Kampreferat 2010 - oppsummering

MK 2 - Konsmo

(3-0)

3-0

 
 
 

laget: 4-3-3

Radek
Haga J, Nygård O, Løland M, Naglestad D-
Øydna Ø, Vårdal T, Klepp F-
Ågedal A, Bakken T E, Naglestad C

subs: Naglestad B A, Vigmostad A, Stulien A, Finsådal R, Ågedal J O, Abrahamsen C.

 

ingen

 

ingen

 

6.mai   - Slått litt for hardt av MK2
Årets første kamp endte i tap i Idrettsparken

Konsmo hadde i dag serieåpning mot Håland i Idrettsparken. Håland hadde for anledningen kledd seg ut som MK2, men Atle Tveit og hans venner var ikke til å ta feil av. Dette var ingenting annet enn Håland i grønt. Hvorfor spør du? Fordi Atle Tveit og hans venner ikke gadd og betale lisensen i fjor og derfor trakk styret i Håland laget fra serien. Nok om det...
Det var en spent trener som sto på sidelinjen i kveld. Etter treningskampen mot Giv Akt 3 følte ikke Fiddan Capello at han var særlig mye klokere på hvor vi egentlig sto. Man gikk offensivt ut i en 433 formasjon med en ytterst pågangsvillig Trond Erik i midten på topp. Og det startet slettes ikke verst. Konsmo skapte en del, men manglet den siste gnisten foran mål. Kampen bølget litt fram og tilbake, og begge keepere hadde litt å gjøre.
Etter ca 15-20 minutter fikk Konsmo corner i farlig posisjon. Fredrik (som forøvrig gjorde en fantastisk jobb med å behandle ballen frem til han ble utslitt) la ballen på silkefoten og slo en knallgod corner til Trond Erik på bakre stolpe som stanga ballen i motsatt side. Alle unntatt dommeren ser tydelig at keeper redder ballen en meter bak streken og målet blir derfor ikke godkjent. Et tungt slag for Konsmo som etter dette lar MK2 ta over omgangen.
Så var det hjemmelagets tur. 3 glipps = mål. Glipp en kommer når Jan løper som en vill mus mellom 3 spillere på venstrekanten og ikke helt vet hvem han vil ta. Glipp to kommer i kassa der en av midtstopperne ikke følger MKs spiss inn i boksen. Glipp tre kommer med Radek som burde holdt seg på streken. Og vips så var det 1-0.
Ørjan brukte mye krefter på å bestemme hvor han og sine med-midtbanespillere skulle holde seg, men med mange uklare beskjeder ble det etter hvert mye rot og Konsmo gikk opp i limingen. To til i mot ble det før pause.
Etter en viktig snakk om hvordan vi skal organisere oss i pausen gikk Konsmo på banen igjen med fornyet mot i andre omgang. Mye skjedde rundt Trond Erik så lenge han orket å holde det gående, men likevel ble det dårlig med avslutninger på mål. Kampen bølget mye frem og tilbake gjennom hele omgangen men uten mål og kondisjon ble det også i andre omgang MK2 som tok over kampen anført av et par raske gifte spisser. Konsmo holdt likevel nullen i andre takket være bedre disiplin og organisering. Fiddan Capello viste også fantastisk kløkt ved å legge om til 442 et lite stykke ute i andre omgang. Det ebbet ut i 3-0 tap og grovt overtråkk på Bjørn Arild i kampens siste minutt. Det er enda for tidlig å anslå hvor lenge Bjørn Arild vil være ute, men det er grunn til å tro at det er alvorlig. Lagleder kan ikke annet enn å være litt skuffet etter årets første kamp...

Dagens sitat kom fra dommeren da Bjørn Arild ba han gripe inn etter å blitt holdt i trøya ved hver mulige anledning. "Ikke snakk t mæh som om vi va i ei sandkasse!" Bjørn Arild hadde ingenting å si til sitt forsvar.

Ørjan Øydna lover å komme med et eget referat, ettersom det viser seg at Capello og Øydna har to ulike oppfatninger av en situasjon!

BØRSEN mot MK2
3p
Trond Erik Bakken
2p
Morten Løland
1p
Odd Vegard

 
Konsmo - Holum (1-1) 5-2  
Nepstad C (3), Vrålstad M, Ågedal A
 
laget:4-4-2

Radek
Haga J, Nygård O V, Løland M, Abrahamsen C-
Ågedal A, Klepp F, Rafoss T, Andersen T-
Bakken T E, Stulien A

subs: Øydna Ø, Fiddan H, Vrålstad M, Naglestad C, Nepstad C, Naglestad D, Finsådal R,

ingen
ingen
12.mai   - Holum tomhendte hjem som vanlig
Konsmo kom som et skudd og vant 5-2

Potetåkeren på Helle skulle innvies for første gang i 2010, til sesong nr 10 på rad i divisjonssystemet. Og det er synd og si det, men nå kan den gå av med pensjon. For makan til humpetitten-humpetatten skal man lete langt som til Kvås for å finne.
Men men fotball er jo gøy uansett hvor høna hopper, og selv om det tok nesten en time før Konsmo fant godfølelsen, så var det mer enn nok mot et Holum som taklet underlaget enda verre. Etter et par halvsjanser til Konsmo i starten, følte vi var i ferd med å sette kampen, da et langt frispark ble stusset i lengste fra hjørnet av 16 meteren. En feilplassert Radek fortvilte. Kampen humpet seg videre, med et par lange forsøk fra Klepp som eneste innhold, før Rafoss slo et innlegg som danset på tverrliggeren. Men det måtte en kontring til. Christian gjorde rett og slett alt selv. Fikk ballen på venstresida på midten. Drog seg inn til hjørnet av 16, snublet seg på tvers og av den, og kunne skjøvet til Trond Erik som var på vei gjennom. I stedet hamrer han ballen knallhardt i nettaket på fantastisk vis, og utlignet til 1-1. Forsvaret spilte en stor omgang, og holdt de raske spissene fint i trøya. Morten og Odd Vegard er i ferd med å bli en festning, med fighteregenskapene til Morten, og fotballklokheten til Nygård, kombinert med farta til Jan på høyreback, og kombinasjonen Christer, Ruben og David på andre sida, ser det meget bra ut. 1-1 til pause.
I andre raknet det litt for festningen i de 10 første minuttene, og Radek måtte trø til med to klasseredninger. En på et langskudd, og en på et godt forsøk på selvmål fra Jan. Men til slutt sprakk det likevel, og spissen kunne enkelt trille inn 1-2 alene med Radek. Og akkurat når Konsmo var redd for å gå opp i liminga tok det kloke Nygård hodet over, og låste igjen postkassa. Nydelig. Så kom det et langt Bakken innkast som til slutt landa på gofoten til Martin. Han banker kula i motsatt vinkel, og plutselig trodde vi på seier igjen. Men så måtte rutinen i både Torleif og Trond Erik ut, og frykten bredte seg igjen. I stedet svarte Konsmo umiddelbart, og Ørjan var nær på en frekkis fra 25 meter. Det gode forsøket på en feilplassert keeper rullet 23 cm på utsiden av stolpen. Så var det tid for god kjemping foran mål etter en dødball. Alex sloss og plutselig så kan Christian stå alene på 11 metern og banke inn ledelsen. Nå styrte Konsmo totalt skuta, og da Ruben ordnet strålende opp på et farlig innlegg. Og Fredrik var nede og blokkerte et annet brukbart Holum forsøk var ting i boks. Andre kjempet til seg ballen etter et svakt utspark, og plutselig var både han og Hallgeir alene med keeper. Andre var kald som en ål, og spikret Holum kista med 4-2. Sekunder før slutt bryter Hallgeir og kommer alene gjennom, men blir hektet av en Holum forsvarer. Straffen var soleklar. Og selv om den gamle mannen troner på straffelista (se venstre) så måtte han følge klubbregelen og lar nr 2 på lista slippe til når han blir felt selv. Christian er sikker, og en eksplosjon av en avslutning gir belønningen på 3 poeng og en meget god stemning. Og Holumveteran Erik Voll må innse at han nok en gang reiser tomhendt fra Helle stadion. Han mener kun å ha tatt et poeng her i sin karriere. Må det fortsette slik.
 

