Kampreferat 2007 - oppsummering

Forventningene til årets sesong er skyhøye. Med den klart beste og største stallen vi noensinne har stilt burde vi kunne slå bra fra oss, og gjøre sesongen 2007 til tidenes beste!
 
Farsund 2 - Konsmo (2-0) 3-0  
 
 
Laget 4-4-2
  Vrålstad M, Klepp F
   
 
Våknet 75 minutter for seint!!!

Det ble en ganske så pinlig åpning av sesongen sånt reint pasningsmessig. Det er vel ingen som skal kunne skryte på seg at den foten var riktig innstilt i første omgang. Erlend påstår han telte 25 pasninger i ett av trekkene våre i andre omgang, så det kan vel kalles for forbedring under kampen. For før pause var det neppe mer enn 3 som var rekorden. Det åpnet på verst tenkelige måte. Morten måtte halte av banen etter bare 2 minutter, og Richard måtte ned å spille midtstopper. Hælen tok knekken på kompost. Så scoret Farsund på det påfølgende hjørnesparket, som vel strengt tatt Kjetil burde klarert. Etter først å tatt skylda, valgte han etter hvert å skylde på sola i luggen. 2-0 gjorde ikke ting bedre, da Mats feilberegnet ganske så totalt. MEn ellers spilte forsvaret en meget god første omgang, og virket å ha full kontroll på Farsund spissene. Ørjan skapte vår første enorme sjanse, da et litt mislykket innlegg smalt i bakre stolpe, og ut igjen til Christian som ufattelig nok ikke tok seg tid nok til å gjøre noe annet enn å blåse den over, på åpent mål. Da ville det stått 1-1. Det ble for lite avslutninger ettersom pasningene ikke tillot oss å komme hele den lange veien, og det var kun Richards fantastiske raid, og Hallgeirs deflekterte skudd, som kan kalles sjanser. Ellers ryddet en god Farsund keeper opp i det fleste innlegg. Christian var den eneste som turte avslutte på vårt første møte med gress, og heller ikke de skuddene satt spesielt godt. I andre omgang gikk vi ut og bestme oss for å bruke tid, og støttepasninger. En meget opplagt Ørjan løp og kjempet, og Martin gjorde gang på gang nesten fantastiske ting med ballen i beina. Dessverre stoppet det i siste pasninga. Et frispark smatt i nettet over hodet på muren og dermed så kampen ødelagt ut for Konsmos helblå gjeng.  Og det kunne selv ikke en meget god sluttspurt forhindre. Et par gode sjanser ble det, men igjen ble Christian stoppet av keeperen. Litt ampert ble det også i Kjell Arve Bjørnestøls sesongdebut med fløyta i munnen, og henda på magen. Argument som: "Det konne ikkje æg sjå for æg va så langt onna" funka ikkje heilt for småfrustrete Konsmo spillere. Det førte til gule krot både til Martin og Fredrik i sin debutkamp. Det ble altså også Fredrik som kom nærmest scoring med sin kanon fra 25 meter. Øynda ropte ikke femogførti, likevel sa det PANG i tverrligger.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og stakkars Fjotland som kommer den 8.mai. Ny Konsmosang over bilsteroen skal få dem fullstending ut av stilen. Kom og se og hør den nye låta, samtidig som vi banker Fjotland igjen... Det er bare litt gresstilvenning som må til.

Sagt på stadion:
Siggi: "Død å pine ho va fin?"
Ørjan: "Hæ???Ho va jo tredve..."
Siggi: "Næhei... Ho va femten!!!"

Samtale mellom Siggi og Ørjan i det vi kjørte forbi et rips Siggi snudde seg etter.

 
 
Konsmo - Fjotland (1-2) 1-3  
Nepstad C
 
Laget: 4-4-2
 
 
 

Ny publikumsrekord og egen fotograf var ikke nok

Rundt regna 50 stk hadde tatt turen til helle stadion denne kvelden for å se nye Konsmo i krigen. Og krig ble det, på en bane som var så langragga at man kunne gjemme en mobil telefon der. Skammelig av kommunen nok en gang. Rett og slett flaut!!!
Men så til kampen. Dessverre ødelegger igjen to tidlige pissemål oppstarten vår. Slapp markering og et frispark som treffer en Konsmo spiller og utmanøvrer Mats er sure greier på en slik flott kveld. Likevel... Konsmo gav aldri opp. En enorm ble lagt ned, spesielt av banens bestemann, Martin. Han reiv og sleit og løp og dribla hele kvelden. Bare i de aller siste avgjørende situasjonene holdt det ikke helt. Og da Torbjørn endelig fikk sin debut en 10 minutter ut i annen omgang, fikk vi endelig litt ungdommelig dreis på sakene. Et kjempe innhopp av unggutten som virkelig VILLE noe. Men dessverre ble igjen viljen vår større enn kvalitetene, da i særdeleshet i den offensive delen av spillet. For bakover var det nesten for bra til å være sant. Richard og Morten tok fullstendig luven av angriperne, og backene hadde full kontroll kampen igjennom. På midtbanen ble det lagt ned en knalljobb, men dessverre satt ikke pasningene og mottakene helt 100%. Det samme kan vel sies om angrepet, hvor Christian hadde flere utrolige muligheter til å utligne. Men litt svake touch og en en solid keeper stoppet oss igjen. Inneffektivt. Likevel klarte Christian flott å heade inn et langt frispark fra Torleif slik at vi i alle fall fikk knekt den nullen. Mot slutten presset vi på, og Hallgeirs venstrebein kanon var meget nære å snike seg inn ved stolperota, etter et nydelig angrep, startet av Torbjørn, overhopp fra Christian, og skuddet fra kapteinen som hadde fortjent en bedre skjebne. Nå blir det 16.mai kamp mot Holum, og da skal det løsne.
Jan ble før kampen hedret for det som ville bli hans 100 kamp for klubben

 
 
