Kampreferat 2001 - oppsummering

Det eneste året man har hatt med en skikkelig trener, Arvid Nepstad. Et suksessfullt år, alt i alt:


Onsdag 2.mai på Vanse Stadion

BFS 2 – Konsmo IL (0-0) 1-2
Bakken T E (2)

Laget: 442
Rødland E,
Pytten, Lislevand A R, Håland R, Lie,
Nygård E T, Fiddan H, Strisland, Håland J E,
Hjemlestad, Bakken T E

Også benyttet:
Løland E, Bendixsen J I, Nygård J A, Haga J

Gule Kort: ingen
Røde Kort: ingen

Kampen: Rimelig jevnspilt, men en fortjent seier takket være et glimrende forsvar. Offensivt er det mye å gå på. Det første målet kommer ved et nydelig gjennomspill av Odd Inge til Trond Erik som vakkert lobber med utsiden av foten over en utrusende keeper. Utlikningen skulle vært avblåst for offside. Seiersmålet kom etter hjørnespark fra Fiddan, som keeper bokser i hendene på Trond Erik som knaller den i mål. En viktig seier. Absolutt!!!!

6. Konsmo 1  1  0  1   2-1   3p 

Mandag 14. mai i Idrettsparken gress 2

Håland – Konsmo IL (2-2) 4-3
Løland E, Fiddan H, Bakken T E

Laget: 442
Rødland E,
Egebø, Bakken E, Håland R, Lie,
Hjemlestad, Løland E, Fiddan H, Pytten,
Ødegård, Bakken T E

Også benyttet:
Håland J E, Bendixsen J I, Nygård E T

Gule Kort: Bakken E, Løland
Røde Kort: ingen 

Toppkamp i Mandal to dager før dagen før dagen. Med nytt midtstopper par begynte vi famlende og usikkert. Håland gikk ganske raskt opp i en 2 måls ledelse som en følge av dette. Men så snudde det seg. En lang cross fra Fiddan treffer ei tuste og Odd Inge er gjennom. Han slår inn foran mål hvor Løland dukker opp og knaller den i mål. Noen minutter senere får vi frispark fra 30m. Fiddan tar fart og får en fin skru på ballen som fullstendig overrumpler Hålands keeper, og går direkte i mål. 2-2 til pause. Helt fortjent. Etter pause tok Håland mer over og vi ble som vanlig løpende for mye imellom. Håland gikk opp i 3-2, før Trond Erik gjorde et nytt vakkert mål og utlignet. Men 10 minutter før slutt scorer Håland på kampens klareste offside. Forsvaret viste likevel at det vil bli meget godt når de bare får spilt litt mer sammen. Siggi gjorde en kjempedebut og var kanskje vår bestemann. Tap, men likevel en bedre kamp av oss. Et nytt bevis på at Konsmo vil bli å regne med på den øverste halvdelen av tabellen.

6. Konsmo 2  1  0  1   5-5  3p

Onsdag 23.mai på Helle Stadion

Konsmo IL – Giv Akt 2 (1-1) 2-1

Løland E, Hjemlestad

Laget: 442
Rødland E,
Egebø, Håland R, Bakken E, Haga J,
Hjemlestad, Løland E, Fiddan H, Hansen,
Bakken L, Bakken T E

Også benyttet : Ødegård, Bendixsen J I, Nygård J A, Håland J E

Gule Kort: Bakken L (T E), Fiddan
Rødt Kort: ingen

Giv Akt kom med et meget godt lag til Konsmo for å lage målfest. Og optimismen var berettiget etter 15-1 i de to kampene i fjor. Kampen startet bra, og de første 15 min kjempet vi veldig bra. MEN… Det er aldri blitt slått så mage feilpasninger i løpet av en omgang. Forsvaret var veldig hullete, og en markeringsglipp sendte Leif Vinsjevik klar med storslegga. Et noe heldig skudd som Erlend nok burde tatt. Først de siste 5 min kom vi inn igjen i kampen. På overtid kom en lang ball i retning Trond Erik, som kom seg gjennom. Men så tråkker han ganske kraftig over. Dommeren gir oss et frispark fra 17 m, og beskjed om at han blåser for pause hvis den ikke går rett i mål. Løland gjør seg klar, finner en åpning, og pang.1-1. Utrolig viktig etter en elendig omgang. Andre omgang ble noe helt annet. Vi styrte kampen og fant posisjonene både i forsvar og dermed også på midtbanen. 5 min før slutt mottar Odd Inge ballen i offside posisjon etter et glimrende angrep. Og dermed 2-1 etter en flott og følsom avslutning. De siste minuttene spilte vi 5 mann i forsvar og klarte og unngå baklengs. Vårt beste resultat til nå, og fremtiden ser lys ut….