BØRSEN mot Holum
3p
Christian Nepstad
2p
Odd Vegard Nygård
1p
Martin Vrålstad
 
 
 
Konsmo - Giv Akt 3 (1-0) 2-1  
Vigmostad A, Ågedal A
 
laget: 4-4-2
Radek
Abrahamsen C, Løland M, Nygård O, Finsådal R-
Ågedal A, Ørjan Ø, Rafoss T, Vrålstad M-
Bakken T, Vigmostad A

SUBS: Vårdal T, Stulien A, Naglestad C, Andersen T, Fiddan H, Ågedal J O, Lislevand F, 
 

Trond Erik, Ruben og Torleif
ingen
 
Konsmo topper foreløpig etter full pott på ærverdige Helle stadion. Det ser ut som vi tar farvel med gresset med stil, for i kveld var det i alle fall ikke noe tvil om at seieren var fortjent.
Årets første skikkelige sommerdag inntok en langgrodd og umerka Helle stadion. Så John Olaf burde fått poeng på børsen for at han tok ansvar 30 min før kampstart og fikk merka driden. Selv om midtstreken så ut som om Ola hadde sovna bak rattet.
KOnsmo tok kontroll fra første spadetak, og kjørte kampen mot Holum. Spilte feiende flott fotball de første 20 minuttene og ble belønnet med en taktisk innkastscoring. Trond Eriks lange kast fant Torleif som avtalt stussa bak i feltet. Der venta både Andrè og Arnt Arild, begge satte ballen i mål, og burde kanskje stått for histoiens første delte scoring. Etter litt fintelling mener vi at "Anti" var dens om var fortjente målet. Dermed veldig fortjent 1-0 mot et litt tannløst og veldig lettfallende ungt Giv Akt lag. Resten av omgangen skriver vi ikke om. De to annluerte målene dropper vi rett og slett, fordi de kan ha vært riktige. For det var litt tamt i hakket mot slutten. Selv om forsvaret og Radek hadde full kontroll.
Så begynte andre omgang, og den dårlige trenden fortsetter de første minuttene. Men så etter hvert klarer vi å rive tak i kampen, og setter et adskillig høyere press på Giv Akts bakre rekker. Anført av en strålende opplagt Andrè og Martin på sidene, burde Trond Erik og Alex fått mer og brumle med inni målet. Dessverre skjer det som av og til og alt for ofte skjer. Giv Akt utligner på en litt søvndysende kontring. Men Konsmo har bestemt seg, og tar skikkelig tak i kampen og presser på videre. Så et nydelig brutt av Ruben. Finer Ørjan, som nydelig finner Martin. Han fosser til linja og slår vakkert inn til Andrê. Og denne gangen er det ingen tvil. Målet er hans og det utspinner seg sterke jubelscener. Så kommer dagens to brølere: Først til Hallgeir. Brøleren hans hørtes helt ned i skolegården, da han plutselig finner ut at han skal skjelle ut Christer for 16. Fiddan (som forøvrig spilte med nr 16 som en hyllest til hans gode Skarpheding kompis som nesten slo ut Od av cupen) messet i Meget høyt volum om denne 16. Og Christer, som forøvrig spilte en meget god kamp, ble fortvila, for han passet både 16 og 17. At Fiddan mente at han skulle stå på 16 meteren forstod nok absolutt alle de sinnsyke figurene inni den svært skadde hjernen. SYnd ingen andre skjønte det. Odd Vegard satte ham på plass, og spilelt kunne fortsette. Så var det det Catos tur. Innlegget fra Andrê er strålende, og på bakerste skal Cato bare stange inn sin første Konsmo scoring. Men hmmm... Slik gikk det altså ikke. Fra 24 cm. Så var det et venstreback raid Konsmo alrdi har sett makan til, som sendte Ruben alene med keeper. Nå skulle han da endelig få sitt første Konsmo mål, etter at dommerne ved to anledninger har snytt ham for scoring for offside. Den siste i første omgang i kveld. Men nei... Avslutningen var dessverre også en back verdig. Så er det Rafoss tur til å bevise at vi har goalgetter mangel. Hallgeirs gode innlegg sendte han over med kneet fra 5 meter. Gigasjanse. Mot slutten presset Giv Akt på for å få utligningen, men det ble aldri skikkelig farlig. Tåpelig av Konsmo spillerne som i dag skaffet seg 3 gule kort, heldigvis bare et for kjefting på en merkelig svak dommer. Han gav blant annet en Giv Akt spiller som tok en pissepause i vår berømte skog gult kort når han kom tilbake fra sitt ærende. Konsmo tar nye tre poeng i en sliteseier, som mange fortjente poeng. Derfor får ikke Andrè mer enn 2.
Nå venter Marnardal på Mandag, andre pinsedag. Vi trenger spissene våre klare til den, slik at vi gå av Helle stadions gress for siste gang, med bare serie!!! Og fortsatt tabelltopp!
 
BØRSEN mot Giv Akt 3
2p Andrè Ågedal  
1p Martin Vrålstad, Morten Løland, Ruben Finsådal og Torleif Rafoss  
 
 
Konsmo - Marnardal (1-6) 1-10  
Nepstad C
 
laget: 4-5-1
Radek
Haga J, Løland M, Nygård O, Naglestad D-
Ågedal A, Øydna Ø, Rafoss T, Fiddan H, Andersen T-
Nepstad C

SUBS:
Klepp F, Naglestad C, Henriksen R, Stulien A, Abrahamsen C, Ågedal J, Vrålstad M, Hægeland J V

 

Torleif og Ørjan
ingen
 
Å bli rundspilt av et bedre lag gjør meg ikke flau, men at spillerne blir så redde at de ikke tør å gå på banen. Ja det gjør meg flauere enn en naken 70 åring i en barnebursdag.