Holum - Konsmo (0-2) 1-6  
Øydna, Nepstad C (3), Fiddan H, Håland R
 
Laget: 4-3-3
Øydna Ø
 
 
Vorspiel med et ketchup brak

Det ble invitert til slosskamp og fest på ei gang på Holum stadaion dagen før den store release dagen til fotball sangen vår, 17.mai. En 16.mai kamp merkelig mange plutselig ikke kunne komme på likevel. Meget mistenkelig... Men det åpnet opp for Kallemann igjen. Den karen stiller opp når vi trenger han og det passer beinhinne betennelsen hans meget bra. Holum trodde virkelig på tidenes første seier, hvor de prøvde seg med den ene fornærmelsen etter den andre på deres nettsted: Facebook. Men nix. Igjen viste det seg at laget med et ekte domene også var det klart beste laget. Selv om åpningen bar preg av nervøsitet før å tape, hadde vi likevel ganske så god kontroll. De eneste gangen Holum slapp til var på dødballer. Likevel viste vi at vi var enda mer fokusert på mann, for Holum kom sjelden til avslutning. Ballen bare føk gjennom hele feltet. Så liten bedring tross alt. Espen var tilbake i kveld, og utgjorde stopperparet med Morten. Og sammen med Haga brødrene hadde de 99% kontroll gjennom hele kampen. Kun en slipp ved 1-5 reduseringa, men da hadde vi  jo allerede vunnet. Midtbanen må ta sin del av den skylda også.
Men la oss gå til den enda mer gledelige delen av kampen... Nemlig det vi presterte fremover på banen. Og at ketchup flaska endelig løsna i tuppen, så målene rant inn som dressingen renner nedover kjakan til Erlend når han spiser løvsteik. Christian trengte noen forsøk, blant annet et fra 25 meter som smalt i tverrligger, før det endelig løsnet etter ca 25 minutters spill. Et flott angrep hvor Martin spilte gjennom Christian som fikk slått inn under en uheldig keeper, og ballen rett i fanget på Øydna som endelig kunne juble for mål igjen. Fint løp gav resultater. Vi styrte kampen stort sett, og med Richard i ny midtbane posisjon fikk vi det nødvendige trøkket. Så kom en litt dårlig periode mot slutten av omgangen hvor midtbanen ikke lenger fikk tak. I stedet kom Holum til noen nesten farligheter, men forsvaret og en opplagt Mats virket sikre bak der. Men så kom i stedet den befriende 2-0 scoringen. Et langt Richard kast blir vårt nye angrepsvåpen, og like før pause stanger Christian inn sitt andre hodemål for året på nettopp et slikt kast. Herlig!
Avslappet stemning i pausen og lite sure miner, gjorde at vi også i andre omgang kunne gå ut og fortsatt styre kampen. Og det tok ikke lang tid før dagens flotteste angrep kom. Hallgeir vant ballen midt på egen halvdel spilte opp på Torbjørn som flikka videre til Kalle på høyrekanten. Han fosset mot linja og slo et perfekt innlegg på bakerste der Christian sikkert som banken laga sitt andre. 4-0 kom igjen på et perfekt gjennomspill. Denne gangen fra Richard som sendte Christian alene gjennom igjen. "Når en kan avslutte et gjennomspill langs bakken med et touch, ja da er det en god ball" sier Christian om pasninga fra Richard. Perfekt til høyre for keeper fra vår kliniske avslutter. Ikke lenge etter fosser han igjen gjennom forsvaret, og blir lagt i bakken. Bjørnestøl tar seg god tid til å finne ut om det var innenfor eller utenfor, og til slutt peker han korrekt nok på straffemerket. Hallgeir kjører litt psykisk terror på keeper, og ber ham si ifra hvor han vil han skal skyte. Kapteinen gjør som keeper vil, og det overrasker ham tydeligvis akkurat nok til at han ikke klarer å redde det som så ut som et meget svakt straffespark. Kaptein Fiddan er ikke uenig. Like etter er Hallgeir alene gjennom og burde kanskje spilt Christian på bakerste. Han velger å avslutte selv og skuddet går rett på keeper og til corner. Erlend har et godt forsøk på volley 3 minutter før slutt etter at han erstattet Christian. Og til slutt kommer også nr 6. Hallgeir får to forsøk på å slå et godt innlegg fra sidelinja. Den første blir headet tilbake til Hallgeir som så slår mot klatre-Richard. Han går fryktelig høyt, og stanger inn målet via tverrligger. Grunnen til at han kom så høyt ble forklart etterpå. Han brukte en medspiller som opptrekker. Herlig. 6-1 seier og pustepause for et presset Konsmo lag. Den største borteseieren noensinne, og nr 3 på lista over flest mål i en kamp for Konsmo laget. Gratulerer. Nå venter Gyland. Forrige gang de var på Helle fikk de 22 i sekken. Richard scora 10. Det kan skje igjen.

 
 
 
Konsmo - Gyland (4-0) 6-0  
Nepstad C (4), Heddeland S, Øydna Ø
 
laget: 4-3-3
ingen
ingen
 
6 hakk bedre..

Etter 16.mai festen bestemte vi oss for å fortsette å spille i 4-3-3- formasjonen vår. Siggi var tilbake og erstattet Hanekleiv tunnel rassør Espen på glimrende måte. Sammen med Morten som gjorde sin kanskje beste kamp i karrieren var de en ugjennomtrengelig fesning. Og når Jan, Stian Kjetil og Frank fullstendig stoppet alle spede forsøk på å runde noe på kantene, ja da er det et under at Hægebostad så på alle disse som stallfyll til tross for at de bare hadde 11 spillere. Forsvaret er plutselig blitt vår tryggeste del... Og det er betryggende...
Men det kunne likevel blitt en katastrofal åpning, da et sekund uoppmerksomhet sendte en Gylandspiller alene med Mats. Men en fantomredning stoppet marerittet. At det skulle gå nesten 90 minutter før neste Gyland sjanse kom ante vi ikke akkurat da. Men midtbanen fikk satt inn et perfekt balansert press og kantene var riktig plassert. Dermed gikk spillet som på en snor. Og aller fremst. Jo der lå en livsfarlig Nepstadmann. 1-0 etter et nydelig gjennomspill fra Martin, sendte Christian alene og forbi. Så var det Hallgeirs tur. Hans gjennomspill nådde akkurat ikke Martin over luggen til en Gyland spiller. Han headet den i stedet rett i beina på Sigmund, som iskaldt satte inn 2-0. Så satte igjen Christian inn 3-0 etter et hardt fripark fra Hallgeir keeper ga en farlig retur på. Det lukter en måltyv. 4-0 ble også signert av Christian. Et herlig pause resultat... Og veldig fortjent selv om de siste 15 minuttene var heller svake...
Heldigvis ristet vi det av oss tidlig i andre omgang. Og da et nydelig angrep på høyresida endte med en herlig finish fra en hardtkjempende Christian for 4.gang for kvelden rett i vinkelen. Rett og slett et nydelig mål. Det geniale innspillet kom fra Fredrik. Dessverre fikk Christian også en smell i denne duellen, og da han like etterpå kunne gjort sitt femte, slo det seg helt vrangt. En lei strekk som kan sette ham utenfor noen uker. Ikke bra. Likevel fortsatte vi og komme til sjanser. Og til slutt var det et raskt innkast fra kapteinen som sendte Torbjørn rundt på kanten. Han slår inn til Richard som uselvisk ser Ørjan i en enda bedre posisjon som i sin 25te kamp scoret sitt 4 mål. 25 kamper betyr som kjent Konsmo sokken, men han bør sende minst 94% av den sokken videre til Richard. Vi fortsatte kampen med full kontroll, inntil det gjenstod 1 minutt. Da var plutselig en Gyland spilel alene gjennom igjen. Men Morten kom i en fart vi ikke har sett siden Kjetil løp etter Siggi i fjor sommer for å banke ham (han la seg etter søster Renate). Vips så hadde han tatt ham igjen og blokkerte skuddet så Mats kunne oppleve det unikum å holde nullen. Det er han bare den tredje personen i Konsmo's historie som kan skryte av. Leif var den første (da vi tok vårt aller første poeng). Trond Erik var den andre (i vår kanskje beste kamp noensinne mot et da meget godt Lyngdal 2 lag) og nå altså hans lillebror. Viktig. La det bli flere av dem Mats.

