er å bryte et angrep og spille gjennom Trond Erik som nydelig satte den i mål alene med keeper. En glipp på markering ved et hjørnespark, gjorde at det stod 1-1 til pause. Det andre målet Feda får er kanskje tidenes gavepakke fra dommeren som bare ble dårligere og dårligere. En spiller fikk heade ned til rutinerte Larsen som stod alene på 5 meteren hele tiden. Verken Konsmo eller Feda spillere var i nærheten. I soleklar offside. I ettertid innrømmer imidlertid Espen at det kanskje var hans rygg og la ballen til Feda buingen… Men uansett.

Vi skulle avgjort selv, og når ikke et veldig press i sluttminuttene heller gav uttelling, ja da ble det med de kampene på rad uten tap. Rekorden for kvelden stod Trond Erik for da han satte ny scoringsrekord med mål nr 42 for sesongen. Liten trøst.

6 kamper igjen, 2 uten ”bergenserne”. Det vil merkes. Men måten Steinar tok ansvar på tror jeg var avgjørende for at vi skal klare å holde unna da også. Men kampene er mot Lyngdal 2 og Feda.

De 4 andre kampene skal vi vinne!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Konsmo – BFS 2              (2-2) 4-2    
Bakken T E (3), Nepstad C

Laget: 4-4-2:
Håland R-
Haga J, Egebø S, Bakken E, Haga K-
Ødegård J, Nepstad S, Fiddan H, Fiddan E-
Bakken T E, Bakken L

Subs:
Løland K, Lislevand F, Nepstad C

Ingen kort
 

Feriefotball i 25 min holdt på å ødelegge

Første omgangs håpløse intensitet og dårlige ball berøringer holdt på å koste dyrt. Etter at Trond Erik blir slått i bakken alene med keeper, øynet Espen B sjansen fra krittmerket. Problemet var bare at han brukte feil sko. Skuddet gikk svakt over.

De scorer på et feil idømt frispark og en feil idømt mur oppsetning (av dommer), og så et fantastisk langskudd i krysset. Men vi styrte hele tiden kampen og lot oss ikke stresse veldig. Trond Eriks noe heldige langskudd åpnet protokollen vår, og da Lennarts skudd forandrer retning i Trond Eriks feite lår så er det utligning. I andre omgang styrer vi kampen og et nydelig angrep avsluttet av debutanten vår Kristian Nepstad, gjør at vi er i ledelsen. Resten av kampen blir en krig, og vi faller som vanlig litt tilbake på banen, men de skaper så godt som ingenting. 2 tverrliggerskudd fra Nepstad brødrene og en god del feite tilbud til tross, det blei med Trond Eriks flotte halvvolley, og 4-2. Gode lag vinner på dårlige dager??? Siggi bør nevnes i tillegg til Trond. Han var rett og slett glimrende i markeringene mot BFS’s ensomme spiss.

 

 

Spangereid - Konsmo               (0-0) 3-2    
Fiddan E, Fiddan H

laget : 4-3-1 (4-4-2) :
Rødland J-
Åkseth, Bakken E, Egebø S, Haga J-
Fiddan E, Nepstad S, Fiddan H, (Nygård J)-
Bakken L, (Ødegård J)

subs: keine nazisten!

Gule Kort : Bakken E, Bakken L, Fiddan H

Rødt Kort : Bakken E

 

Fantastisk innsats på gloheit dag.

Vi møtte til kamp mot serietoer Spangereid med 9!!! mann. De første 15 minuttene holdt vi ut med 9, da kom Jon. Så etter ca 25 kom Jens. Da hadde vi fremdeles klart å ro mot land 0-0. Med Lennart med kampens største sjanse. Vi skjønte tidlig at dette kom til å bli en spesiell kamp, men lite ante vi hvem som skulle sørge for alle målene.

Etter Pause begynte virkelig banens dominante mann og markere seg. (Vi glemmer ikke det håpløse kortet han gav Espen B i første heller). Han blåste på det merkeligste av situasjoner. Og begge frisparkene de scoret på var heilt håløst idømt. T.o.m. Spangereid gikk rundt å var flaue over den utrolig svake dømminga. Nok er nok.