Uansett: Et par høydepunkt fantes. En nydelig gjennombruddspasning fra Odd Vegard til Christian som reduserte. En John Olav som reddet et mål ene og alene på RÅ innstilling i sluttminuttene, og et angrep som bare var millimetre fra å gå inn i historien som et av de vakreste noensinne. Mer enn det orker jeg ikke å skrive. I dag handler det om en personlig mening fra en mann som har løpt 166 kamper for Konsmo. Og tapt mye verre enn dette. Men dette vil jeg dessverre huske!!! Bedre enn noe annet.
Bye Bye lovely grass. You almost didn't deserve better!

Børsen: 6 poeng må ut: Ingen fortjener mer enn ett. Følgende spillere fortjener det på nåde: John Olaf, Radek, Torleif, Alex, Odd Vegard og Rolf.

 
 
Giv Akt 2 - Konsmo (0-4) 4-4  
Nepstad C (3), Andersen T
 
laget: 4-4-2
Radek-
Haga J, Løland M, Nygård O, Ågedal J-
Andersen T, Rafoss T, Fiddan H, Vrålstad M-
Nepstad C, Øydna Ø

SUBS: Ågedal A, Klepp F, Lislevand F, Vigmostad A
 

ingen
ingen
 

Det ble en meget underholdene kamp for de to tilskuerne som hadde tatt turen for å se kampen på en nydelig gressmatte på Vigeland. Da Torleif tapte sidevalget, og Konsmo måtte ta andreomgang med ei sol lavere enn Jan midt i fleisen, ble det ymtet frampå om at vi måtte ha noen mål og gå på før andre omgang. Lite visste man hvor rett man skulle få. Med marerittstarten mot MIL friskt i minne bestemte Christian seg for å gi Giv Akt en lignende uppercut. Etter bare to minutter stjal han ballen, rundet keeper og kunne enkelt feire sitt 80ende mål. Og Konsmo fortsatte kontringsfesten. En av tidenes flotteste gjennombruddspasninger ble presentert etter 15 min. Torleif tar ned på midtbanen og slår en kremball på 40 meter til en Torbjørn som har starta perfekt. Han tar den vakkert med seg i fart og stormer mot målet, runder keeper og er skråsikker. 0-2. Og det stoppet ikke der. Forsvaret var som ei tett rotte, og mr. Vinsjevig fikk ikke en millimeterplass av Morten. Bjørnen Løland har nå satt seg så i respekt at Leif virket som en livredd forvirra mus utpå der. Og Konsmo fortsatte og være dødelig effektive i sitt kontringsspill. Etter 29 minutter er det på ny Christian som kan feire. Denne gangen aldeles perfekt servert fra Andrè. Og 5 minutter senere finner igjen Andrè Christian, denne gangen med et enda bedre innlegg som Christian går opp og stanger i nettet. 0-4 og hattrick på Nepstad. Igjen. 82 mål totalt. Men her må vi ikke glemme resten av laget. For førsteomgangen er perfekt gjennomført. John Olaf står fram som rolig og avbalansert i sitt spill, og gjør sin beste kamp. Morten er nevnt, og Odd Vegard er klokskapen der Morten er muskelen. Sammen er de som Brødrene Reme. Og det eneste ankepunktet mot dem, farten, vel det sørger Jan for å ordne opp i. På midten er Torleif limet, mens Fredrik og Hallgeir utgjør resten, med litt mer vekslende hell. Bortsett fra pasningen til Ørjan som kunne gitt 0-5 var Hallgeir direkte svak i dag. Og det hele eksploderte da ballen traff ham i mellomgulvet og pusten forsvant som i en ballong. Det påfølgende frisparket satte forøverig Christian millimetre over krysset fra 30 meter. Men nå er vi visst allerede i andreomgang. Uten å ha nevnt meget livlige kantspillere som Martin, Andrê og Torbjørn. Gang på gang parkerte de Giv Akt spillerne, og skapte farligheter. Foran mål ventet Ørjan som endelig fikk sjansen på topp sammen med Christian. Ørjan løp og slet og tok mye defensivt ansvar, mens Christian så livsfarlig ut hver gang ballen ble slått i bakrom. Inn kom dessuten også Frank og gjorde opp for Mortens noe sviktende utholdenhet i første omgang.
Dessverre ble beina og sola svært vanskelige å takle i andre omgang. Men da Radek på mesterlig vis reddet straffen fra Vinsjevig, trodde vi på seier. Dessverre snek frykten seg inn bare minutter senere da han likevel fikk målet sitt. Så fulgte spennede minutter, men på 2-4 så det fortsatt lyst ut. Da roter Radek det til med ballen i beina. Han forærer Giv Akt det tredje målet. Men bortsett fra dette er han aldeles fantastisk i dag. Så kommer den avgjørende misforståelsen. Radek roper, men Odd Vegard går likevel etter ballen. Klareringen går i nesa på Giv Akt spisse og over den utrusende nyansatte på Konsmo Hus. Og til 4-4. Kjipt ja visst. Men så våkna vi utrolig nok. Og skapte sjanser mot slutten. Og da Anti jager på samme måte som sin motspiller på 4-4, tror alle han har skaffet oss seieren. Men utrolig nok. For andre gang smeller ballen i innsiden av stolpen og hopper ut. Det samme gjorde den nemlig tidligere i omgangen da Torleif slo et frispark i innsiden av stolpen, og Torleif var millimetre fra å sette den returen. Også flere gode muligheter ble skapt på dødballer, men i andre manglet vi besluttsomheten. Dermed ebbet det ut med poengdeling. I en flott kamp, hvor våre 14 mann ble to for lite til å vinne. Men du for en endring fra forrige kamp. Tror alle koste seg, selv om bibeltimen i pausen igjen gjorde at vi sovnet vekk. Bensin på bålet for Torleif.
Men vi avslutter med å mimre om raidene til Morten, for der lå all vilje og guts som vi viste i førsteomgangen. Det var vidunderlig å se på. Vi gleder oss til neste kamp.
 

BØRSEN
3p Morten
2p Torleif
1p Radek

 
 
 
MK2 - Konsmo (3-0) 4-1  
Rafoss
 
laget: 4-4-1
Radek-
Haga J, Nygård O, Løland M, Fåland D-
Ågedal A, Øydna Ø, Rafoss T, Andersen T-
Fiddan E

SUBS: Vårdal T, Stulien A


 

Torleif, Ørjan + en mann til.
ingen
 
Klokka er 5 minutter etter avreise. Vi er 5 mann. Erlend stiller. Radek og Morten kommer og vips så er vi 8. Til og med Jørn Rødland ble kontaktet. Fikk lurt med Danny Fåland, og Tommy og Alex kom 20 min uut i kampen. Da leda allerede MK 0-2.
MK styrte natrulig nok spillet så lenge vi manglet folk, men de tok aldri skikkelig over. Pasningsspillet var like dårlig på begge lag. Forsvaret vårt var solid, og MK scoret på sine sjanser. Laget jobbet bra, og det var egentlig nesten helt greit.
Torleif scora på et langskudd via Erlends rygg, men Torleif får kreditert målet.