4. Konsmo 3  2  0  1   7-6  6p

Mandag 28.mai på Helle Stadion

Konsmo IL – BFS 3 (1-0) 2-1
Strisland, Ødegård

Laget: 433
Andersen
Lie, Bakken E, Håland R, Hansen,
Løland E, Fiddan H, Pytten,
Hjemlestad, Strisland, Ødegård

Også benyttet:
Rødland E, Bendixsen J I, Nygård J A, Håland J E

Gule Kort : Håland J, Ødegård, Løland
Røde Kort : Ingen

Første gang i nye Konsmos historie var vi noe som lignet på favoritter. Arvid bestemmer seg for å prøve 4-3-3 for første gang, og i første omgang fungerer det veldig bra. Konsmo rullet opp det ene angrepet etter det andre, og målet kom etter et flott overlegg av Fiddan, til Knut i midten. Etter god kjemping vinner han ballen, og kan enkelt sette den i målet. Omgangen fortsetter med en 3-4 store sjanser til Konsmo, blant annet to annullerte mål, det ene helt feilaktig, av Pytten. Leif roter det en gang til for seg selv, men rydder mesterlig opp. Andre omgangen blir et mareritt av en omgang for Konsmo. Ingenting stemmer, og tomme midtbanekrigere må ta en del av skylden. Utlikningen måtte komme. Og det gjorde den. Leif får ei hånd på den, men klarer ikke å avverge. Vi skaper noen få farligheter, men BFS har tatt over kampen. Avgjørelsen faller riktignok nok en gang ca 5 min før slutt. Jan Erik dribler seg fremover, og avleverer det som ser ut som en flott pasning (men som Jan Erik senere innrømmer var et feilspark) til Jon som runder keeper vakkert, og setter ballen i det tomme målet. 2-1. Greit nok, men kampen bar preg av at det var en som var enda dårligere enn Konsmo i andre omgang, nemlig dommer Kjell Arve Bjørnestøl.

4. Konsmo 4  3  0  1   9-7   9p

 

 

 

Onsdag 30.Mai på Lyngdal Stadion
 

Lyngdal 2 – Konsmo IL (0-0) 1-1
Strisland

Laget: 442
Andersen,
Egebø, Bakken E, Håland R, Haga J,
Pytten, Strisland, Fiddan H, Lie,
Hjemlestad, Bakken T E

Også benyttet:
Håland J E, Bendixsen J I, Nygård J A

Gule Kort : Ingen
Røde Kort : Ingen

Utgangspunktet mot ubeseirede Lyngdal 2 var noe annet enn mot BFS 3. Vi kom med det vi trodde var et klart svakere lag, men det motbeviste vi snart. Første omgang blir en meget god omgang. Ballene ble slått langt fra Lyngdal, og det er jo barnemat for vårt superraske forsvar. En del sjanser til begge lag, uten scoring. Leif gjør en praktredning, og Odd Inge har vår største sjanse. Andre omgang faller vi enda noen hakk lenger tilbake på banen. Lyngdal er i ferd med å ta over føringen, Richard Håland tar et av sine magiske raid. Han fosser gjennom hele Lyngdals lag, får slått inn fra umulig vinkel med venstre. Foran mål har Knut en enkel jobb med å stange ballen inn. 0-1 og vi kan knapt tro det. Vi faller enda lenger bakover, og lar Lyngdal styre spillet, uten å skape noen særlige målsjanser. Før et skudd i stolpen og tap av konsentrasjon på returen gjør at kapteinen stanger inn 1-1. Resultatet står seg kampen ut, og nok en gang kan vi puste lettet ut. Underholdningsverdien stod Trond Ole Pytten for, da han etter å blitt dømt i mot blir sittende og forlangte å bytte. Arvid nekter ham, og lar han fortsette inn til en enorm innsats. Forsvaret er igjen vårt beste kort, og med en halvskadet Trond Erik på topp, ble det litt for tynt. Men igjen… Et meget sterkt resultat.