 
 
Feda - Konsmo (4-0) 4-2  
Rafoss T, Vrålstad M
 
laget: 4-3-3
Bakken M-
Lislevand F, Egebø S, Løland M, Haga K-
Håland R, Heddeland S, Øynda Ø-
Andersen T, Rafoss T, Vrålstad M
subs:  Klepp F, Haga J, Valand S
Klepp F
Klepp F (2 gule)
 

Ødelagt av 15 minutter i første omgang og et rødt kort

Et tent Konsmolag gikk skikkelig til de første minuttene på Feda stadium of pigs. Finspillet satt, og gang på gang ble både Martin og Torbjørn spilt nydelig gjennom fra enten Sigmund eller Richard. Dessverre ble savnet av en skikkelig avslutter ikke slukket med Torleif som spiss. Ikke at han ikke gjorde en stor figur, men i mål... nei der ville ikke kula. Gyfs fra fjorårets kamp. Og da plutselig målene begynte å rulle inn på verste gavepakkevis, ved at de lange sure ballene deres endelig nådde gjennom og vi glemte å falle av, ja da rev mang en Konsmo fan seg tårevått i hårtustene. Nærmest var Richard da Torleif spilte ham igjennom med en vakker tunnel. En strålende redning av den gode Feda keeperen stoppet oss igjen. At det stod 4-0 til pause var rett og slett helt utrolig... Ingen logikk i det hele tatt.
Litt sutring i pausen, men med klar beskjed om å tråkke skikkelig til fra første ballespark i andre omgang og begynne på nytt ble overholdt. Og mens undertegnede var i garderoben og fylte vannflasker ble Richard felt utenfor 16 meteren. Dommeren pekte skråsikkert på straffe, og Torleif var like sikker som dommeren. Ingen feil og hans første mål for året som spiss. Opphentinga var i gang. Fredrik hadde et godt forsøk like etterpå etter et Martin raid som bare nesten lurte seg inn. Vi fortsatte å jobbe meget godt på, og forsvaret fikk bedre kontroll på rottene som plaget dem med spark og armbruk og stygge etterslenger uten at dommeren gjorde noe særlig med det. Synd virkelig synd, for han ene var en virkelig god fotball spiller, men en grusom kynisk dritt fotball sparker. At han ble her i 90 minutter er like utrolig som at vi ikke scoret i første omgang. Etter hvert kom endelig Martin seg gjennom alene med keeper. Nydelig plasserte han ballen under ham, og den rullet over streken. 4-2 og nytt mot var fattet. Så blir dessverre Fredrik utvist da han for andre gang på drar seg et gult kort for å komme litt for seint. Han skal ha for kjemping, men selvfølgelig ødelegger han våre siste sjanser. Etter dette jevner endelig kampen seg ut og Feda har gode forsøk. Det har også vi, men vi kommer ikke nærmere enn Torleifs suser like over. Dermed endte det 4-2 på en god arbeidsdag, men dårlig avslutningsdag. Ja vi savnet Christian... Ingen grunn til å nekte for det, og håper veldig han er klar mot Håland om ei uke. For nå må vi ta poeng der, for å forhindre at det blir et kjempegap fra topp til bunn. Men vi skal også ha skryt for god moral, godt spill og ikke minst fair play. Vi lar oss aldri rive med i Fedas utrolige usportlige dritt oppførsel. De bør vel ikke akkurat glede seg til Helles gress tuster skal kille dem i ørekanalene. Fra liggende tilstand!!! Med naså så langt ned i myra vår at de neppe kommer opp igjen!

 
 
Konsmo - Håland (1-1) 1-3  
Rafoss T
 
laget: 4-3-3
Bakken M, Haga J, Egebø S, Løland M, Haga K, Heddeland S, Fiddan H, Håland R, Vrålstad M, Rafoss T, Andersen
Subs: Øydna Ø, Abrahamsen C, Lislevand F J,
 
 
 
For dårlig trent?

I kveld holdt ikke 1-0 ledelsen helt inn for herre heltene... Det ble til slutt 3-1 tap mot et godt Håland lag. Et lag vi likevel burde slått. I alle fall hvis vi kun ser på første omgangen. For den var rett og slett strålende. VI spilte nydelig fotball, og burde ledet med et par mål. Det ble Med Torleifs nydelige avslutning på Torbjørns herlige innlegg. Dessverre kom det en perle fra Håland like før pause... Og dermed den sure 1-1 til pause i en kamp vi hadde styrt så sykt. I andre omgang satt ikke spillet like bra, og vi sleit med å produsere noe som helst. Likevel har vi nesten like mange sjanser som Håland. Men igjen... De er litt for effektive. Og da muren åpnet seg som da Moses løftet staven, ja da blir det baklengs.
Forsvaret må nevnes spesielt i dag. Vi var litt bekymret for de gode spissene til Håland, men de ble fullstendig satt ut av en strålende Morten som vant alt av dueller. Siggi hadde fått kontroll på klareringene, og på backene løp både Kjetil, Frank og Jan opp de såkalte "hurtigtogene" til Håland. Strålende!!! Ikke glem å lese Lindesnes avis, hvor vår nye reporter Tor Olav Rydlene skriver om kampene... Moro!

 
 
Spangereid/Giv Akt 2 - Konsmo (5-0) 10-3  
Heddeland S, Løland K, Fiddan H
 
laget: 4-3-3
Bakken M, Haga J, Egebø S, Løland M, Valand S, Klepp F, Fiddan H, Håland R, Vrålstad M, Øydna Ø, Heddeland S
Subs: Ågedal A, Løland K, Nepstad C
 
 
 
Sprekken kom

Lite å skryte av, bortsett fra et nydelig Sigmund mål, spilt flott gjennom av Ørjan med en genial pasning. Mot slutten reduserte først negeren vår fra Kenya og BBB Kjetil i sin første kamp for året da han ble spilt gjennom av spiss vikar Hallgeir. Så var Det Fredriks tur til å nydelig spille gjennom Sigmund, som alene med keeper valgte Kristoffer Hæstad varianten og spilte til broder Hallgeir som satte den inn på blank goal. Det takket og bukket kapteinen ubenhørlig for etter målet. Svakt, men likevel... Arbeidsuhell skjer. Men det skjer aldri mer!