Heile laget RASER over at folk ikke gadd å møte opp, og trenerne sendte en melding av den sterke sorten. Ord som drittunger og svikere var inkludert!!!
Det bør bli bedring, ellers ryker kunstgresset for flere....

 

Børsen
2p Torbjørn
2p Torleif
1p Odd Vegard
1p Ørjan
 
 
 
Giv Akt 3 - Konsmo (0-1) 1-3  
Henriksen R (2), Ågedal A
 
laget: 4-4-2
Radek
Øydna Ø, Lislevand F, Nygård O, Meland K-
Ågedal A, Klepp F, Vårdal T, Andersen T-
Vigmostad A, Henriksen R

SUBS: Fiddan H, Naglestad C, Stulien A, Vrålstad M
 

Andrè
ingen
 

Etter sms-tiraden som i følge Teddy Moen bør koste Hallgeir og Erlend jobben i Konsmo IL, var det faktisk et fullt lag som møtte til kveldens kamp på vår andre hjemmebane Vigeland. Vår tredje kamp der for året, gjør at vi har spilt like mange her som på Helle. Og det ser ut til at statistikken vår her holder seg like enda bedre enn på Helle. Vi står nemlig uten tap her nede. I kveld ble det en meget solid 3-0 seier mot et lag som rett og slett var tann- og sjanseløse. Kampen ble preget særskilt av to menn, en Rolf som ville hevne sin slette innsats forrige uke mot sine gamle lagkamerater, og en Radek som rett og slett var i kanonform i kveld. Radek oppnår sesongens første clean-sheet, selv om han egentlig ble brutalt overfalt og ranet for utmerkelsen av dommeren. Vi viser likevel storsinn. For det hadde vært så uendelig fortjent. I første omgang reddet han tre utrolige muligheter, og i andre stod han fram med to nye klasse redninger. Den siste bare sekunder etter voldtekten fra dommeren. Dommeren var forøvrig ganske god i kveld faktisk, til tross for denne og et hårreisende annullering av det som ville vært Rolfs hattrick. Og at vi da kan si han var god, sier litt om at han faktisk var god. Konsmo gikk til pause med 1-0 ledelse, og fortsatte trykket også i andre omgang. En særdeles villig Rolf jaget på det meste, og på kanten jobbet Andre som en tyrker. Cato gjør sin kanskje beste Konsmokamp, i en uvant rolle sentralt på midten. Kanskje det blir fremtiden. Tommy presterer nok en gang meget solid, og i bakerste rekker lekte Odd Vegard og Frank J med spissene. Kim Åvar var tilbake, og ser ut til å erstatte David på best mulig måte, mens poteten Ørjan var på plass på venstrebacken. Jeg tryr ikke Giv Akt kom rundt på kantene en eneste gang, så det forteller det meste om gjennomføringen av den jobben. I andreomgang setter Giv Akt innpå et par førstelagsspillere, og når den mørke spissen kommer inn proklamerer han følgende vits: "Hvor er midtbanen? Ja ja, jeg kan ta den!" "Men hvem skal spille spiss då?" "Slapp av, jeg tar den også jeg". Det hører med til historien at de faktisk ikke hadde midtbane, og at Hallgeir svirra rundt i 10 minutter som en forvirra sau på leit etter beite. Og at Konsmo knuste dem 3-1. Mål nr 1 kom på en gigantisk trippelsjanse, hvor Rolf første skyter, så setter han returen rett i Anti, før han endelig krangler ballen over linja. 2-0 ordner Andre, som tidligere også hadde satt en et korrekt annullert mål. Så er det Rolfs tur igjen. Tiårets merkeligste annulering når han kommer alene med keeper. Chipper den forbi ham, og kan banke den i mål. Ingen skjønte noe av den.
Men han får til slutt sitt andre, når han nok en gang parkerer forsvaret og banker inn 3-0. Mot slutten kom det altså en slags redusering, og et visst press, uten at en ribbeinsbrukken Radek så ut til å bry seg særlig mye om det. Et fortjent seier, som bærer bud om en fin framtid for unggutta. For når gamlingene svikter, står de unge fram. Det liker vi. Nå avsluttes det mot Holum , så tar vi oss en velfortjent kunstgressdugnad og så ferie. Moro

 
 
 
Holum - Konsmo (0-1) 2-2  
Henriksen (2)
 
laget: 4-4-2
Radek
Haga J, Nygård O, Løland M, Meland K-
Andersen T, Klepp F, Vårdal T, Naglestad C-
Ågedal A, Henriksen R

SUBS: Fiddan H, Nygård J, Øydna Ø og Lislevand F
 

ingen
ingen
 

Krigsstypene er funnet fram. Ei stygg ripe i lakken for et egentlig ganske så hyggelig fotballag. Oppførselen etter at det tippa for the B-man kan bare beskrives som pinlig og barnslig. Det er dermed med stolthet de endelig kan sammenligne seg med sine egne Hooligans. At venstrebacken himself kommer og beklager seg etter kampen er det eneste som redder dette referatet fra å bli en eneste stor krigserklæring. For sjøl om feigingen krøp til korset i siste liten er det like skammelig oppførsel til resten av laget som dilter med på uærligheten. Når en har en slik dommer som det får det sannelig være måte på unfair.

Ja vi er skuffet over at vi rotet vekk en sikker seier på vår overreaksjon på den blinde mannen i midtsirkelen, og ja den siste goallen er sikker tikke offside heller, så at det ender 2-2 får en bare godta. Måten det skjer på går nok inn i historien som tidenes avgjørelse av offside i håndball mannen. Mannen som bare rett og slett ikke kan kunsten å dømme jevne kamper. Men nok om det. Mannen turte i alle fall innrømme at han ikke hadde peiling på hva som skjedde. Her er FASITEN!

