Gyland - Konsmo (2-1) 5-2

En laaaang biltur til Gyland er aldri særlig fristende og oppmøtet virket lenge skralt, men som så mange andre ganger denne sesongen har blir vi til slutt mer enn nok. Med Cato tilbake og Pål med var vi tre på benken.

Det var en nervøs Capello som satte opp laget før kampen. Det hadde vært en temmelig lang pause siden sist kamp, og enda lenger siden med Capello bak roret. Smør hadde som kjent tatt storeslem de to foregående kampene med kalassifre. Kunne Capello fortsette trenden?

En fin kveld for fotball var det på Gyland. Lett vind holdt myggen unna fram til det var 20 minutter igjen av kampen. Til sammen ble det konsumert 2kg knott av Capello de siste 20. Det ble også en retrotur til normalt gress igjen. Det var mykt og godt, men ujevnt og Konsmo klarte aldri å få til noe skikkelig spill.

Taktikken gikk ut på at Gyland skulle kontres i senk. Konsmo stilte i 451 og dette lyktes relativt godt i første omgang. Dessverre ble det gjort en god del blundere etter 2-3 minutter og da Trond Erik også var på bærtur i feltet ble det et tidlig mål for Gyland. Konsmo hang med på notene og det bølget en del fram og tilbake anført av en aldeles strålende Torbjørn på høyrekanten. Da det nærmet seg pause bestemte en av Gylands spillere seg for å gjøre en volleyball demping inni egen seksten. Straffen satte TK enkelt oppe til høyre. Dessverre svarte Gyland temmelig raskt og det sto 2-1 til pause.

Etter en smule diskusjoner på sidelinja i pausen bestemte Capello seg for å legge om til to spisser og Pål ble liggende bak TK for å vinne baller. Resultatet ble at Konsmo var enkle og lese og selv om Pål vant en del dueller var midtbanen for langt fra han til å plukke opp. TK ble også effektivt pakket inn i andre omgang. Vi kom ikke lenger rundt på kantene og det meste gikk egentlig galt. Vi fikk 2 til i mot. Gyland spilte godt og effektivt. Da hjalp det ikke at Danny dirigerte eller at Hagen spilte solid som alltid. Kantene deres kom rundt og fikk slått inn gang på gang. Heldigvis fikk Hagen pyntet på resultatet etter en dødball, men da Konsmo endelig fikk satt litt press på Gyland etter reduseringen fikk vi en en i fleisen igjen.

Capello tar rett og slett full selvkritikk for måten han byttet spillere og la om taktikken på. Dette var et lag vi slår på hjemmebane! Det er lite som er så ræva som å reise til Gyland og tape...

Gyland - Konsmo (2-1) 5-2

ball2012 15x15Finsådal TK, Hagen K


laget: 4-5-1

Trond Erik-
Mangal R, Fåland D, Hagen K, Kårbø V
Andersen T, Vårdal T, Haddeland G, Vrålstad M, Neptad P-
Finsådal TK

SUBS: Naglestad C, Fiddan E, Melan K

hand yellow card 15x15Naglestad C, Vårdal T, Finsådal T


Børsen:
Torbjørn: 3
Pål og Hagen: 2
Martin, Trond Erik og Danny: 1

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com