Erlend fikk drømmetreffet sitt fra 35 meter når keeper er litt på fisking i Valdres, og dermed 1-1. Så lager dommeren først 2-1, deretter viser han ut Espen, (som gjorde sin beste kamp ever til da), før han blåser et noe tvilsomt straffespark. he he. Da tar Fiddan sjøl tak i trøya hans og får fortjent gult kort. Endelig en riktig avgjørelse. Sinnet til Fiddan gir seg så utslag i tidenes drømmetreff. Fra avspark får han ballen, gir den et touch, og så bare klemmer han til. Keeper står på straffemerket. Rygger alt for seint og får bare en finger på skuddet. Det fyker inn like under tverrliggeren. Fiddan kaster av seg overtrekksen for å se om han kan bli utvist, men nix. Han må fullføre. Dette var for øvrig Konsmo's mål nr 200 etter 2k.

Vi spiller en hel kamp med ca 10 mann, likevel klarer vi nesten å stjele poeng mot et lag som var bedre, men som ikke skapte så mange sjanser. Det var det en fyr i grønt som gjorde.

Glemmer vi han, er dette en av de mest imponerende kampene vi har spilt.

 

 

Konsmo - MK 3                (1-0)             1-1     
Nepstad C

laget : 4-4-2
Håland R-
Lislevand F, Bakken E, Egebø S, Haga J-
Ødegård, Fiddan H, Nepstad S, Haga K,
Bakken L, Bakken T E

subs :
Åkseth, Fiddan E, Nepstad C,

Gule Kort : Bakken E, Bakken L, Nepstad C

 

Knokkelkamp i sprengheten

Det ble til tider en meget amper kamp på Helle Stadion denne smeltende varme sommerkvelden. Med en dommer som  nok en gang sviktet, ble det etterhvert mye frustrasjon hos slitne spillere.

MK tar ledelsen etter at vi ikke fikk taket på spillet i åpningen. Målet derimot kom på et korrekt idømt straffe på en Steinar som måka ned en MK spiller med alt han hadde av friske sykkelarmer. etter en dødball. Straffen var sikker. (Det eneste denne spissen klarte denne kvelden etter en vanvittig avklednings manøver fra Espen Bakken. Nok en gang stod han frem som den store spilleren, og har vel allerede fortjent kåringen årets spiller. (veit du alltid er uenig Trond) Skal vi skryte av enkeltspillere må også Siggi og Kjetil trekkes frem denne kvelden. I tillegg til at Steinar gjør en stor kamp på midtbanen.

Målet vårt kom som en skikkelig Norge - Spania em 2000 scoring. Kristian vant en luftduell mot keeperen på 16 meteren, og stanget inn målet. Tidligere i omgangen har Lennart hatt sine feiteste tilbud i livet, blant annet etter at Super innbytter Kristian legger nydelig inn, og Lennart brenner ballen himmelhøyt over fra 4 meter, på åpent mål. Sjanser skapte vi nok av, men virkelig farlige ble vi aldri. Så egentlig greit nok med uavgjort, men ærlig talt så var det litt surt.

 

 

Lyngdal 3 - Konsmo      (0-1) 0-5    
Nepstad K (3), Fiddan H, Bakken L

laget: 4-4-2
Bakken T E-
Haga J, Bakken E, Nepstad S, Rødland J-
Fiddan E, Fiddan H, Håland R, Haga K-
Bakken L, Nepstad K

subs :
Lislevand F, Ødegård J

ingen kort

 

Utklassing av de gamle helter!