4. Konsmo  5  3  1  1   10-8   10p

Tirsdag 5.Juni på Konsmo Stadion

Konsmo IL – Holum (1-2) 2-6
Bakken E, Bakken T E

Laget: 442
Andersen,
Egebø, Bakken E, Håland R, Rødland E,
Bakken L, Strisland, Fiddan H, Løland E,
Bakken T E, Ødegård

Også benyttet:
Pytten, Hjemlestad, Lie

Gule Kort: Håland R, Løland, Ødegård
Røde Kort: Ingen

Holum hadde gjort det dårlig så langt, og vi øynet sjansen til å ta poeng. Og hvilken kamp det ble. Mer spennende og dramatisk og velspilt skal man lete lenge etter. Det begynte veldig bra. Vi kjørte over dem i åpningen, og både Trond Erik (2) og Odd Inge hadde kjempesjanser. Så scorer vi på et vakkert frispark av Espen Bakken. Han har senere også et veldig godt forsøk på frispark. Like før pause skjærer alt seg. Først stopper forsvaret opp og lar dem upresset utligne. Så lager Espen B et unødvendig straffespark. Og 1-2 til pause. 2 sjanser. 2 mål. Andre omgang åpner forrykende. Skudd i tverrligger og ned på streken fra Knut. Straffespark bom av Richard, og en keepertabbe av Leif, og dermed 1-3 i stedet for 3-2. Like etter får de nummer 4, og vi faller sammen. Men får et lite push da vi reduserer på et vakkert innlegg og en flott heading av Trond Erik. Vi fortsetter å skape sjanser på løpende bånd, men det lykkes ikke. Bjørnes(t)øl ødelegger Lølands drøm om å knuse Eiken med et tåpelig gult kort. Også kortene til Jon og Richard er helt tåpelige. Holum scorer på de 2 neste sjansene også, og vinner 6-2 etter 6-12 i målsjanser. Treneren mente det kanskje heller burde endt 10-6 til oss. Så gode, og uheldige var i denne kampen. Vi får ta med oss det positive, nemlig at vi skaper drøssevis av sjanser, og er gode fremover på banen.

6. Konsmo  6  3  1  2   12-14   10p

Fredag 8.Juni på Kollemo Stadion

Eiken – Konsmo IL   (0-0) 1-2
Bakken L, Ødegård

Laget: 442
Andersen,
Egebø, Bakken E, Håland R, Hansen,
Hjemlestad, Fiddan H, Pytten, Håland J E,
Bakken L, Ødegård

Også benyttet : Rødland E, Lie, Haga J

Gule Kort: ingen
Røde Kort: ingen

Etter tapet mot Holum hadde det sneket seg inn litt usikkerhet hos spillerne. Men i krigen mot Eiken om å være den beste av naboklubbene ville dette bli glemt. Løland måtte stå over etter sitt tredje gule, og Trond Erik har fjernet skinnene. Litt redusert, men like fullt klare til kamp. Leif var også veldig tent for å gjøre opp for brølerne i forrige kamp. Første omgang ble et gjesp. To store Konsmo sjanser i åpningen uten uttelling. Ellers ingenting som lignet på krig. Andre omgang gikk vi ut for å få opp tempoet og jobbe mer. Det fungerte veldig bra. Vi klarte å stresse dem fra starten, og ganske tidlig fikk Lennart en perfekt ball alene med keeper. Han overlister ham ikke på første forsøk, og må så drible av 3 mann før han kaldt setter den i mål. Strålende prestasjon. Vi styrer kampen fullstendig, men så skjer det igjen. Espen B mister et enkelt mottak, og Eiken-spilleren er gjennom, og gjør ingen feil. Scoring på den eneste sjansen de har i kampen. Men vi kommer igjen. Fiddan kriger til seg ballen ute på venstresiden (ballen var over linja), får slått tilbake til Siggi, som legger en perfekt ball på hodet til Jon. Et vakkert hodestøt, og 1-2. Det står seg kampen ut, og Odd Inge burde satt 3-1 også. Vår mest fortjente seier så langt, mot et lag uten poengtap. Imponerende!!!

4. Konsmo 7   4  1  2   14-15   13p  

Torsdag 14. Juni på Helle Stadion

Konsmo – Fjotland (2-1) 5-1
Strisland (3), Ødegård (2)

Laget: 451
Andersen,
Egebø, Bakken E, Håland R, Lie
Hjemlestad, Løland E, Fiddan H, Rødland E, Strisland,
Ødegård

Også benyttet:
Løland G, Birkeland T, Håland J E

Gule Kort : Ingen
Røde Kort : Ingen

Vi rundspiller Fjotland fullstendig og kunnet vunnet mer. Jon header in det første i en duell med en utrusende keeper. 2-0 kommer etter hjørnespark av Fiddan rett på lissa til Knut. Før pause reduserer Fjotland unødvendig. Andre omgang blir er det kun et lag på banen. Målene settes inn av Jon, og Knut ordner 2. Dette ble en fest for oss. Aldri hadde vi scoret mer enn 4 mål, og aldri vunnet med mer et mål.