 
 
Konsmo - Lyngdal 2 (3-2) 5-5  
Løland K (2), Fiddan H, Klepp F, Abrahamsen C
 
laget: 4-3-3
Bakken M, Lislevand F J, Egebø S, Løland M, Haga K, Heddeland S, Fiddan H, Håland R, Vrålstad M, Løland K, Øydna Ø
subs: Haga J, Klepp F, Abrahamsen C
 
 
 
Et surt sommerpoeng!

Etter å i realiteten ha punktert kampen 3 ganger. (3-0, 4-2 og 5-3) klarer vi altså ikke å holde hodet kaldt nok de siste minuttene. Og et katastrofalt enkelt billig drittmål 2 min før slutt, som skyldes feigheten som bredte seg i laget mot slutten, sørget for at Lyngdal kunne komme tilbake og utligne til 5-5. Aldri før har det vært surere å ta poeng. Og for en måte og rote det vekk på. Likevel var det også mye positivt å spore. Spillegleden var tilbake, og kjeften kom via kapteinen. Akkurat som avtalt. Og begynnelsen av kampen spiller vi rett og slett meget god fotball, selv om vi ikke klarer å ta skikkelig tak i kampen slik vi avtalte vi skulle. Tempoet er for lavt, og kjempingen er ikke preget av vinnervilje. Men for en gang skylde er marginene på vår side. Vi tar ledelsen på et innlegg fra Ørjan, som Kjetil Løland får en liten touch på i duell med med en forsvarer. Herlig åpning. Så er det en bevegelig spiss som går på et nytt godt løp. Får en lang gjennombruddspasning fra Hallgeir, og lobber nydelig i mål fra 16 meteren. For en åpning av "lille Løland." Så er det tid for litt magi. Fra sidelinja akkurat på midtstreken, ser Hallgeir at keeper står langt ute. Om det er et skudd eller en "mislykket" pasning får aldri noen vite, men som Hallgeir sier selv: "Ingen spurte Beckham om det var med vilje". Scoringen blir målt til 49 meter, av Hallgeir selv som har merket banen så mange ganger at han kjenner hver millimeter. Så faller vi igjen, og Lyngdal reduserer til 2-3 før pause. Vi klarer å heve oss litt i begynnelsen av andre omgang, og da Fredrik på aldeles nydelig vis først vinner ballen, før han stormer mot mål på egenhånd, og løfter ballen helt til høyre for keeper via stolpen og inn. En herlig scoring! Igjen reduserer Lyngdal litt for billig. Men igjen punkterer vi kampen. Først har Christer en utrolig sjanse på åpent mål, som han aldri tror han vil få igjen. Så får han det. Etter nydelig samspill mellom Richard og Martin, som gjør at Martin til slutt får lagt inn til en skliene Christer som får sitt aller første Konsmo mål. Moro det. Men så rakner det igjen. Et frispark og så katastrofen et minutt før slutt. Noe mer passivt forsvarspill går det rett og slett ikke ann å utføre. Og vips. 5-5 og to poeng forsvant ut "The door to Bitterland" Og så blei det ferie.
 
 
 
Konsmo - Farsund 2 (2-0) 5-2  
Naglestad B A (2), Vrålstad M, selvmål, Løland K
 
laget: 4-4-2
Løland M
 
 
Bowieball i hatt med Farsund

Bjørn Arild Naglestad er en lang mann som har fått mye oppmerksomhet den siste uka etter at han i kveld skulle debutere i Konsmo drakta. Den forjettede 10'er drakta var derimot sporløst forsvunnet, så i kaptein Fiddans skadefravær ble det i stedet nr 11 på den lange ryggen hans. Toppscorer i alle klubbene han hadde vært i seatte også et lite press på mannen som for bare gode 5 måneder siden brakk nakken i ei stygg skiulykke i Åseral. Men det tok ham bare tre minutter å presentere seg. Dribler av et par mann, selv om avslutningen denne gang ikke var god nok. Også Christian har en fet sjanse før det endelig skulle lykkes for "Bowie". Og da gjør han det meste på egenhånd. Dribler seg inn i vanskeligheter ved dørlinja, før han vender av mannen sin og setter en kjappis med høyra i det lengste keeperhjørnet. Det sykelige presset datt ned fra skuldrene så det sang i gressmatta, og vi ledet 1-0. Så er det tid for litt Torbjørn show på høyresida. Et nydelig rykk og ei finte, og et enda bedre innlegg, som til slutt finner veien inn i beina på Mr. Naglestad. Like kald avslutning denne gangen, og 2-0. Tross flere gode muligheter ved både Christian og Bjørn Arild, blir det også pauseresultatet. Bakerst har Morten, Espen og ikke minst Haga brødrene fullstendig kontroll. De eneste mulighetene de kommer til er via litt unødvendige frispark i farlig posisjon. Og Mats virker veldig konsentrert bakerst.
I andre omgang får Sigmund spesialoppgaven ingen misunner ham. Han skal ta ut 6'eren av kampen ved å følge ham som en skygge. En oppgave Sigmund utfører til punkt og prikke. Han får ikke til noen verdens ting, og Sigmund legger ned en enorm jobb for å sørge for akkurat det. Og så må vi nesten skrive et eget leksikon om antall kilometer Richard la ned i dag. Skritt telleren eksploderte tidlig i første omgang, og Riccy løp og løp og taklet og taklet. Like mye på alle 4 som på sine vidunderlige to. Når han så får så god hjelp av både Ørjan og kantene, ja da må det bare bli en god kveld. Og 12 min ut i andre omgang er det Martins tur. Han får en pasning inne i feltet fra Chrsitian og vender på en tri-øring. Og en iskald finish sørger for 3-0. Etter dette så det nesten ut som om det skulle rakne, da Farsund får to lettkjøpte mål mens Jan og Morten skulle hvile seg litt. DUMT, men det ene målet er en skikkelig frispark perle. Men Konsmo tar seg sammen og Bjørn Arild kommer til linja, og slår hardt inn foran mål hvor en Farsund spiller banker den i eget nett. Kampen punktert. Og til slutt er det igjen Bjørn Arild som komemr seg til linja, slår perfekt ut til Kjetil Løland, som banker inn spikeren og 5-2 med vrista. En vidunderlig kamp, som alle spillerne får strålende karakterer for både innsats og stil. En herlig start på høst sesongen. Moro at også Jens rakk å debutere for året, før han nå forsvinner til Rogalandet. Lykke til videre Jensemann.