Vi åpner med å gjøre 25 minutters glimrende fotball som gir seg utslag i at Super Kristian (som endelig hadde kjempa seg inn i første 11'ern) stanga i mål en Fiddan corner. Etter hvert begynte markeringene å glippe litt og Lyngdal tok over i slutten av omgangen, uten å omsette en to tre muligheter i mål. Vi ble enige om å brette opp armene og spille mer langs bakken slike vi gjorde de første 25, og det gav resultater så det holdt. Det måtte riktignok nok en Fiddan corner på Kristians hode til før det blei 2-0. Nå fikk han stå heilt aleine. (hmmm. Trodde kanskje han skulle markeres tettere etter den første). Etter halvspilt omgang gjør Kristian det aller meste, før han bestemmer seg for å si takk til Fiddan med å servere ham et ferdigscora mål. Fiddan ville derimot gjøre det pent??? og satte ballen via stolpen i det tomme buret.. Tror han drog et ørlite lettelses sukk der aleine. Etter dette var det bare et lag på banen. Vi vant alt av dueller, og skapte mange sjanser. Offside fella deres lurte oss for flere mål, men akkurat det gråter vi ikke over. Lennart fikk endelig sitt mål etter litt filli bom bom bom de siste kampene. En flott scoring fra 20 meter på halv volley. Før Kristian avslutter sin scorings rekord i Konsmo drakta med sitt hattrick. Med 5 mål på 3 kamper vil han stå foreviget i effektivitets protokollen på Konsmo IL's klubbhus. Vi takker og bukker for din innsats!

Navn verdt å nevne i dag var ellers Trond Eriks clean sheet og solide kamp i buret. Richards meget gode årsdebut på midtbanen. Steinar var kongen bak i en kamp de to klaget fælt over å ikke få noe å gjøre. Lyngdal spillerne skjønte at det ikke kunne nytte å slå de lange ballene i midten. Vi har oppnådd RESPEKT for vårt spill!!!!!!!! Jan bidrog med mange flotte baller fremover i 2 omgang, og Jørn med et godt skudd. I tillegg takker vi Jon som kom seint men godt. Erlend gjør også årsbeste i sin siste kamp før de reiser til Bergen. Lyngdal 2 blir tøft, men selvtillit har vi nå nok av.

So bring them ON!

 

Lyngdal 2 – Konsmo    (6-0)  12-0  

Laget: 4-4-2:
Bakken T E (Bakken L i 2.omg)-
Åkseth, Haga J, Nepstad S, Lislevand F-
Nygård J, Fiddan H, Valand S, Haga K-
Bakken L, Ødegård

Subs:
Løland M, Vrålstad M

Ingen kort

 

Overkjørt, utspilt og latterliggjort!

Ikke spesielt festlig uten våre bergensere, så sånn blei det.

Debut av guttespillerne Morten Løland og Martin Vrålstad. To spillere det kan bli gøy å følge utviklingen til.

 
 

Feda – Konsmo    (1-2) 3-5    
Nepstad C (4), Bakken L

Laget : 4-4-2
Nepstad S (Rødland J i 2.omg)-
Haga J, Bakken E, Håland R, Åkseth-
Fiddan E, Fiddan H, Nygård T, Valand S-
Nepstad C, Bakken L

Subs:
Rødland J

Ingen kort

 

En vidunderlig avslutning på en alt i alt strålende sesong

Utgangspunktet var enkelt. Vi måtte slå Feda, og i tillegg måtte Lyngdal 3 slå

MK 3 for at vi kunne bli nummer 4. Og ettersom Lyngdal gjorde jobben sin, ble det en høydramatisk kamp om 4 plassen mellom disse to lagene denne vakre høstdagen i elgjakta.

Feda begynte best, men begge lag slet med å komme til avslutninger. Likevel var det Feda som tok ledelsen på et bra angrep. Men sakte men sikkert kjempet Konsmo seg inn igjen i kampen. Pausen på over en måned trengte ca 30 minutter før den var blåst bort. Christians skudd fra 18 meter var hardt, men midt i mål, og keeper kan ikke være heilt fornøyd med sitt spill.

Like før pause slår Freddy en nydelig gjennombruddspasning til Lennart som bruker to forsøk på å sette ballen forbi keeper. Viktig mål bare minuttet før Bjørnis blåser.

Andre omgang ble en krig. Feda utlikner, før Espens ball noe heldig faller rett i beina på Christian rett fra avspark. Han finter av 2 mann og setter ballen nydelig i mål inne ved stolperota. Svar på tiltale. Det gjorde fantastisk godt.

Igjen klarte Feda å utligne, denne gangen på ei dårlig klarering inne i feltet. 3-3 og Feda hadde 4.plassen.