Rolf kommer alene med keeper men roter seg ut over mot sidelinja hvor også keeperen følger på. Han finter ham lett på rumpa, og drar seg til en god skuddposisjon. Han løfter ballen over nevnte venstreback som, fair nok, velger å stoppe den med hånda for å unngå scoring. Fortsatt fair fortsetter han bare rett mot garderoben, for han skjønner jo selvfølgelig at dette blir rødt kort og straffe til Konsmo. Vel... Vel framme på garderobetrappa kom han på hvem som dømte, og at han nok ikke hadde rukket fram til situasjonen ennå. Ganske riktig. Dommeren har ikke peiling på hva som har skjedd og prøver desperat og overse ville Konsmospillere som gjør seg klar for straffe og rødt kort. Etter en lang diskusjon med seg sjøl og den ene fotballregelen som bor dypt der inne, velger han å spørre synderen om det var hands. Han nekter, og og da mener dommeren at det er hans feil at det ikke blir straffe og rødt. Men når likevel backen innrømmer at det var hands, velger han å gi Konsmo et frispark på sidelinja??? Hvorfor??? Nei si det. Fullstendig ufattelig. Og det ble ikke en gang kort ut av det. Det er rett og slett bare ikke til å tro. Konsmo er nesten i ferd med å vandre av banen, for fotball skal jo være gøy.... Er det mulig???
Vel gøy var det lenge. Konsmo åpnet strålende og Rolf fant nettmaskene fra 20 meter etter 10 min. Så tok Holum over og styrte kampen de neste 20 minuttene, før igjen Konsmo fikk litt ro og begynte å kose seg. I andre omgang styrte vi kampen, og da Radeks stårlende utspill havna i bakrommet til Rolf, ble det 0-2. Ny flott scoring av vår nye målmaskin, som fungerte veldig bra i spann med Andrè på topp. Vi har full kontroll på kampen til det gjenstår 15 min, og en god midtstopper reduserer. Så kommer situasjonen som skulle avgjort kampen, men som i stedet ødela alt. Vi har muligheter også etter 2-2 målet, men det ebber ut med 2-2. Ingen glad gjen på vei ut av stadion, hvor en hånflirende søppelgjeng gjør sitt for å fyre opp stemninga. Bunnlaget var selvfølgelig overlykkelig over å stjele 1 poeng mot overlegne Konsmo, men likevel. Ære til backen for sin unnskylding etter at Hallgeir tømte ei hallannaliter i hodet på han, men Holum... Til og med Hellas i EM var jo et mer sympatisk lag. Skuffende av Holum, og av Konsmo som lot seg psyke ut igjen. Men kaka... Ja den tok nok dommeren.
Vi må forresten få med årets GULESTE Konsmokort. Taklinga til Odd Vegard er nesten like legendarisk som Espen Lølands verste takling. Går inn i ordboka som definisjon av begrepet "takling bakfra".

BØRSEN
3p Rolf
2p Morten
1p Andrè
 

 
 
 
 
Giv Akt 2 - Konsmo (0-2) 3-5  
Klepp F, Henriksen R, Naglestad D, Nepstad C, Finsådal R
 
laget: 4-4-2
Radek-
Naglestad D, Nygård O, Løland M, Finsådal R-
Andersen T, Rafoss T, Øydna Ø, Vrålstad M-
Nepstad C, Henriksen R

Subs: Meland K, Haga J, Vårdal T, Klepp F, Ågedal A, Stulien A, Lislevand F,
 

Rafoss T, (protest ble levert og ble godkjent)
ingen
 
Etter å ha gjort om Nyplass stadion til festung Konsmo, kunne fornøyde Konsmo spillere gå av gressmatta med visshet om at på 4 kamper her nede står vi med 2 seire og 2 uavgjorte i år. Men som vanlig ble det dramatikk til 1000. Men utrolig nok kollapset ikke Konsmo totalt, men rodde det i land med 8 innbyttere.
Dramaet begynte FØR kampstart, da dommeren glimret med sitt fravær. Etter mye overtalelse bestemte en tilskuer å ta opp fløyta. To annulleringer senere ble han ikke særlig pop.
Men Konsmo tok litt overraskende kontroll på kampen de første minuttene. Med to løpsglade geparder på topp burde det være duket for en del bakromspasninger. Likevel har det visst skjedd noe med Konsmolaget de siste dagene. I dag satte vi ny rekord i pasninger som snudde spillet. Vi turte trille langs bakken, og holde på ballen. Vi slo tuneller på motstanders 16 meter, og knallet inn perlemål fra 35 meter. Jo her er det noe som ikke helt stemmer... Kan det være en bivirkning av å trene på jevnt underlag?
Uansett. Årets mål er allerede scoret. Perletreffen Fredrik smeller i vinkelen fra 35 meter får ingen konkurrenter. Garantert. En regelrett perle som gav oss 0-1. Konsmo fortsetter å male på, og selv om Odd Vegard må ut etter en stygg stempling tidlig, kommer Frank inn og gjør en kanonkamp sammen med Morten der bak. Jans utrolige returløp som reddet 1-1 kom nok som et resultat av ren forelskelse, og det faktium at de var en haug av backer i kveld. Backene var overbefolket, ja faktisk så overbefolket at David måtte spille kant. Og hva resulterte det i? Jo riktig. Hans aller første spillemål, i det som kan ha vært hans siste kamp. Han plukket opp en retur fra keeper etter et skudd fra Christian, og lempet kula i nota. En gøy avskjed ble toppet med at han slo tunnell ut til Christian på 16 meteren like etterpå. Dette var 3-1 målet, etter at Rolf sendte oss til pause med 0-2.
0-2 var likevel 2 mål svakere enn forrige kamp her, og derfor tvilte vel de fleste på at en så knapp ledelse ville holde. Og 2-3 målet ramlet også inn etter at en ellers strålende Radek var på en liten jordbærplukkertur. Men Konsmo fikk fortsatt ikke panikk, og etter 65 min fikk endelig også Christian sin scoring, flott plassert alene med keeper. Han og Rolf var en konstant trussel der framme, men også da Alex kom inn ble det farlig, selv om han er en helt annen type spiss. Kantspillet var også i en særklasse i dag, med opplagte spillere og sette inn gjennom hele kampen. Torbjørn kanskje den mest opplagte av dem alle, selv om turboen i innbytter-Andrè også ble aktivert på rett tidspunkt. Sentralt rula Torleif, med gode sidespillere i både Ørjan, Fredrik og Tommy. Så kom den første annulleringen. En observant dommer så knottefare da Radek ruste ut for å stoppe Giv Akt vingen. Radek ble igjen liggende på Vigeland, men denne gangen ble det altså annulering ut av det. Ganske viktig egentlig. For ikke lenge etterpå fikk Ruben sitt etterlengtede mål. Litt klabb og babb etter en corner, og plutselig får Ruben hamre den inn fra 5 meteren. Hans første godkjente mål, etter at Bjørnestøl tok de to første fra ham. Dagens dommer var frista, men lot offside armen få hvile. Så kom en ny flott redusering av Vinsjevig, (som igjen scora alle 3). Men selv om Giv Akt pressa på, riktig farlig ble det aldri. Dermed kunne dommeren blåse av kampen like etter han hadde gjort en ny hårfin offside avgjørelse. Korrekt selvfølgelig, og snytt Christian for 6-3 målet. Konsmo rodde seieren i land, og kan gå høsten lyst i møte. Nesten utelukkende på nye Helle stadion :-). Dette bør bli sølv.

