Tapte mot 2.div lag

OydnapaaryggMK 2 har seriøse forhåpninger om et opprykk i år, og på mandag ankom de Helle stadion 1,5 time før kamp med ikke mindre enn 9 2.divisjonsspillere og et par juniorer. Med legenden Ove Rugland i spissen hadde de tydeligvis ikke tenkt å ta lett på kampen mot laget som spilte 0-0 mot den andre opprykksfavoritten. Så vi tok ALLE midler i bruk (arkivfoto)

Og lett fikk de det sannelig ikke. Et stramt organisert Konsmolag i samme 4-1-4-1 formasjon som sist, løp, taklet og kjempet for livet mot sine tekniske overlegne spillere. Med et balltempo som til og med Geir Moen ville ha slitt med å følge med på, rullet de opp angrep på angrep, men ble likevel tvunget til avslunting fra ca 20 meter. 

Og da var det lett for Rægakeeperen Løland og plukke det aller meste. Et par mesterlige inngrepner gjorde at MK kun ledet 1-0 til pause. Midtbanen hadde til tider fått huden full for sin satsning på at Trond Erik skulle vinne utsparkene, og dermed vært litt slakke i hjemoverjobbinga. Men likevel klarte altså forsvaret biffen. Med en svært tentk Espen Bakken sammen med Kristian H, så det faktisk ut som om MK ikke klarte å komme gjennom i midten. I stedet forsøkte de seg mot Cato og Rafiq på backene. Men heller ikke der var det walk-forbi-klosett. Riktignok ble det til tider for vanskelig for dem, og de danset forbi innimellom, men alt i alt særdeles sterkt backspill.

Framover da? Vel det ble med Hallgeirs forsøk på volley fra 25 meter. Et forsøk som nok neppe ville blitt nevnt i en annen avis enn denne. Arne Scheie ville sagt: "Det var jo nærmere cornerflagget enn målet!"

I pausen hadde vi mange gode planer.

2.omgang startet med at Ørjan forærte MK en sjanse etter 8 sekunder. Og Hallgeir det samme etter 48 sekunder. Utrolig nok uten baklengs, men heller ikke akkurat det vi hadde planlagt i pausen.

Så hang ikke Helge helt med på notene og laget et soleklart frispark fra 20 meter. Løland, som ellers hadde stått en strålende kamp, bestemte seg for å melde seg inn i kampen om tidenes verste oppsetning av en mur. Erlends mur i Lyngdal ledet foreløpig soleklart, men det som skjer her kan umulig være langt unna. Og da ha også bestemmer seg for å gjemme seg bak muren, fikk nevnte Rugland en enkel jobb med å skru inn ballen midt i mål. "Æ he sett på TV at keeper alltid tar et skritt bak muren" strålte den fornøyde nesten-pernsjonisten, men Konsmo spillerne stolt trodde han hadde sett en Konsmokamp på TV. Så var det stopp igjen. MK's trener var faktisk litt frustrert og måtte innse at vi klarte oss imponerende godt mot hans råsterke mannskap.

Til slutt begynte det likevel sånn halvveis og rakne, ved et par svært så puslete baklengsmål, og med 15 min igjen stod det 0-5. Men vi klarte nok en gang og skalke lukene, og de siste 5 minuttene skapte vi også 2 nesten målsjanser.

Men kvelden høydepunkt kom 1 min før slutt. Konsmo vant ballen fint på høyresida, og TK tok sats på høyre 16 meterhjørne. Inne i feltet lå flere gule enn grønne som ventet på innlegget. Da skjer det fatale som får Liverpools badeball til å bli en parantes i buksa på Erlend. En av de lovende kidsa in the street klarer å sparke inn ballen på banen (noe de sikkert hadde gjort hele kvelden, uten at noen ville ha merka det på den banehalvdelen.) Men denne gangen rulelt altså ballen like godt rett i kampballen som TK skulle slå inn med, og spolerte dermed på komisk vis vår eneste reelle mulighet i kampen. Begge lag fikk seg en svært munter opplevelse og fortelle Liverpoolfans over hele kloden. Men guttungen løp hylende hjem til ho mor. (Dagen etterpå spurte han redaktøren om ALLE blei like sinna som du på at me sparka inn ballen)

Vel sånn var det. Merkelig å tape 5-0 med en god følelse i kroppen. Helge mente dessuten at han bare hadde vært borti ballen 3 ganger hele kampen. Hmmmm. Jaja. Då får han ikke poeng likevel. 

(BØRSEN KOMMER!)

 

 

 

Powered by Bullraider.com