 
 
Fjotland/Kvinesdal 2 - Konsmo (1-3) 3-4
Nepstad C (2), Vrålstad M, Rafoss T
 
Laget: 4-4-2
Bakken M, Haga J, Håland R, Løland M, Haga K - Andersen T, Rafoss T, Øydna Ø, Vrålstad M- Nepstad C, Løland K
SUBS: Fiddan H, Naglestad D
Øynda Ø
 
 

- Seier i siste minutt

Det ble en forrykende kamp på den trange banen i Kvinlog denne fredagskvelden. I en kamp som begge lag hadde hver sin omgang, og Bjørn Arild som måtte finne fram fløyta og blåse for en ikke ankommet dommer. Og dermed fikk han spille hovedrollen også i sin andre Konsmo kamp. Riktignok på en litt annen måte en vanlig. Konsmo storspilte i første omgang , men fikk likevel en i sekken tidlig etter en klarering som spratt tilbake på bakerste stolpe hvor en Fjotland spiller luktet lunta. Men Konsmo fortsatte finspillet, (godt innarbeidet etter mye spill på veldig trang bane den siste tida) og malte på. Richard tok seg et raid oppover fra sin midtstopper posisjon og kunne etter fint samarbeid med Martin få lagt ballen inn foran mål, hvor en noe heldig Christian endelig åpnet scorings kontoen igjen. Ikke så lenge etterpå sendte han i vei en ny suser, som Martin snappet opp returen på, og satte den nydelig og kaldt i mål med venstre slegga si. Dermed hadde vi snudd kampen. Og det skulle forsette enda bedre, for Torleif som fikk noen minutter mot gamle venner og fiender, banket inn 3-1 på et nydelig langskudd fra 26 meter. Knallhardt inn ved lengste stolpe. Og dermed gikk vi fornøyd til pause med 3-1. Dessverre litt for fornøyd skulle det vise seg, for i andre omgang begynte de vanlige problemene. Finspillet tok slutt og polingen begynte. Fjotland tok over og klarte etter hvert  og både redusere og utligne til 3-3. Og presset fortsatte, selv om både Kjetil og Christian, Ørjan og Hallgeir hadde muligheter til å ta tilbake ledelsen. Så... kampens andre høydepunkt: Fjotland vinner en corner. på motsatt side fra der ballen ligger. Fjotland spilleren sparker ballen fra det motsatte hjørnet over til andre sida, slik at corneren kunne taes fra riktig sted. Jan, som stod og drakk sammen med keeper Mats, oppdager plutselig ballen i øyekroken, kaster vannflaska og roper at Mats må følge med. Så banker han ballen ut i Fjotlands irriterende sideskog. Alle blir stående heilt paffe og se på, før Konsmo spillerne begynner å le, men s Fjotland spillerne raser. Men BNjørn Arild med fløyta blir så paff, og velger å tro på at en noe forfjamset Jan ikke mente å drøye tida, men faktisk trodde corneren ble slått. Litt i Jørns selvmål klasse på samme bane i mareritt sesongen 2005. Men det skulle bli mer og le av. For eksempel da "Ørjan" får krampe, og kaster seg ned, og roper: "ÅÅÅÅ fader.. Det æ krampe som fader". Dette bringer oss inn på nok et av høydepunktene, nemlig debuten til den spennende midtbane spilleren David Naglestad, upopulært kalt "Krampa". David viste fram veldig spennende sider og vlir betegnet av Bjørn Arild som "en klok spiller med riktige løp". En god beskrivelse. Til tross for sykdom og feber kjempet han som ei løve de siste avgjørende minuttene. For det ble en enorm dramtikk. En kjemperedning av Mats på et skudd helt oppe under tverrligger, og et frispark som smalt i stolpen var ikke nok for Fjotland. For Richard tar seg en ny tur oppover idet klokka til Bjørn Arild viser 2 minutter på overtid. Etter litt klabb og babb og et dårlig skudd, havner ballen igjen ute hos Martin på venstresida. Han får slått tilbake til Richard som nydelig legger inn til en fremadstormende Nepstad, som på skikkelig krigers vis stanger inn 4-3 målet. Ikke siden 2001 har Konsmo avgjort en kamp på slikt et vis, og det var fryktelig mange smil og se rundt omkring på banen da det også ble sluttresultatet. En deilig seier, litt heldig, men det var jo en herlig hevn for Lyngdal kampen. Nå venter Holum og Gyland. Spennende ettersom Holum tok sin første seier mot Farsund i helga. Det kan bli en heftig krig. Håper du møter opp!!!

 
Konsmo - Holum (0-2) 1-5  
Nepstad C
 

laget: 4-4-2
Bakken M-
Haga J, Egebø S, Løland M, Haga K-
Andersen T, Øydna Ø, Håland R, Vrålstad M-
Naglestad B A, Nepstad C
Subs: Løland K, Fiddan H, Klepp F, Fiddan E, Abrahamsen C, Bakken E, Lislevand F, Heddeland S,

 
 
 

Arbeidsuhell på en drømmekveld for Holum kveld.

Det ble en særdeles sørgmodig aften på Helle stadion denne torsdagen. Det hele begynte verst mulig da det ikke dukket opp noen dommer, og undertegnede sjøl måtte ta fløyta, helt uten forberedelse. Og det endte likegodt opp med at jeg ikke klarte å annullere noen av de to første målene som Holum fikk som følge av svært så defensivt innstilling hos Konsmos krigere. Etter at Finn tok over, ble situasjonen noe mer under kontroll, men han stod på sidelinja da Holum fikk sitt andre mål. Og han påstod at det var en soleklar offside. Men etter en katastrofal åpning klarte vi rett og slett heller ikke å feste noe tak på det etter hvert. Den lange mannen i Holums forsvar tok et skjortetak på halvskadde Bjørn Arild og slapp ham aldri. Til stor ergrelse for "Bowie". Fryktelig mye feilpasninger, og en midtbane på Holum som fikk mer boltreplass enn det er i Marianegropa. Og de var gode i kveld, disse nedrykkstruede bøndene fra en smal forstad av metropolen Mandal. Sjøl om det lukter noe kvalmt av at treneren ikke kunne navnet på mer enn halvparten!!!
Konsmo la om i andre omgang og overtok banespillet de første 20 minuttene. Da Kjetil L brutalt ble revet ned inne i 16 meteren, kunne Christian redusere fra straffemerket. Så kan en lange mannen i forsvar være sjelegald for at han fikk de siste 25 minuttene på banen, da han på heilt idiotisk vis later som om han prøver å skjerme ballen. I stedet har han kun øyne på Christian som han kjører over med hele den to og en hall meter lange armkroppen sin. Et soleklart straffe og utvisning ettersom Christian var alene. I stedet scorer Richard et selvmål like etterpå, og dermed blir kampen punktert. Passivt keeperspill av Mats og en tunnel på Sjef, med et påfølgende stjernetreff fra 16 meter, sørget for det fjerde og det femte. Dermed ble det en katastrofekveld, og 1-5 i sekken, for et lag som absolutt ikke er det dårligste vi har møtt. For andre gang i år var vi faktisk sjanseløs på poeng, så det sier litt. Men vi minner om at hadde det vært Europacup hadde Konsmo vært i finalen nå. Vi vant 6-1 i Holum tidligere i vår. SÅ det så. Nå skal Gyland kjenne vår hevnvrede på torsdag. Hurra!