BØRSEN:
En ren lagseier med 5 ulike målscorere. Det blir 4 1'ere det. Pluss et poeng til David og Fredrik for særegne prestasjoner.
1p: Franken, Torleif, Torbjørn, Ruben, Fredrik og David
 
 
 
Konsmo - Holum (0-0) 0-0  
 
(kunstgressåpning)
laget: 4-4-2
Radek-
Haga J, Løland M, Nygård O, Meland K-
Andersen T, Fiddan H, Klepp F, Ågedal A-
Nepstad C, Stulien A

SUBS: Øydna Ø, Vrålstad M, Rafoss T, Lislevand F, Henriksen R
 

Meland K, Ågedal A, Klepp F
ingen
 

Det ble en klassisk VM/EM/NMK åpningskamp på Helle da kunstgresset skulle testes for første gang. Konsmo spillerne som hadde gjennomført en strålende trening 2 dager før, så nesten ut som de var i overkant selvsikre, og de første 25 minuttene florerte feilpasningene uten å kunne skylde på noe annet enn egne ferdigheter. Etter hvert derimot tok det seg opp, og mens Holum nektet å slå noe annet enn lange baller i bakrom, forsøkte Konsmo stadig på småspill langs bakken. Christian kom til et par brukbare på muligheter på langskudd, men det var Ørjan som var nærmest de første 25, med et solid langskudd som en godt plassert keeper reddet. Så kom dagens snakkis etter 35 min. Hallgeir kriget til seg ballen og skjøt fart mot 16 meteren. Litt i ubalanse så han Christian i sidesynet, så i stedet for å måke til fra 18 spilte han gjennom Christian som sikkert satte inn det som alle trodde var åpningsmålet. Dessverre stod han nok i offside, og målet ble tvilsomt, men nok korrekt (i følge linjemann Voll). Dermed ebbet det til pause, i en jevnspilt, men litt tam kamp.
0-0 er jo et fullstendig uaktuelt resultat, og har vel ikke skjedd siden sesongen 2000, da vi fikk vårt første poeng. Så sånn sett så ble også den ringen slutta. Men heller ikke i andre omgang klarte neon av lagene altså å putte, selv om Andrè var svært nærme med sitt innlegg som duppet ned i tverrligger bak en utspilt keeper. Alex og Rolf hadde også sine muligheter, men dessverre var de rett og slett ikke helt venn med ballen i det Holum forsvaret så ut som det var i oppløsning i starten av 2.omgang. Hallgeir var også gjennom nok en gang, men skuddvegringen fortsatte og han valgte en 45, uten at Øydna ropte. Dermed kunne Holum klarere, og keeper sette knottene i Fiddans kne. Fredrik kom også akkurat for sent på innlegget etter et strålende raid av Martin, andre omgangs store spiller.
Like før slutt hadde også Holum sin store sjanse, da kantspilleren kom gjennom, men han satte skuddet i nettveggen. Dermed holdt Radek 0'en, uten at gleden over det var så stor. Gleden ble ikke akkurat større da vi dagen etter fikk høre at årets toppscorer Christians skade ikke var så bagatellmessig som vi trodde. Det uheldige sammenstøtet, (som vi ikke skylder på Holum spilleren for) endte med beinbrudd, og resten av sesongen på sidelinja. Et ben i ankelen ble revet av, og i stedet for vedløing og snekring venter nå godstolen, og sliten surfefinger på Christian. Kjedelig, for han er uten tvil en meget viktig spiller. Rolf sliter også med en strekkantydning, og Kjetil kuttet jo av seg noe kjøtt her en dag, så plutselig ser det litt tynt ut på topp. Trond Erik er på vei tilbake fra sjøen, og håpes klar mot MK på onsdag. Da blir det en ny sjanse til å score det første målet på kunstgressarenaen, som Holum spillerne mente var den flotteste de hadde spilt på. Det var noe annet enn de sa i vår.

BØRSEN
2p Jan og Martin
1p Torbjørn og Andrè
 

 
 
 
Konsmo - MK 2 (2-1) 3-1  
Ågedal A, Stulien A, Henriksen R
 
laget: 4-4-2
Radek
Haga J, Lislevand F, Løland M, Finsådal R-
Ågedal A, Fiddan H, Øydna Ø, Vrålstad M-
Stulien A, Henriksen R

SUBS: Andersen T, Vårdal T, Fiddan E
 

Tommy Vårdal
ingen
 
Det var litt smårusk i maskineriet før kveldens kamp. Både spisskader, en maglende midtstopper, og en keeper og dommersom drøyet så lenge som mulig med å komme.. Nei oppladningen til de 12 oppmøtte var ikke optimal. Likevel klarte de 14 som til slutt kom virkelig å varmepumpe publikum.
MK startet best de første minuttene, men Konsmo var livsfarlige på kontringer. 2 ganger Rolf og en gang Aleksander burde gitt oss ledelsen. Sakte men sikkert begynte Konsmo skuta og male i stykker MKs midtbane, og spissene terroriserte forsvaret med flotte kryssløp og truing av bakrom.

Så.. Etter 15 minutter sprakk endelig nullen på de nye målene. Og hvilket vidunderlig mål. Andrè kommer på skuddmål fra 23 meter. Mange venter en kanon i nærmeste, men i stedet løfter han et knallskudd i motsatt vinkel bak en fullstendig utspilt MK1 reservekeeper. Et aldeles fantastisk mål på en fantastisk bane. 1-0 og dermed var det en periode bare et lag på banen. Martin har virkelig funnet sin plass på venstrekanten og herjet i kjente okseklyv. Et par livsfarlige innlegg, blant annet til Torbjørn burde gitt 2-0. I stedet utligner MK med flott langskudd i krysset fra 16 meter etter litt passivt forsvarspill. Men ingen usikkerhet brer seg i Konsmo laget. I stedet svarer vi umiddelbart. Et innlegg blir forsøkt klarert av MKS tunge forsvar, og havnet i beina på Hallgeir. De neste sekundene var magiske... Hallgeir finner Torbjørn på 16 meteren. Han legger en herlig liten tunellstikker gjennom til OKSEN med bare store bokstaver. Martin klyver til linja. Slår perfekt inn til en ventende Aleksander, som enkelt kan sette sitt andre Konsmo mål i kassa. Et praktmål det også! Og 2-1 bare minuttet etter den sure utligningen. Senere i omgangen skaper vi flere farligheter, og eneste trussel bak stålforsvaret til Frank, Morten, Jan og Ruben var et par sene utrusninger fra Radek. Full kontroll til pause.
Andre omgang starter litt verre, men sakte men sikkert begynner igjen maskinen og male. Et par pussige offsideavgjørelser som gjorde at Tveit klikka på Torbjørn som vanlig, og så PANG. Rolf viste at det ikke er noe galt med lysken i det hele tatt. Han utnytter svakt plasseringsforsvarsspill, og banker ballen i nota med venstrebeinet fra ca 16 meteren. 3 vakre mål som alle konkurrerer med Fredriks drømmetreff på Vigeland. Plutselig har vi 4 kandidater til årets mål. Nærmest etter dette er Torbjørn som alene med keeper SKAL score. På den påfølgende corneren blir Ruben nektet mål etter en fantastisk reaksjonsredning til MK reserven. Og Ruben får nok en sjanse. På et frispark fra sidelinja fra Fiddan, som faktisk var så fornøyd med pasninga at han snudde seg for å se om Trond Erik var der så han kunne skryte av den, får Ruben henge alene på 5 meter. Dessverre går headingen like utenfor.
Festfotball tidvis, og en av de beste Konsmo kampene på lang lang tid. I tillegg til de vi har skytt av må vi nevne Øydna. På mandag hadde en av sine beste treninger. I dag fulgte han opp med sesongens beste kamp. Han ble krigeren, da Hallgeir tuslet rundt med sin liksom skade, og dirigenten når Tommy ble makker i 2.omg. I tillegg avsluttet han med å fyre sånn på Tveit at det nesten ble tap for Jakkas veddemål om rødt kort. En stor kamp, og altså for første gang i 12 forsøk klarte vi å slå MK. De nedslående tallene før kampen var 1 U og 11 tap.. Nå ser vi oss ikke tilbake!!!