Men 15 minutter før slutt blir Christian nok en gang spilt nydelig fri, og setter kaldt og rolig inn 4-3. De siste minuttene ble en skikkelig arbeidsinnsats lagt ned på den bløte banen, og stram organisering gjorde at de ikke kom til de store sjansene. Og da de presset som verst, gjør gode lag slik de skal gjøre…. Nemlig å kontre inn avgjørelsen. Nok en gang singnert en strålende Christian Nepstad. 9 mål på 4 kamper…. Det sier egentlig det meste.

4.plassen blir sikret i en kamp uten mange av de faste spillerne. Nå gjenstår det å se om det er nok til å skape optimisme for en ny sesong, slik at vi slipper å legge ned dette flotte laget. GOD JUL alle mann!

Oppsummering:
 
(gjort ene og alene av lagleder Hallgeir Fiddan)

Årets spiller: Espen Bakken.
Bautaen i forsvaret som rett og slett ikke gjorde en eneste svak kamp i år. Årets viktigste spiller.

Årets toppscorer : Trond Erik Bakken.
14 mål på 15 kamper sier sitt. En meget god sesong av Trond Erik som også hevder at han har desidert flest målgivende pasninger i år. Selv om vi ikke teller så skal han få den også
Årets assistent: Trond Erik Bakken

Årets mål: Hallgeir Fiddan
Målet mot Spangreid i den famøse kampen der nede. All ære gir Hallgeir til dommeren som hadde frembrakt det enorme sinnet som gjorde han scoret fra egen banehalvdel. Ballen satt nesten limt i vinkelen.

Årets comeback: Christian Nepstad
Tilbakevendte proff med 9 mål på 4 kamper. Utrolig sterkt.
og Steinar Nepstad:
Klippe i forsvaret sammen med Espen og en meget god jobb på midtbanen når det trengtes der.

Årets nykommer: Stian Valand
ble bare bedre og bedre utover i sesongen selv om ei rifle ødela mye av høsten for han.

Årets utvikling: Siggi Egebø og Kjetil Haga
deler prisen for dem som har utviklet seg mest gjennom denne sesongen. Siggi for sitt stopperspill, Kjetil for sin nye ro og geniale venstrebein.

Årets keeper: Richard Håland.
Kom inn som keeper i det begynte å snu for oss, og skapte den nødvendige roen. Steinar vil veldig gjerne ha denne prisen siden han slapp in færrest mål den omgangen han spilte. Trond Erik vil gjerne også ha den etter sin clean sheet mot Lyngdal 3.

Årets potensiale: Vegard Helle
Dessverre er denne slasken alt for glad i røyk og latmannsliv. Derfor ble høsten en skuffelse for en spiller som kunne blitt veldig veldig god.

Oppsummering 2004: Kamper, Mål, Gule, Røde

Lagledere: Hallgeir Fiddan / Roar bakken
 4.plass        29 poeng

Navn

K

M

G

R

Merknader

Lennart Bakken

18

11

3

 

samtlige

Hallgeir Fiddan

17

5

4

 

kaptein

Espen Bakken

17

1

4

1

råtassen

Erlend Fiddan

17

2

 

 

 

Kjetil Haga

15

 

 

 

 

Jon Ødegård

15

5

1

 

 

Trond Erik Bakken

15

14

2

 

toppscorer

Frank J Lislevand

14

 

 

 

 

Steinar Nepstad

14

 

 

 

 

Jørn Rødland

13

1

1

 

 

Vegard Helle

12

6

 

 

1.keeper

Sigurd K Egebø

12

 

1

 

 

Kjetil Løland

12

 

 

 

 

Richard Håland

11

 

 

 

2.keeper

Torgeir Nygård

11

1

 

 

 

Even Smedsland

9

 

 

 

 

Stian Valand

9

 

 

 

 

Jan Haga

8

 

 

 

 

Torleif Rafoss

4

4

 

 

 

Christian Nepstad

4

9

1

 

”på lån”

Freddy Åkseth

4

 

 

 

 

Andrè Ågedal

3

 

 

 

 

Jens Arve Nygård

2

 

 

 

 

Christer Abrahamsen

2

 

 

 

 

Morten Løland

1

 

 

 

”på lån”

Marin Vrålstad

1

 

 

 

”på lån”

Totalt

18

59

17

1

 

Add a comment (0)