 
 
Gyland - Konsmo (1-4) 1-5  
Løland K, Naglestad B A (3), Nepstad C
 
Laget: 4-4-2
Bakken M-
Lislevand F J, Egebø S, Løland M, Haga K-
Klepp F, Håland R, Fiddan H, Løland K-
Naglestad B A, Nepstad C

Subs: Vrålstad M, Øydna Ø, Abrahamsen C, Naglestad D, Andersen T

Øydna Ø, Abrahamsen C
 
 
En skikkelig tungebiter av en slosskamp i enkel seier.

Kampen vil uten tvil bli best husket for at det var ustyrtelig langt til Gyland, for Torbjørns korteste kamp så langt (2 minutter, ei nydelig dragning og et skulderstup) og for Ørjans avbitte tunge, samt slagene hans som nok burde sendt ham ut. Det samme skulle selvfølgelig Gyland spilleren som tok kvelertak og la ham i bakken også blitt, og det reflekterer dessverre årets kanskje feigeste dommer. Lista lå høyere enn himmelen, og det ble blåst på svært lite. Noe som i en jevnere kamp kunne blitt en stygg affære.
For det var i realiteten aldri noen tvil om at denne seieren skulle ende opp i den innelåste bilen til Bjørn Arild. Etter en litt avventende åpning, med en to tre sjanser for Bjørn Arild og Christian, var det tredje mann, som ville ut av de store skyggene til våre to stjernespisser. Kjetil Løland har helt siden sitt comeback fra Bergen, vist seg som effektiviteten selv i den spilletiden han har fått. Som spiss har han blomstret, og det var en kald avslutning som sendte oss i en 1-0 ledelse etter flott Bjørn Arild forarbeid. Så var det tid for årets spark fra Mats, da det lange utspillet overrasket en Gyland spiller som knyttet skoen. Dermed kunne Bjørn Arild enkelt runde keeper og lage 2-0. For angriperne var farlige denne kvelden. Gang på gang kom de seg gjennom, men litt svake avslutninger sørget for at det ikke ble full uttelling. Før Richard kaster et langt innkast som spretter over alle utenom dagens lengste. Med undersiden av skoen gir han Konsmo 3-0 ledelse. Så reduserer Gyland etter en liten feilvurdering av Siggi, men like før pause spiller David nydelig gjennom sin noe lengre Naglestad, som ikke gjør feil, og ordner sitt første hatrick. Ekte sådan. Men han burde nok puttet enda ettersom han drev forsvarerne til vanvidd med sine dribleraid. Kjeft i pausen etter tre mål... Jo da kravene til Mr Naglestad er skyhøye.
I andre omgang blir kampen klart preget av den oppgitte innstillingen til Gylands midtbanespillere, noe som gav oss utrolig mye rom, som vi ikke utnyttet til å skore flere mål. Utenom Christians noe heldige avslutning som gikk via en spiller og under en uheldig Gyland keeper til 5-1. Mye positivt i en kamp vi er totalt overlegne mot svak motstand, og at vi ikke orker å kjøre totalt over dem, får vi rett og slett bare tåle. Nå venter Feda, og da SKAL INGENTING SPARES.

 
 
Konsmo - Feda (4-1) 13-2  
Naglestad B A (5), Nepstad C (3), Andersen T (2), Fiddan H, Vrålstad M, Løland K
 
Laget : 4-4-2
Bakken M-
Haga J, Bakken E; Løland M, Haga K-
Øydna Ø, Fiddan H, Håland R, Vrålstad M-
Nepstad C, Naglestad B A

Subs: Andersen T, Naglestad D, Egebø S, Lislevand F, Løland K, Klepp F

Klepp F, Løland K
 
 
Sexy fotball på Helle i rekordseier

Selv om ingen var klar over det, hadde vår kommunestyre representant Kjetil Haga bestemt seg at denne kampen skulle bli spesiell. For det dessverre alt for få visste, var at han ikke bare feiret valg seieren, men også sin kamp nr 100 for klubben. Han må æres skikkelig på torsdag!
Tenninga var høy foran kampen, som jo Sjefen hadde annonsert burde bli tre poeng ettersom vi hadde en så godt som skadefri topp. Til og med skadede Jon var på plass på sidelinja med taktikktavla.. Start elleveren satte tidlig standaren, og Bjørn Arild kunne sende oss i ledelsen etter glimrende spill, og et godt innlegg fra Martin. Ikke lenge etterpå blir Christian løpt over enda av keeper, og Hallgeir satte sin sikreste straffe i karrieren. 2-0 og en kjempestart. Så var det Martins tur. Nydelig frispilt av Bowie gjorde han ingen feil alene med keeper. Så ordner Bjørn Arild sitt andre og 4-0 før halvtimen var gått. Då begynte Jon byttene som gjorde at ungguttene fikk sjansen i stedet for rutinen. Da både Hallgeir, Kjetil H, Jan og Richard var innbyttere var det over 400 kamper på sidelinja. Like før pause fikk Feda en heldig redusering, og usikkerheten satte en befriende tenning i pausen. Vi skulle bare kjøre på no sykt også i andre omgang. Råtassen Fredrik pådrog seg nok et kort, til og med av sin egen stefar som dommer. Bjørn Arild gav beskjed i pausen om at han måtte gå litt før, og bestemte seg for å avgjøre kampen før han gikk. De tre neste måle signerte han med sine lange bein, og vips så stod det 7-1. 5 mål av Bjørn Arild er rekord. Ingen Konsmo spiller har noensinne gjort det. Etter at Bowie forlot banen forstod også Christian at han måtte begynne å pynte på protokollen, før herr Naglestad rakk heilt opp til ham. 8-1 signerte han. Men Kjetil Løland klarte også å pådra seg et gult kort for å dytte en motspiller i bakken han først hadde grisetaklet til orange kort. Spilleren klikket og Kjetil tok igjen. Nok en gang kun Konsmo spilleren som ble straffet. Så var det tid for et lite Richard show nede ved sidelinja. Tunnel og fine finter sendte han ballen til nabo Torbjørn. Litt forfjamset føk den rett på skoene hans og i buret. Veldig gøy for yngstemann og få sitt første mål. Så var det tid for Kjetil Løland show. 10-1 målet var en perle, hvor han på nydelig vis drar seg gjennom i midten med ei frekk finte. Alene med keeper er han iskald. Så reduserte Feda en gang litt billig, før det igjen er tid for Torbjørn. Et innlegg som nok skulle gått et annet sted endte i målet bak den tredje Feda keeperen for kvelden. Christian header inn et frispark og avslutter kvelden med venstrebeinet til det enorme resultat 13-2.
Det blei mye målscorere her, men sikkert og visst er det at også andre stod skikkelig fram. Espen og Morten tok ut de raske spissene totalt. Midtbanen med igjen en poistiv David tok fullstendig luven av idiotiske armbrukende Feda spillere, og spesielt på høyrekanten hadde Ørjan en av sine beste kamper. Siggi kom inn på back for første gang på lenge, og viste at det nok er favoritt plassen hans. Mats hadde det ganske så rolig og Haga brødrene stengte fullstendig vingene borte fra kantene. Det samme gjorde Frank og Siggi når de var på banen. Fredrik var preget av det tidlige gule han fikk, men presterte mye positivt også han i den relativt korte kampen han fikk.
En uforglemmelig kveld på Helle. Og nå er faktisk målet om en tredjeplass innen rekkevidde. Men da må man nullstille foran kampen mot topplaget Håland.

