Giv Akt 2 - Konsmo (2-0) 4-2

VeskegjengenDet finnes alltid en dårlig unnskyldning. I kveld fikk vi alle litt gress under knottan, og det er som kjent nok til å velte et svært lass. Men snakkisen i dag var utvilsomt hvor stort dette lasset egentlig var.

Turen til Vigeland ble nemlig VELDIG lang for headcoach og supermotivator Erlend Capello. Ettersom laget glimret med sitt fraværs fravær, trodde sjefen at laget kun bestod av 9 spillere og reiste dermed til Lyngdal for å kidnappe med seg Pål. Ikke at det var en bomtur, men når forfatteren ankom Nyplass 30 minutter inn i kampen, etter å ha sluppet datteren i gulvet, og oppdaget at laget hadde 5 mann på benken... Ja da må vi igjen stille spørsmålstegn ved sjefens disponeringer.

Giv Akt hadde som alle lagene i divisjonen i høst mønstret på sine aller beste menn. De var det alle mann. Vinsjevig med etterslep. Det var dermed en ganske mye større nøtt enn det laget vi lekte med i andre omgang på Helle. Rutinen fikk hull på byllen, og da Løland sparka hull i luft, gresstuster og alt annet som hang i veien, økte rutinen til 2-0.
Men så virket det som om Konsmo fikk satt forsvaret igjen. Panzer Hagen fikk et par albuer før han fant ut at dette måtte han snu. Så dermed bestemmer han seg for å MEIE ned Vinsjevigen godt inne i straffefeltet. Smellet var så høyt at bilene på hovedveien bråbremsa. En myndig dommer vinker spillet videre, og en av tidenes straffesituasjoner ble oversett. Dette ble likevel blod på bensinen til Hagen, og etter dette gjør han så godt som en prikkfri kamp, som han kroner med venstreslegga i andre omgang. Nok om det.

Konsmo produserte likevel gode muligheter også i 1.omg. TK var alene gjennom 2 ganger etter gode prestasjoner, og Ruben la en herlig ball på toppen av hårbusken hans, uten at han klarte å styre den heller i kassa. 0-2 til pause. MELLOMROM ble det snakket om, uten at det så ut som om Konsmospillerne viste forskjell på mellomrom på en fotballbane, og mellomrom mellom tenner. Det ble i alle fall brukt. Og vi fortsatte og stange, helt til Tommy bestemmer seg! For når han SKAL ha ballen, ja da er saken biff. Utrolig god kjemping og ned på dødlinja. Med cornerflagget som golftee, slo han rett og slett det PERFEKTE innlegget. Ruben var på plass og stanget inn sitt 15 mål, og dermed toppscorertopp.

Konsmo var på gang. Igjen. Men.. dessverre var ikke Adam lenge på Nyplass. For like etterpå lager Hallgeir et klønete frispark som trenger en mur... Hmmm. Bildet er riktignok ikke fra denne kampen. Men mannen og muren er nesten den samme. På bildet ender det godt. I kveld endte det med sveitserost, og ballen i mål mellom beina på murkanten. 1-3. Og da banens minstemann dukker opp på bakerste og nydelig header inn 1-4, var de fleste redd Konsmoskuta var gått på Gislefossteinen. Men vi lå tross alt under 1-3 på samme tidspunkt i hjemmekampen, så ingenting var umulig. 

En "smart" corner fra Geir fikk etterhvert vår egen Rambokk-Hagen kjempet seg til kontroll på, og smeller i vei et skudd. MED VENSTREBEINET. Nydelig er det også og den finner veien i nærheten av vinkelen. Dessverre var ikke dette nok til at kom skikkelig igang igjen før det bare var 5 min igjen, og det var for seint. Overlykkelige over å ENDELIG ha tukta Konsmo igjen, kunne den eldre garde stolt strekke strakk strakken i været.

Ellers var det en del gledelige ting innimellom. Spesielt Rafiq som nærmer seg mer og mer rollen som offensiv back. God innsats bakover, og raidene hans får oss til å mimre tilbake til de tidene da Espen Bakken hadde kondis. Forskjellen er at Rafiq også har evnen til å avslutte. Han må stilt et par knepp ned, ellers er han på god vei. Gledelig også å se Klepp igang igjen på backen. Solid med bein i ballen, og en seig råtass. Nygård tilbake i "gult" i backlinja, avløst av pensjonist Morten. Sammen utfyller de hverandre godt, men makan til urutinert straffespark laging skal man lete lenge etter. Håper han klarte å holde hodet kaldt bedre på bryllupsnatta, ellers var all kondisen han jobba seg opp helt fånyttes. In the words of sitatmaskinen Rafoss: "Lite vits å ha kondis for 10 sekund". Straffen derimot, ja den finta Løland i stolpen. For et keeperspill!
Framover var det jo gledelig å ha begge målmaskinene på plass, men det ville seg ikke i dag. Kjetil gjør en av sine bedre kamper på venstrekanten, Pål viste seg å være et godt hentebytte, og de siste 5 minuttene fikk vi også ta avskjed med en ikke akkurat trofast sliter, men en god kar om han så hadde glemt fotballskoan heime. Rolf "nyforlova" Henriksen vil nå fokusere 100% på kjærligheten og spilte sine Konsmo minutter i kveld. 21 kamper og 12 mål er solid, men mest kjent er han likevel for "tidenes akselersjon". En motspiller trodde han hadde tid til å ta en touch, tok ALLTID feil. Da var Rolf der... Takk for innsatsen, og du er alltid velkommen tilbake i gult.

Men Lyngdal 3 skal få svi for tapet. Merk mine ord!

Giv Akt 2 - Konsmo (2-0) 4-2

ball2012 15x15 Finsådal R, Hagen K

Laget: 4-3-3 

Løland E-
Kårbø V, Nygård O, Hagen K, Mangal R-
Haddeland G, Øydna Ø, Vårdal T-
Finsådal R, Bakken T E, Finsådal TK

SUBS: Løland M, Løland K, Naglestad C, Fiddan H, Klepp F, Henriksen R, Nepstad P

hand yellow card 15x15
hand red card 15x15

 

  

Powered by Bullraider.com