BØRSEN (igjen helt umulig. Konsmo er blitt et LAG)

1p: Martin, Frank, Andrè, Aleksander, Hallgeir og Ørjan. I vannskorpa havner egentlig resten. Spesielt kanskje backene... Off nei dette var håpløst! 3 mann foreslår til sammen 11 kandidater til poeng.

 
 
 
 
Marnardal - Konsmo (7-1) 14-2  
Meland K, Stulien A      
 
 
laget:4-4-2
Stulien E-
Øydna Ø, Løland M, Lislevand F, Meland K-
Vårdal T, Fiddan H, Rafoss T, Andersen T-
Fiddan E, Stulien A

SUBS: INGEN!

Hallgeir, Tommy
ingen
 
Med 10 mann mot divisjonens desidert beste lag, ble vi nødt til å hente inn ektern keeper. Og tross litt for mange baklengs, hadde i allefall dagens debutant det gøy. I følge han selv.
Alexander opprettholdt sitt scoringssnitt med en ny goal på en nydelig 45 graders pasning fra motspiller, og Kim Åvar banket inn sitt første mål for Konsmo på et strålende hodestøt etter et frispark fra Torleif. Men det ble også det. Resten av kampen var vi treningskjegler for et Marnardal som scorer på absolutt alt. Vel vel. Vi tok faktisk ikke tapet så tungt som vi burde, mye takket være Tommys fantastiske nedsparking. Morten slet med å stå oppreist etterpå, ikke som følge av nedsparkingen, men fordi han holdt på å knekke av latter. Ellers ramlet kortene inn, ettersom både Hallgeir og Tommy altså fikk gult. Pluss en kar til tror jeg. Hmmm. Vel vanskleig å huske, for det er en kamp vi helst vil glemme.
VI DELER FOR FØRSTE GANG IKKE UT ET ENESTE BØRSPOENG!
 
 
 
Konsmo - Marnardal (0-2) 1-2  
Løland M      
 
 
laget: 4-5-1
Radek-
Lislevand F, Nygård O, Bakken E, Naglestad C
Fiddan E, Vårdal T, Rafoss T, Lislevand A, Vrålstad M-
Vigmostad A

SUBS: Fiddan H, Løland M, Øydna Ø

 

Rafoss T
ingen
 
Etter nok en marerittdag for lagleder Erlend, med full puls og rødglødende telefon, møtte det til slutt opp hele 12 mann til kampstart denne lørdagen. En av dem var innleide Judas, den andre var mannen som fikk årets første kamp, Espen. Bare dager etter sin 31 årsdag, viste han gode gamle kunster i forsvaret, og var blant banens beste i det som skulle bli en svært så jevn og god Konsmo forestilling.
Men det begynte nesten som på onsdag. 0-1 veldig tidlig, og sannelig kom ikke også nr 2 før 15 minutter var spilt. Det begynte å lukte vondt igjen, og en febersyk Radek klarte ikke å riste skikkelig liv i seg selv i starten. Men... Det skulle endre seg. La det være sagt med en gang. Marnardal er divisjonens klart beste lag, og hører nok hjemme nærmere 4.divisjon. Likevel klarte altså Konsmo å få kampen inn i sitt spor etter hvert. Torleif stengte mellomrommet mellom midtbane og forsvar, og vips så var MIL ufarlige. Dessverre klarte heller ikke Konsmo å produsere så mye framover. Arnt Arild fikk den vanskelige jobben alene på topp, og brukte som alle andre, litt tid på å komme skikkelig i gang. Men ettersom omgangen skred fram dukket også jaktkameratene Morten og Ørjan opp. Og vips var pessimisme snudd til stor optimisme. Vi jaget et resultat, og det stod bare 0-2 til pause. I andre omgang begynte spillet og gli også framover. Arnt Reidar fikk spiss jobben og var bevegelig, tross sin nakkeskade. Dermed kunne vi flere ganger spille oss fram til 16 meter. Dessverre ble innleggene for upresise, og keeper plukket det meste. Men så kom corneren fra Ørjan, som etter litt fomlende keeperspill ramlet ned på lissa til jaktkamerat Morten, som banket inn reduseringen. Så kom Konsmo stormangrepene. Vi la om til 4-3-3, og produserte flere og flere farligheter. Nærmest var vi på et nydelig angrep, hvor Tommy kom stormende i Fletcher stil inne i feltet. Dessverre traff han ikke så veldiggodt og skuddet endte 4 meter på utsiden. MIL var rett og slett livredde, og patetiske selvgode spillere prøvde å pskye oss ut med idiotiske filminger, tråkking på ballen, og ta med ballen til cornerflagget og prøv å bo der. Ingenting ble helt vellykket, men vi klarte heller ikke å komme til flere store muligheter. I stedet vartet Radek opp med kanskje tidenes redningsdobbel. Fra kloss hold stoppet han to  forsøk i reneste Schmeichel stil. Helt fantastisk, og inn på listen over topp 5 redninger i Konsmo historien nok en gang. Det holdt ikke til poeng, men det holdt til at vi en gang for alle kan begrave den overdrevne Marnardal respekten. Vi gratulerer dem med et fortjent seriegull, og jakter selv det ene poenget vi trenger for å bli nr 2. Det SKAL komme i årets siste hjemmekamp mot Giv Akt 3 på tirsdag.
MEN SERIØST FOLK: NÅ MÅ DERE PRIORITERE FOTBALLEN!