Onsdag 20 Juni på Lyngdal gress.

Lyngdal 3 – Konsmo (1-0) 3-1

Håland R

Laget: 442
Andersen
Egebø, Bakken E, Håland R, Haga J,
Hjemlestad, Løland E, Pytten, Fiddan H,
Birkeland T, Ødegård

Også benyttet : Håland J E, Rødland E, Nygård T

Møtet med gamlekara fra Lyngdal, på et vått og glatt underlag ble mer enn vi klarte å takle. Vi var jevngode med dem, men misbrukte mange muligheter. Spesielt Jon og Fiddan hadde flere gode muligheter. Uten å lykkes. Vi satset for mye, og solgte oss helt. Men det må nevnes at Leif gjør en redning som er nesten en blåkopi av den vakreste redningen til Schmeichel. Fra tre meter heades det helt inne ved stolpen i skritt høyde. Et tigersprang og han klarer å fiste ballen like utenfor til corner. Målet vårt kom mot slutten etter et kjemperaid av Richard som også fikk drømmetreff på avslutningen. En ny god kamp, men vi fikk bevist at vi mangler rutine.

Torsdag 28 Juni på Helle Stadion

Konsmo – Hægebostad (0-2) 0-3

Laget: 451
Andersen
Egebø, Bakken E, Håland R, Haga J,
Hjemlestad, Løland E, Pytten, Fiddan H, Bakken L,
Ødegård

Også benyttet : Håland J E, Birkeland T, Moland, Rødland E, Bakken T E (keeper)

Gule Kort: Hjemlestad
Røde Kort: ingen

Så var det endelig duket for The Battle of the Bygds. Hægebostad skulle få oppleve sitt første tap mot Konsmo noensinne. Trodde vi i alle fall. Og håpet. Men ......... Vi fikk oss i stedet en skikkelig leksjon av det beste laget vi har møtt til nå. Vi skapte knapt nok en skikkelig målsjans. Et frispark av Fiddan, og et skudd på keeper fra Jon var det nærmeste vi kom. Andre omgang var en klar fremgang, defensivt.. Men fremover var det sørgelig syn. Altså ingen seier denne gangen heller, men vi har enda en sjanse i år. På Kollemo. Vi gir oss ikke enda nei.

Mandag 2.Juli på Kvås gressbane

Kvås – Konsmo (1-4) 1-4
Nygård T, Løland E, Bakken E, Fiddan H

Laget: 442
Andersen,
Egebø, Bakken E, Håland R, Lie,
Rødland E, Nygård T, Fiddan H, Pytten,
Hjemlestad, Løland E                                     

Også benyttet:
Bendixsen J I, Moland, Haga J

Gule Kort : Løland E
Røde Kort : Ingen

Så var det klart for den årlige pingpong kampen på 70 meters åkeren i Kvås. Denne kampen kan slå alle veier, ettersom det nesten bare er tilfeldigheter som avgjør. Det begynte tannløst, og kjedelig. Nesten ingen sjanser til noen av lagene. Da bestemmer debutanten fra start, Torgeir at nok for være nok. Fra 20 meter på volley kliner han ballen helt uttakbart opp i vinkelen. Årets mål er scoret. Et drømmetreff. Tilfeldighetene feller oss på neste hjørnespark. Headingen går mellom beina på Leif. 1-1. Så kommer den 11 mannen på Kvås inn på banen, uten at vi hadde merket at de var underlegne. Det skulle hjelpe dem lite. Fiddan drar av en mann og spiller i føttene på Løland. Ballen virker som om å klistre seg fast i strømpene, og i liggende posisjon knaller han den i mål. Så var det Torgeir sin tur igjen. Heading fra 20 meter treffer stolpen, i keeper og like utenfor. Espen B har begynt å treffe på frispark. Et nytt nydelig plassert skudd helt inne ved stolpen fører oss opp i 3-1. Og så treffer Fiddan på volley. Et skudd som dupper vanskelig for keeper. Spretter i marka, og inn helt inne ved stolpen. 4-1, kampen punktert, og resten av kampen ble feriefotball. Med mange sjanser. 2 store til Fiddan, Pytten har 3, Løland 2 headinger og Siggi en. I tillegg har Espen bakken et raid over hele banen, men skuddet bærer preg av det og går utenfor. En fin avslutning på en vårsesong vi bare kunne drømme om. En morsom kamp å spille, med mange sjanser, og flere flotte mål. Vi gleder oss allerede til høsten.

