Farsund - Konsmo (0-3) 2-5

Kampstart blir tidligere og tidligere, og folk blir dorskere og dorskere etter som høsten går. Slik har det alltid vært i Konsmo IL historie. Etter at finslendingene og Tommy måtte spør om veien til Farsund fra Lyngdal og litt generell febrilsk leting etter Vanse stadion, som Konsmo ikke har vært på siden ikke har vært på siden en desperado prøvde å kvæle Geir Ove for noen år siden, kom vi frem til åstedet i god tid til kampen 17.30.

 

Vinden herjet såpass kraftig at det virket viktigere å få velge side enn å stille lag. Plutselig startet en spydkonkurranse på banen og vi reiste til Farsund for å spille kampen i stedet for. Litt mindre vind og noen færre spyd senere kom vi i gang. Sjefen sjøl hadde fått med seg en halvskadet André til å hjelpe med ledelse av laget siden han selv måtte ta keeperhanskene. Konsmo hadde også med seg en prøvespiller fra Vigeland som Vidar hadde funnet på ferietur til Kurdistan. Gutten het Erlend Alexander Hægeland og viste seg som en habil forsvarspiller.

I mangel på tid ble det lite forberedelser og taktikksnakk før kampstart og det eneste vi rakk og bli enige om var at vi skulle spille greit. Og greit ble det. Farsund hadde nok ballen mer enn Konsmo, men skapte absolutt ingenting i første omgang. Pål vant en del dueller på midtbanen og spilte en god kamp i en uvant posisjon og dannet sammen med Geir en meget arbeidssom midtbane, men som nok var litt for ivrige etter å måke ballen opp til finslendingene på topp. Det er likevel verdt å merke seg at det funket. Godt hjulpet av kantspillerne herjet de med forsvaret til Farsund hver gang de nærmet seg ballen og de skapte ting sammen og på egenhånd slik de er eksperter på mot litt svake forsvar. Undertegnede innrømmer glatt at han ikke husker hvem som scoret når (og langt mindre så det), men alle målene i første omgang var kåntringsmål. Ofte som en følge av at vår ferske midtstopperpar Vidar og Kristian ryddet opp i stor stil. Ruben pådro seg også et oransje kort etter å ha blitt dyttet stygt av en Farsundspiller. Til pause ledet vi komfortable 3-0 uten at Farsund egentlig hadde hatt en skikkelig målsjangs.

I andre omgang var Farsund mer med på notene og kom med flere spillere i angrep. De var også langt farligere på dødballer og hadde nok lagt merke til at vi manglet litt hodespillere. De fikk da også sitt første mål på et frispark fra siden der Vidar noe uheldig satte ballen i eget nett etter sterkt press fra mannen han var i duell med. Finslendingene bestemte seg for å svare på målet i mot og det tok neppe mer enn 10 sekunder etter avsparket før Konsmo var oppe i 4-1. Enda et kåntringsmål via The Flying Pålmann på midten og til Ruben på topp var Konsmo oppe i 5-2 før vi fikk et mål til i mot på en markeringssvikt på et innlegg. Det ble mørkt og vi kjørte hjem med 3 poeng i hockeybaggen mot et temmelig svakt Farsundlag.

To kamper igjen mot to lag der vi har alle muligheter til å ta 6 poeng. Hægebostad har bare igjen en kamp og skal spille mot MK2 (= tap) og vi vil derfor gå forbi Hægebostad med seier i en av disse to. Vi kan likevel bli tatt igjen av Giv Akt/Spangereid som har en kamp mindre spilt i følge tabellen. Holum sier at de har spilt kampen mot Giv Akt/Spangereid for flere måneder siden og at Holum vant denne. Hvis dette stemmer kan vi altså ordne 5. plassen selv med to seiere!!

PS: Referat skrevet av spillende trener uten briller.

 

Farsund - Konsmo (0-3) 2-5

ball2012 15x15 Finsådal R (3), Finsådal TK (2)

Laget: 4-4-2 
Fiddan E
Mangal R, Kårbø V, Hagen K, Nordstrøm T-
Ougland H, Nepstad P, Haddeland G, Andersen T-
Finsådal TK, Finsådal R

SUBS: Vårdal T, Hægeland E A

hand yellow card 15x15 Finsådal R
hand red card 15x15

BØRSEN

3p Finsådal R
2p Finsådal TK
1p Nepstad P, Nordstrøm T, Hagen K, Kårbø V

 

Powered by Bullraider.com