REKORDRASET

- Rekord mange mål (tidligere 10)
- Rekord stor seier (tidligere 10-3)
- 5 mål av samme spiller i en kamp
- 2 mål av en spiller under 16
 

 
 
Håland - Konsmo (4-1) 7-3  
Nagelstad B A (2), Nepstad C
 
Laget 4-4-2
Bakken M-
Haga J, Egebø S, Løland M, Haga K-
Andersen T, Fiddan H, Håland R, Vrålstad M-
Nepstad C, Naglestad B A
 
subs: Abrahamsen C, Løland K, Lislevand F
 
 
 
Tap mot topplaget

Det blei en mer spennende kamp enn resultatet skule tilsi, Og Konsmo åpna strålende, og burde faktisk leda 3-0 etter store muligheter for Martin og Richard. Det ble med Bjørn Arilds ene, før Håland kontra inn 1-1. Så overtok de fullstendig de siste 20 min av omgangen, og det stod 4-1 til pause. Midtbanen overtok fullstendig og vår midtbane fant ikke den rette avstanden ned til forsvaret. Sjansestatistikken var ganske jevn. 6-5 kanskje til Håland.
Andre omgang jevnet det seg ut igjen, med Håland et lite hestehode foran hele tida. To ganger reduserte Konsmo for igjen og få en baklengs. 2-4 målet kom fra Christian, etter at Kjetil Løland hadde krangla til seg ballen fra keeper, etter først at Richard og Hallgeir hadde løpt en kjempejobb. Løland kom seg til linja og la uegoistisk tilbake til Christian som laga 2-4. Og Christian skulle selv satt inn 3-5 etter et herlig dribleraid. Skuddet ble redda, og Bjørn Arild scora sitt andre på enkleste vis. Dessverre dreit Hallgeir seg skikkelig med en klarering, og dermed kunne kampens spiller, Even Sagebakken score sitt 3 mål. Det siste laget han også, og det var rett og slett ei perle. Fortjent seier til divisjonens beste mannskap.
banen kunne vi ikke klage på. Vi fikk nemlig for første gang på mange år spille på hovedbanen. Nok et tegn på en mislykka MK sesong.

 
 
Konsmo -
Giv Akt2/Spangereid
(2-1) 3-3  
Nepstad C (2), Andersen T
 
Laget: 4-4-2
Bakken M-
Haga J, Bakken E, Løland M, Egebø S-
Øydna Ø, Fiddan H, Håland R, Vrålstad M-
Naglestad B A, Nepstad C

Subs: Løland K, Lislevand F, Naglestad D, Andersen T

Ørjan Ø, Håland R
 
 
Sterk men sur uavgjort

Ved siden av en PAPPSKALLE som dommer, var dette kampen som kan vise seg å bli viktigere enn vi tror. For selv om vi ledet 3-1 og var på vei mot tre poeng, må vi være brukbart fornøyd med et poeng. Selv om vi hadde veldig god kontroll bakover.
For kampen bar igjen preg av et velspillende Konsmo lag, som utifra spill og sjanser hadde fortjent seieren. Forsvaret satt som ei kula, og spesielt ved 100 kampers mannen Espen. Siggi var også strålende på venstreback. Midtbanen fungerte bedre enn på lenge, og så lenge Krampa hadde krampe, så var han virkelig god. Veldig flink med ballen i beina, og gjorde manns jobb defensivt. Vi håper han blir med neste sesong også. Angrepet burde nok tatt vare på sjansene sine litt bedre. Bjørn Arild skulle scoret alene med keeper på 0-0, og Christian satte den i stolpen på 3-2. Men Christian viste muskler uansett da han satte inn 1-1 målet like etter Giv Akts ledermål. Så var det litt mer hell over 2-1, da keeperen var på en bærløs bærtur nesten nede i stadion skogen. Chip og i det tomme buret fra årets toppscorer Christian. Kveldens flotteste stod derimot kampens yngste for, Torbjørn Andersen, da han hamret inn et mål etter massivt Konsmo press til det vi trodde var 3-1 og tre poeng. Dessverre scoret de på et heldig langskudd som gikk innom en spiller, og etter en stygg markerings svikt av Hallgeir på et frispark 4 minutter før slutt. Christian hadde nok en kjempesjanse like før slutt, men den rullet utenfor.
Likevel vil kampen bli husket som den dagen Ørjan tok opp arven etter sin mor, tidligere kalt "Lyden av Konsmo". For absolutt hele Konsmo kunne høre Øydnas utbrudd mot stakkars Bjørnestøl. Vi lover å få tak i opptak av utbruddet. Slikt skaper en legende!