4. Konsmo  11  6  1  4   24-23   19p

Torsdag 9. August på Farsund Stadion

BFS 3 – Konsmo (1-1) 1-1
Fiddan H

Laget: 442
Bakken L,
Haga J, Bakken E, Håland R, Egebø,
Nygård J A, Pytten, Fiddan H, Nygård E T,
Strisland, Bakken T E

Også benyttet:
Hjemlestad, Moland

Gule Kort : Bakken E
Røde Kort : Ingen

Etter at BFS 2 hadde trukket laget, ble dette den første testen etter ferien. Den største utfordringen ble å skrape sammen et lag. 12 mann reiste til kamp, og i tillegg måtte vi få den nygifte Odd Inge fra Stavanger. BFS tok en tidlig ledelse på en av sine uttalige lange baller. Før forsvaret hadde fått organisert seg skikkelig løp spissen fra dem, og satte inn 1-0. Kjedelig åpning uten de store sjansene, før ballen spretter ut i returrommet etter et innlegg. Der kommer Fiddan, og får kjempetreff… Fra 22-23 meter fyker ballen helt opp mot krysset, og keeper må bare sprelle. Han er sjanseløs. 1-1. Resten av første og de 35 første av andre ble en grusom dårlig fotballkamp av oss. De hadde kanskje to muligheter, med blant annet en fantom redning av Lennart. De siste 10 minuttene skapte vi 5 store målsjanser. Først en heading like utenfor av Siggi, så blir Richart skudd reddet på streken, Trond Erik er alene gjennom og setter ballen rett på keeper, og like etter lobber han ballen over. Egill skyter også like over etter et hjørnespark. Så sjanser hadde vi nok til å avgjøre kampen, men i dag ville det seg ikke. Synd, men mot Håland er det i alle fall noen som har noe å revansjere.

Mandag 13.August på Helle Stadion

Konsmo – Håland (0-1) 0-2         

Laget: 442
Andersen,
Haga J, Bakken E, Håland R, Egebø,
Fiddan H, Løland E, Bakken L, Strisland,
Bakken T E, Ødegård

Også benyttet:
Nygård E T, Nygård J A, Pytten, Moland

Gule Kort: Fiddan, Pytten (2!!!)
Røde Kort: ingen

Vi gjennomfører en ganske god defensiv kamp, men skaper alt for lite offensivt. Knuts frispark i tverrligger er det nærmeste vi kommer. Håland scorer ett i slutten av førsteomgang, etter en dårlig heading tilbake av Richart til en sur og strekkskadet Leif. Håland spilleren snapper den opp og går rundt Leif og setter den inn i ei mølje av 2 Konsmo spillere og en Håland spiller. Det andre målet kom på straffe 10 min før slutt, etter at Siggi skulle vært utvist da han reddet med handa på streken. Det ble en nesten kamp for oss fremover på banen, og vi kom kun til ganske små målsjanser. Kampens prestasjon stod uten tvil en ellers brukbar dommer (Mexi) for, da han gav Pytten sitt andre gule for dagen, uten å vise ham ut. Med litt uflaks måtte vi ha avsluttet med 9 mann, men slik gikk det altså ikke. Vi stanget og stanget med alt for mange lange baller opp mot spissene som hadde en håpløs kamp mot store og hodesterke spillere i forsvaret. Alt i alt et fortjent tap, men nå kommer det bare til å smake enda bedre med neste seier.