BØRSEN:
3p Radek
2p Cato som back! Har vi funnet plassen?
1p Espen Bakken

 
 
 
Konsmo - Giv Akt 3 (2-1) 3-3  
Fiddan H (2), Henriksen R
 
laget: 4-5-1
Radek-
Haga J, Bakken E, Løland M, Finsådal R-
Vårdal T, Fiddan H, Nygård O, Øydna Ø, Andersen T-
Henriksen R

SUBS: Meland K
 

ingen
ingen
 

Etter at enkelte hadde brukt den siste uka på å hause opp viktigheten av matchen mot Giv Akt 3 i forhold til andreplassen, brukte coach Erlend 3 sekunder på å ødelegge alt med å fortelle at "Kampen har ingen betydning. VI tar sølvet uansett. MK 2 tapte 10-2 mot Marnardal." Og dermed klarte vi å rote vekk seieren i kveld også. Hadde vi visst det hadde stått om sølvet hadde vi ALDRI åpnet høstgavepakkene de fikk de siste 3 minuttene. For Konsmo hadde full kontroll i 77 minutter på 3-1

Det noe pinlige lagbildet av sølvguttene kommer som et resultat av lite fotografisk virksomhet i år. Dette beklager vi, men samtidig, det forteller også alt om oppmøtet med ei gang vi skriver HØST på kalenderen. Samma det. Nå skal det feieres sølvgutter. Historisk. Beste plassering for Konsmo i 6.div noensinne. Punktum. Hurra.
Kampen ble en solid forestilling av Konsmo, som pga mørket ble enige om å gjøre den 10 min kortere. Litt stanging i starten, og en meget rask spiss som skapte brudulje selv for Espen der bak var det Giv Akt kom med. Hallgeir, som fryktet han måtte gå sin første sesong uten scoringer, la til rette for et hardt slått fripark fra 40 meter. Keeper kommer ut, og i duell med Ruben feilberegner han totalt. Ballen slår han bare videre inn i krysset og Hallgeir kan strekke armene i været. Så kom dagens dummeste avgjørelse, fra en ok dommer. Et skudd som treffer en liggende Espen i armen fra 3 meter = straffe?? ok. Radek er på den, men klarer ikke å forhindre 1-1. Like før pause derimot dukker super Rolf opp. En herlig gjennombruddspasning fra Ruben, setter Rolf sikkert alene med keeper. Han elsker å score mot sine egne.
Odd Vegard brukte 30 min på tilpasse seg Torleif rollen, men etter hvert fikk han og de to andre på midten virkelig dreis på samspillet. En del vakre kombinasjoner vi kan drømme om. 2-1 og full kontroll til pause. I andre omgang legger Capello om til 2 spisser, og Morten ble et glimrende oppspillspunkt for å stusse til Rolf. Og vi skaper mange sjanser på dette, uten uttelling. Så var det klart for litt magi fra Øydna. Magien gikk på pasningen som skulle slås langs bakken, men i stedet slos med en farlig stuss som overrumplet keeper fullstendig. Dermed ramlet ballen nok en gang ned i beina på Hallgeir, som enkelt kunne runde keeper, selv om touchen var så dårlig at vinkelen ble noe trang, kunne Hallgeir skli inn sitt andre for kvelden. Og like etter SKULLE han satt sitt første hattrick da Morten stusset ham på blank goal. Men en skikkelig nølete jentefiseavslutning ble resultatet, og ingen 4-1. I stedet sprakk det altså helt de siste 3 minuttene, og 2 veldig lette mål ramla inn bak forsvaret. Synd, men det tek ikkje glansen av livet som Torleif sang etter kampslutt. Det skulle vel være glansen av sølvet!!! GRATULERER!
BØRSEN:
Som vanlig blir siste runde helt avgjørende for årets spiller utmerkelsen. Derfor venter vi enda noen dager med den. Rolf, Morten, Radek eller Odd Vegard. Alle spilte, og alle spilte godt. Men spilte de godt NOK???

Oversikt over antall kamper, mål og kort

Trykk på spillerens navn for å få opp enda mer unyttig informasjon om ham

SØLV!!
Se tabellen 

Navn

K

M

G

R

Utmerkelser

Ørjan Øydna 14   2   ENESTE MED SAMTLIGE KAMPER
Radek Chmielewski 13       ÅRETS KEEPER
Morten Løland 13 1      
Odd Vegard Nygård 12   1    
Torbjørn Andersen 12 1      
Andrè Ågedal 11 4 3    
Hallgeir Fiddan 11 2 1    
Jan Haga 10        
Tommy Vårdal 10   2    
Aleksander Stulien 10 2      
Martin Vrålstad 9 1      
Torleif Rafoss 9 1 6   ÅRETS RÅTASS
Fredrik Klepp 8 1 1    
Frank J Lislevand 8        
Rolf Henriksen 7 7      
Cato Naglestad 7        
Kim Åvar Meland 6 1      
Ruben Finsådal 6 1 1    
Christian Nepstad 5 8     ÅRETS TOPPSCORER
Arnt Arild Vigmostad 5 1      
David Naglestad 4 1      
Erlend Fiddan 4        
Trond Erik Bakken 3   1    
John Olaf Ågedal 3        
Christer Abrahamsen 3        
Espen Bakken 2        
Jan Vidar Hægeland 1        
Bjørn Arild Naglestad 1        
Danny Fåland 1        
Edvard Stulien 1        
Arnt Reidar Lislevand 1        
Jens Arve Nygård 1        
           
           
selvmål          

TOTALT

14

32

18

0

 32 spillere benyttet

Når? dag
 
Lag
 
Avreise/
Oppmøte
PAUSE
Kampstart /
SLUTT
Banemerking

Målscorere
 

6.mai tors   MK 2 - Konsmo (3-0) 3-0  
12.mai ons Konsmo - Holum (1-1) 5-2 Nepstad C (3), Ågedal A,
20.mai tors Konsmo - Giv Akt 3 (1-0) 2-1 Vigmostad A, Ågedal A
24.mai man Konsmo - Marnardal (1-6) 1-10 Nepstad
31.mai man Giv Akt 2 - Konsmo (0-4) 4-4 Nepstad C (3), Andersen T
10.juni tors Mk 2 - Konsmo (3-0) 4-1 Rafoss T
16.juni ons Giv Akt 3 - Konsmo (0-1) 1-3 Henriksen R (2), Ågedal A
18.juni fre Holum - Konsmo (0-1) 2-2 Henriksen R (2)
    SOMMERFERIE Hjelp med kunstgresset
16.aug man Giv Akt 2 - Konsmo (0-2) 3-5 Klepp, Henriksen, Naglestad D, Nepstad C, Finsådal
24.aug ons Konsmo - Holum (0-0) 0-0  
1.sept ons Konsmo - MK 2 (2-1) 3-1 Ågedal A, Stulien A, Henriksen R
7.sept tirs Marnardal - Konsmo (7-1) 14-2 Stulien A, Meland K
16.sept tors Konsmo - Giv Akt 2 (3-0) 5-1  
25.sept lør Konsmo - Marnardal (0-2) 1-2 Løland M
28.sept tors Konsmo - Giv Akt 3 (2-1) 3-3 Fiddan H (2), Henriksen R

Add a comment (0)