Konsmo - Hidra (0-0) 0-0

 

Danny-corner-HidraKrigen på Helle endte med poengdeling. En keeper, en dirigent og en ung flyver spilte hovedrollene da Konsmo plukket med seg et sterkt, men dog litt overraskende poeng mot serielederen.

Vi startet kveldn med å dra en Holum på langveisfarende øyboere. Etter bortekampen lærte me ei viktig lekse. Me må ikkje la dei få varme skikkelig opp. Så me drog det gamle "hmmm-tru-me-he-glemt-nøkkelen" trikset, og vips så var oppvarminga redusert med minst 20 min. Dermed var de tydeligvis ikke like klare som sist, og frykten for et lag som er gode til å varme opp, forsvant som mygg for høsten.
For dette ble et fullstendig annerledes oppgjør en det på våren. I den kampen scoret begge lagene på ALT. Denne gangen scoret vi ikke på noe... Uten at det ble kjedelig av den grunn. Tempoet var nemlig særdeles høyt, og etterhvert ble også temperaturen det.
Første omgang forløp med et visst Hidra overtak, men de var likevel aldri skikkelig farlige. Med Espen og Danny som nykompenert midtstopperpar hadde vi plutselig 2 der bak som snakka. Og med Capellos genistrek med å legge Ørjan mellom dem og midtbanen hadde vi plutselig 3 svært så høylydte sjefer bak der. Og det trengtes med et ellers svært så ungt lag.
Nok en gang viste ungdommen at de som har trent godt gjennom sommeren ligger et grisehode foran alle de andre.
Bakerst begynner Vidar å sta fram som en 30 åring i stedet for en 13 åring (er ikke helt sikker på alderen der). Vinner mer i lufta enn de aller fleste og tar ansvar på cornere. Rafiq er en innleggsslusk av en løpsmaskin som vi bare må finne den perfekte posisjonen for. Egentlig burde han være en heimevernsversjon av backhelten Cafu. Over alt. Alltid.

På midten tråkker Cato til på en måte vi aldri har sett fra ham før. Unggutten er i ferd med å bli mann. Det skal til og med ha blitt observert hår på brøstet på stranda i sommer.
Og på topp handlet alt om Pål. Han slekter på en nesten 2 meter høy midtstopper, men har fått teknikk og målteften av sin fetter. I dag vant han absolutt ALT av dueller i første omgang. Men som vanlig må vi få beskjed om dette i pausen før vi skjønner det, og skal liksom begynne andreomgang med å være nær ham. Problemet var bare at plutselig var det Morten som startet 2.omgang. Forvirringen var stor, men også han gjorde samme jobben.
1.omgangs største sjanse hadde Geir, men avslutning på et flott angrep endte rett på keeper. Trond Erik skapte Hidra største mulighet med en skogtur Lars Monsen hadde vært stolt av. Men i motsetning til andre så stopper ikke Bakken. Og med en kjempetakling ordnet han likevel opp og gav til corner.
Vi gikk til pause, optimistiske, for sjansene var der, selv om altså Hidra nok hadde et visst tak på kampen. 
Men sjansene kom i andre omgang. For begge lag. I sørenden stod Trond Erik så godt som han bare gjør 9-10 kamper i året, og så ut som om han fikk betaling av idretslaget for å passe på at ikke nettmaskene ble slitt. Et par gigaredninger, og et par mer heldige gjorde i alle fall at vi holdt nullen. Hidra skrek på hands og kanskje et rødt kort da han var godt utenfor 16 meteren og "blokkerte" et skudd, men tror faktisk dommeren gjorde rett der.
Det gjorde han ikke hele kvelden dessverre. Spesilet da Pål ble snytt for et soleklart straffe, bare minutter etter at Andrè svært overraskende fikk se sitt andre gule for å bomme på ballen (med tilhørende desperate strekk for å nå den igjen). Strengt, men kanskje mulig å forsvare. Med 10 min igjen og 10 mann, skulle det nok holde hardt tenkte de fleste. Men det var faktisk Konsmo som var nærmest scoring også etter det røde kortet. Både Torbjørn og altså Pål kunne scoret, og Kjetil HADDE scoret dersom ikke han ble avblåst for kveldens største ran. OFFSIDE??? No way på Helle. Han hadde vært alene gjennom med 2 min igjen å spille... Og alle poengene hadde blitt igjen. Litt surt, men alt i alt skal vi være fornøyde med 1 poeng mot et godt, men svært jentete pusling lag. Konsmo tok i med alle baller, og viste hvem som er menn. Nå venter et nytt topplag, og troa på poeng er plutselig reel igjen mot MK 2 på mandag. 

PS! Se flere bilder fra kampreferatet 

 

Konsmo -Hidra (0-0) 0-0

 

ball2012 15x15

 

Laget: 4-1-4-1

Bakken TE
Meland, Bakken E, Fåland D, Kårbø V-
Øydna Ø-
Ågedal A, Haddeland G, Naglestad C, Løland K
Nepstad P

 

SUBS: Fiddan H, Ougland H, Mangal R, Løland M

 

hand yellow card 15x15Espen B
hand red card 15x15Andrè

 

BØRSEN

 

3p Trond Erik, Ørjan
2p Cato, Pål
1p Espen B

 

 

 

Powered by Bullraider.com