Torsdag 16. august på Nyplass Stadion

Giv Akt 2 – Konsmo (2-1) 2-3
Hjemlestad, Bakken T E, Strisland

Laget:442
Andersen,
Egebø, Bakken E, Håland R, Haga J,
Bakken L, Løland E, Pytten, Nygård E T,
Strisland, Bakken T E

Også benyttet:
Ødegård, Fiddan H, Hjemlestad, Nygård J A

Gule Kort: Løland E!!!
Røde Kort: Ingen

Endelig var humøret tilbake i laget, og plutselig løsnet det helt. Vi produserte målsjanse på målsjanse, og ikke noe fisesjanser. Nei da, store hundreprosentsjanser gjennom hele kampen. Trond Erik var alene gjennom 5 ganger, med resultatet stolpe, keeper, keeper, over, utenfor. Men Giv Akt tar likevel ledelsen. Et innlegg treffer en spiller i ryggen, går i stolpen, treffer Leif i armen, og går over streken. 2-0 er ikke stort bedre. Et ufarlig skudd, treffer Richarts fot, og forandrer dupp, så den ruller mellom beina på en uheldig Leif. Like før har Leif jort en fantastisk redning, når en Giv Akt spiller er alene igjennom. Men maskinen Konsmo maler videre. Og humøret forsvinner ikke. Ett innlegg fra Jon, som Knut bommer på havner til slutt hos Odd Inge, som vakkert styrer den i mål. Veldig fortjent. Så bommer Espen Bakken på straffe. Og vi går til pause med et mindre. Andre omgang blir som første. Total Konsmo dominans. Og 5 minutter før slutt, løsner det endelig. Richart går på løp, finner etter hvert Jon, som legger flott inn til Trond Erik, som ENDELIG får rullet ballen over streken. Uavgjort og vi var fornøyde. Men så…. Ett minutt før slutt, ser Fiddan at Trond Erik er på et fint løp ut mot kanten. Ballen er perfekt, og han rykker seg ned til dødlinja, slår hardt og flatt inn til en totalt umarkert Knut, og vips så vant vi. Veldig fortjent. Men Giv Akt hadde to brukbare muligheter på slutten. Men med 4 tverrligger skudd, 5 alene gjennom, en kjempesjanse på en corner + målene, så måtte dette bare bli seier. Utrolig deilig, og utrolig gøy. Men nå begynner utfordringen. Vil vi klare å flytte alle kampene som gjenstår??

29. August på Holum Stadion

Holum – Konsmo (1-1) 2-2
Andersen, Bakken T E

Laget: 442
Andersen,
Egebø, Bakken E, Håland R, Haga J,
Håland J E, Nygård T, Fiddan H, Pytten,
Bakken L, Bakken T E

Også benyttet:
Nygård E T, Nygård J A

Gule Kort: Bakken L
Røde Kort: ingen

Ja det klarte vi. Alle kampene blir flyttet, men vil vi nå klare å skrape sammen folk?? 13 mann møtte til denne kampen. Nok? Ja det skulle det vise seg å være. Etter en sjansefattig kamp, blir Lennart spilt gjennom. Potetsekken slår til igjen. Blir klippet stygt bakfra, og straffe. Leif roper og så kommer han. Sikker som banken, og vårt første straffemål i år måtte det en keeper til for å putte. Så hadde dommeren tydelig bestemt seg for å la Holum også få sjansen fra 11 meteren. På et hjørnespark, går Espen B litt hardt inn i ryggen på motspiller. Straffen er Leif bare centimetere unna å redde, men 1-1 til pause. Vi fortsetter å skape store muligheter, og så er det etter hvert klart for Trond Erik Bakken show som lokalavisen skriver. Han mottar ballen på 16 meter. Gjør en lynrask flikk med hælen, og akselerer i umenneskelig stil. Putter ballen mellom beina på keeper. 2-1. Men det tar ikke mer enn 2 minutter før vi er like langt igjen. Espen B mister ballen farlig i forsvar, og plutselig får en midtbane spiller helt alene forsere med ballen 20 meter, før han legger vakkert til spissen som plasserer den helt nede ved stolpen. Vi skapte flere gode muligheter etterpå, og burde absolutt vunnet, men uavgjort er ikke til å forakte heller. Verre er det at det kan ha vært Trond Eriks siste kamp i år. Men vi klarer oss uten ham også!!!!

3. September på Helle Stadion

Konsmo – Lyngdal 2 (1-1) 3-1
Bakken T E, Håland R (2)

Laget: 451
Andersen,
Pytten, Bakken E, Løland E, Haga J,
Bakken L, Håland R, Fiddan H, Håland J E, Ødegård,
Bakken T E

Også benyttet : Nygård E, Nygård J, Moland T

Gule kort: ingen
Røde kort: ingen

Vi er eneste lag som tar 4 poeng fra suverene Lyngdal 2. Ingen stor kamp, som holdt på å bli kvalt av mørket. Det som huskes best er Richarts 3-1 mål. På utspark fra Leif, later han som om han skal ta ned ballen og vende. Men i stedet lar han ballen passere, gjør et rykk, og når den igjen. Kaldt alene med keeper setter han den utagbart nede for keeper. Ellers puttet Richart ett til, og i tillegg scoret Trond Erik ett. Moro å slå dem, men de kom til Helle med 10 mann.