 
 
Lyngdal 2- Konsmo (2-1) 5-4  
Løland K, Nepstad C (3)
 
Laget: 4-4-2
Bakken M-
Haga J, Håland R, Løland M, Egebø S-
Andersen T, Naglestad D, Fiddan H, Løland K-
Nepstad C, Naglestad C

Subs: Vrålstad M, Haga K, Lislevand F, Klepp F, Øydna Ø

 
 
 
En helt i keeperhansker stjal 3.plassen

En gysare av en gysare. Har du hørt det før? Ja. Det er bare en Konsmo - Lyngdal kamp. En helt utrolig forestilling i vår kanskje beste kamp for året, skulle likevel sende oss heim med ei vasstrukken løvsteik som einaste trøst denne tidlige oktoberdagen. Og sjøl ikkje ekstra krydder, bacon og ost på den kunne dvele skuffelsen av at vi iikke vant denne kampen med 10 mål. For så sinnsykt overlegne var vi i denne kampen. Sjansestatistikken talte vi etterpå opp til å være 21-6. Og 15 av de som ikke gikk inn var såkalte 100% sjanser. Men etter så mange bom, kan vi slå vitenskapelig fast at en 100% sjanse ikke er mer enn en 75% sjanse i 6.divisjon. For en helt med strømpebukser og keeperhansker stengte buret fullstendig. FULLSTENDIG: Ingenting nyttet for spissene, eller midtbanen for den saks skyld. Verken Bjørn Arild eller Christian sov spesielt godt natta etter denne katastrofen. Selv om blekkspruten var som en magnet på ballen på de fleste skudd, ordnet også de usynlige pilene hans jobben da Bjørn Arild hadde totalt åpent mål. 1.omgang ble vi stående med super effektive Kjetil Lølands returscoring. Ikke noe rent treff, men det var tydeligvis det som skulle til.
Etter hvilen sjokkåpnet først Lyngdal med å score direkte fra avspark. Før Konsmo svarer på samme måte fra neste avspark, da endelig Christian klarer å overliste keeperen fra 3 meters hold. Da trodde vi på det store. 3-3 ekspederes også i mål av Christian på straffe, etter at Bjørn Arild ble lagt i bakken. Men nok en gang tar Lyngdal ledelsen da de kommer alene med en for seint reagerende Mats. Nok en gang klarer Christian og utligne ca 5 min før slutt, men mens vi desperat kaster folk framover for å avgjøre kampen kampen, kontrer Lyngdal inn sitt 5te mål, i kampens aller siste sekund. Utrolig bittert selvfølgeig å tape, men det var vel bare en typisk avslutning på et slikt oppgjør.
Likevel, en stor kamp av oss, og uten ham i mål i mål, hadde vi vunnet denne kampen med 4-5 mål. Uten problemer. Det innrømmet også Lyngdal spillerne.

Dermed endte vi på en 5.plass. I en sesong hvor vi setter ny rekord i antall scorede mål. Med 62 mål ble rekorden fra 2004 slått med 3 mål. Også baklengs målene, med offiser Morten Løland i spissen, var nær baklengs rekord. Men baklengsraset i de to siste bortekampene ødela den så vidt. Likevel en glimrende sesong av Konsmo, som med stolthet kan ta en titt på de vakre draktene sine en siste gang. KAPPA draktene satt som et skudd, og ingen har blitt så feite i løpet av sesongen at de har raknet. Vi er godt fornøyd tross at vi var så nærme tredjeplassen. Men kan vi nå beholde dette laget til neste år, ja da er vi sikre på medalje. WUHU!!!

Oversikt over antall kamper, mål og kort
Trykk på spillerens navn for å få opp enda mer unyttig informasjon om ham

5.plass

Navn

K

M

G

R

Utmerkelser

Mats Bakken 16        
Morten Løland 16   1    
Richard Håland 16 1 1    
Martin Vrålstad 16 4 1    
Jan Haga 15        
Ørjan Øydna 15 2 4    
Kjetil Haga 14        
Hallgeir Fiddan 14 4 1    
Torbjørn Andersen 13 3      
Frank Joar Lislevand 12        
Siggi Egebø 12        
Christian Nepstad 13 21      
Fredrik Klepp 10 1 2 1 Årets Råtass
Kjetil Løland 10 7 1    
Sigmund Heddeland 9 2      
Bjørn Arild Naglestad 7 12      
Espen Bakken 5        
Christer Abrahamsen 5 1 1    
David Naglestad 5        
Erlend Fiddan 4        
Stian Valand 4        
Torleif Rafoss 4 3 1    
Even Smedsland 1        
Karl Ove Jeppestøl 1        
Andre Ågedal 1        
Jens Arve Nygård 1        
Jon Ødegård

1

 

 

 

 

selvmål

 

1

 

 

 

TOTALT

16

62

13

1

26 spillere benyttet

Treningskamper før sesongen:
         
16. mars Holum - Konsmo (1-3) 3-6 Fiddan H (2), Smedsland E, Haga K,
Klepp F; Nepstad C
29. mars Fjotland - Konsmo (2-0) 2-3 Håland R (2), Lislevand F
12. april Håland - Konsmo (2-1) 4-1 Rafoss T
16. april Just - Konsmo (0-1) 1-5 Ødegård J, Vrålstad M (2), Nepstad C, Klepp F
         
Foreløpig terminliste
man 30.april Farsund 2 - Konsmo (2-0) 3-0  
tirs 8.mai Konsmo - Fjotland (1-2) 1-3 Nepstad C
ons 16.mai Holum - Konsmo (0-2) 1-6 Øydna Ø, Nepstad C (3), Fiddan H, Håland R
tor 24.mai Konsmo - Gyland (4-0) 6-0 Nepstad C (4), Heddeland S,
Øynda Ø
tor 31.mai Feda - Konsmo (4-0) 4-2 Rafoss T, Vrålstad M
tor 7.juni Konsmo - Håland (1-1) 1-3 Rafoss T
tor 14.juni Spangereid - Konsmo (5-0) 10-3 Heddeland S, Løland K, Fiddan H
tor 21.juni Konsmo - Lyngdal 2 (3-2) 5-5 Løland K (2), Fiddan H, Klepp F, Abrahamsen C
           
tor 9.aug Konsmo - Farsund 2 (2-0) 5-2 Naglestad B A (2), Vrålstad M, selvmål, Løland K
fre 24.aug Fjotland - Konsmo (1-3) 3-4 Nepstad C (2), Vrålstad M,
Rafoss T
tor 30.aug Konsmo - Holum (0-2) 1-5 Nepstad C
tor 6.sept Gyland - Konsmo (1-4) 1-5 Løland K, Naglestad B A (3),  Nepstad C
tor 13.sept Konsmo - Feda (4-1) 13-2 Naglestad B A (5), Nepstad C (3), Andersen T (2), Fiddan H,
Vrålstad M, Løland K
tor 20.sept Håland - Konsmo (4-1) 7-3 Naglestad B A (2), Nepstad C
tor 27.sept Konsmo - Spangereid (2-1) 3-3 Nepstad C (2), Andersen T
fre 5.okt Lyngdal 2 - Konsmo (2-1) 5-4 Løland K, Nepstad C (3)

Add a comment (0)