6. September på Helle Stadion

Konsmo – Eiken (2-1) 5-3
Ødegård (2), Håland R (2), Bakken T E

Laget: 451
Løland G,
Haga K, Bakken E, Løland E, Haga J,
Bakken L, Pytten, Håland R, Strisland, Nygård E T,
Bakken T E

Også benyttet:
Fiddan H, Nygård T, Nygård J A

Gule kort: ingen
Røde kort: ingen

Det første lokaloppgjøret ble en parademarsj mot et redusert Eiken lag. Det at vi klarer å sette hele 5 baller i nettet lover godt foran oppgjøret mot Hægebostad. En del glimrende spill presterte vi også, og Egill og Pytten var kampens store spillere. Det første målet er et perle innlegg fra Lennart til Jon som stuper den inn. Nr.2 kommer på straffe fra Trond Erik, som senere også klarer å misse på straffe. Richart skaffer oss 3-1 med et flott hodestøt på en perfekt corner fra Fiddan. 4-1 ordner Jon igjen på et langt overlegg fra Trond Erik. Så slapper vi av og gir dem 4-2, før vi like etterpå avgjør ved formspilleren fremover; Richart. Vi sikter oss nå inn på medalje.

10. September på Kollemo Stadion

Hægebostad – Konsmo (2-0) 6-0    

Laget: 451
Løland G,
Haga K, Bakken E, Løland E, Haga J,
Nygård E T, Håland R, Fiddan H, Pytten, Bakken L,
Bakken T E

Også benyttet: Nygård J A, Hansen

Gule Kort: Bakken L
Røde Kort: ingen

AVKLEDD OG LATTERLIGGJORT. Sjansen om medalje brast i en kamp vi i første rekke ble senket av en Konsmo-gutt. Arnt Reidar Lislevand. Surt, men ingenting å si på det.

Torsdag 13.September på Kvinlog Gress

Fjotland – Konsmo    (1-2) 1-5
Løland E, Fiddan H, Nygård E T, Bakken T E, Håland R

Laget: 442
Andersen,
Haga J, Bakken E, Håland R, Moland,
Nygård E T, Løland E, Fiddan H, Bakken L,
Bakken T E, Haga K

Også benyttet: Håland J E, Nygård J A

Gule Kort : Fiddan H
Røde Kort: ingen

Vi møtte opp til denne kampen sikre på at vi ikke hadde mer å spille for i år. Nå skulle vi bare spille for å ha det gøy. Og første omgangen bar preg av dette. Vi tok ledelsen ved Løland, på pasning fra Trond Erik. 2-1 kom på ny etter pasning fra Trond Erik. Denne gangen var det Fiddan som fikk en lett jobb med å sette ballen med venstrebenet i lengste hjørnet for keeper. Vi hevet oss betraktelig i andre omgang, og da Egill sendte inn sitt første mål noensinne var det gjort. Trond Erik fikk da ett mål selv også, etter ett nydelig innlegg fra Jan Erik. Richart ordnet 5-1 og vi var sånn passelig fornøyde. Leif fikk spille spiss i andre omgang, men kampen huskes også for Fiddans gule kort. Først får han en albue midt i magen. Så løper han bort til samme mann på et frispark. Blir stående og vente mens motspiller henger i drakta hans. Dommeren blåser og gir Fiddan gult kort, angivelig for bruk av albuen. Helt utrolig. Vi lukter medalje enda, men trenger da hjelp. Vi er to poeng bak Holum. Lyngdal 2 har allerede vunnet, mens Hægebostad nok blir nummer to.

Mandag 17.september på Helle Stadion

Konsmo – Kvås (2-1)  3-2
Bakken T E, Ødegård, Strisland

Laget: 442
Andersen,
Haga K, Bakken E, Håland R, Haga J,
Nygård E T, Fiddan H, Strisland, Pytten,
Bakken L, Bakken T E

Også benyttet:
Ødegård, Moland, Nygård T

Gule Kort: ingen
Røde Kort: ingen

Vi håpet på fullstendig overkjørsel av det vi trodde var et svakt Kvås lag. Men vi glemte at når høsten kommer, så kommer også folkehøyskolens fotballdisipler. Det ble en jevn og tett kamp. Trond Erik gav oss ledelsen etter litt kluss inne i feltet. Og Jon sendte oss i ledelsen etter utlikningen. Da Kvås utliknet til 2-2, trodde vi vel egentlig det skulle ende opp med ett poeng. Men da dukker som regel Knut opp. Og det gjorde han med bare 1 minutt igjen. 3 poeng, men det blir nok bare en 4 eller 5 plass likevel.

Mandag 24.September på Helle Stadion

Konsmo – Lyngdal 3  (1-2)  3-3
Bakken E, Håland R, Fiddan H

Laget: 451
Bakken L (Løland E 2.omg),
Egebø, Bakken E, Løland E, Haga J,
Haga K, Nygård, Fiddan H, Håland J E, Håland R,
Ødegård

Også benyttet : Nygård E T, Moland

Gule Kort: ingen
Røde Kort: ingen

Årets siste seriekamp stod for tur. VI hadde et ørlite håp om en medalje og da måtte Lyngdal 2 slåes. Kampen begynte veldig svakt for oss, og Lyngdal gikk opp i en 2-0 ledelse. I tillegg hadde de flere store sjanser, med en flott redning av Lennart og to ganger tverrligger. Vi kjemper oss etter hvert inn igjen i kampen. Espen B legger frispark helt ute ved linja, ballen kommer mot en møtende Richart, som blir løpt overende. Men ballen den bare fortsetter inn i målet. 1-2 til pause og dette har vi sjans på. Etter pause er det ett lag på banen. På midten vinner vi alt, og Richart får uendelige sjanser alene med keeper. På den tredje putter han. 2-2. Vi fortsetter å kjøre over dem, da de får et frispark på 20 meter. Frisparket skrus rundt muren, og en sprelende opplagt Løland slår den i mål. Maskineriet fortsetter å male, og da keeper er ute å roter utenfor 16 meteren, lander ballen rett i beina på Fiddan. Fra 25 meter lobber han nydelig over alt og alle, og 3-3. Etter dette har vi sikkert 5 store sjanser for å avgjøre, men først da Espen B kjemper seg gjennom, og blir, i følge dommeren i hvert fall, tatt ureglementert. Ett minutt igjen av kampen, og straffe. Stephen King kunne aldri gjort det bedre. Arvid roper på Espen B, men han rister på hodet. Så leter han, før han finner Fiddan. Motvillig legger han ballen på merket. Bestemmer seg for å ta McAllister. Hardt til venstre for keeper. Keeper lukter lunta, går  fryktelig tidlig. Fiddan ombestemmer seg i siste øyeblikk. Prøver å dra ballen over til høyre for keeper, men et langt ben redder mesterlig. Helt utrolig, men det ender dermed 3-3. Fiddan kaster skoen over sidelinjen, og går slukøret av banen….. Er det mulig?????

Oppsummering 2001: Kamper, Mål, Gule, Røde
Lagleder: Arvid Nepstad
4.plass

Navn

K

M

G

R

Merknader

Richard Håland

21

7

1

 

Samtlige (kaptein)

Hallgeir Fiddan

21

5

3

 

Samtlige

Espen Bakken

20

3

2

 

 

Trond Ole Pytten

17

 

2

 

 

Jan Haga

17

 

 

 

Spilte seg til fast plass

Espen Løland

16

4

5

 

 

Leif Andersen

14

1

 

 

 

Trond Erik Bakken

14

10

 

 

Toppscorer

Lennart Bakken

14

1

3

 

 

Sigurd Konrad Egebø

14

 

 

 

 

Jan Erik Håland

13

 

1

 

 

Jon Ødegård

13

7

2

 

 

Odd Inge Hjemlestad

12

2

1

 

 

Jens Arve Nygård

12

 

 

 

 

Egill Torgrim Nygård

12

1

 

 

 

Erlend Rødland

10

 

 

 

 

Knut Strisland

9

7

 

 

 

Espen Lie

8

 

 

 

 

Tommy Moland

7

 

 

 

 

Torgeir Nygård

6

1

 

 

 

Jarl Ivar Bendixsen

6

 

 

 

 

Kjetil Haga

5

 

 

 

 

Inge Hansen

4

 

 

 

 

Terje Birkeland

3

 

 

 

 

Geir Løland

3

 

 

 

 

Arnt Reidar Lislevand

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOTALT

21

49

20

0

26 spillere benyttet

Add a comment (0)