Hægebostad 2 - Konsmo (3-1) 5-3

Andre-skrikendeKonsmo gikk på nytt tap mot Hægebostad i årets første høstkamp. Stikkord: Hawaii-fotball av verste sort.

Høstsesongen er i gang igjen og Konsmo skulle til Hægebostad for å ta skalpen på erkerivalen over alle erkerivaler. Odd Vegard Nygård ser ut til å ha gått i Mandal-hi for godt, så vi måtte ty til nye sammensetninger i bakerste rekke nok en gang. Kim Å. tok heldigvis utfordringen og dannet sammen med Hagen stopperparet. Capello gikk for et hardtarbeidende midtbaneteam med André og Geir i håp om å følge løpene som alltid kommer fra midtbanen i Hægebostad. Kampen ble dog fullstendig annerledes enn det vi hadde tenkt. På topp stilte Hægebostad med et par butte menn med høy fart som heldigvis ikke hadde særlig presisjon i skuddfoten, for de røde kjørte på bakromsfotball av verste sort i hele kampen.

 

Det åpent ikke bra. Trond Erik var uheldig med en "bede-av-en-kake" redning allerede etter et par minutter var gått. Ballen falt ut av klypene og ballen ble satt nede ved stolperota. Kampen fortsatte uten at Konsmo fikk noe særlig tak i det som skjedde før et stykke uti kampen, men klarte ikke å skape noe særlig før pause. Vi ble løpende mye i mellom og rett før pause var Hægebostad oppe i tre. Ruben sørget likevel for å sette en i kassa med pappen før pause på en langpasning fra midtbanen, og det var håp i enden av tunnellen.

 

Andre omgang var i perioder bedre sett fra Konsmoperspektiv og vi skapte en del gedigne målsjanser på en dag der Christian Nepstad ikke satte sjansene sine. Mye må likevel sies å være en glimrende Peter Schmeichel kopi i Hægebostadburets fortjeneste. Han hadde i alle fall tre fantastiske redninger som ville gått inn på de fleste keeperne i denne divisjonen. Hægebostad fortsatte å skape sjanser de også, i andre omgang med Arnt Reidar "Judas" Lislevand på banen. Heldigvis var skuddene deres fryktelige og berget oss fra et stygt resultat. Ruben fikk to mål til i denne omgangen. Kampen ebbet ut i en fortjent 5-3 til Hægebostad, som likevel fort kunne bikket andre veien om vi hadde hatt marginene på vår side.

 

Dommer Akselsen fikk egentlig bare to ting å dømme på hele kampen. Offside og Geir som ikke klarte å holde nede hendene når han gikk i duell. Det er også verdt å nevne at Fredrik kom inn for Kim i andre omgang og gjorde en fin figur som makker til Hagen i backrekka. Størst er likevel skuffelsen over at vi ikke klarte å etablere et bakkespill, men ble dratt med på langballene til Hægebostad.

 

Vanskelig å dele ut poeng i en kamp der ingen utmerker seg veldig, men Capello prøver seg likevel.

 

Reultat - Service (3-1) 5-3

ball2012 15x15 Finsådal R (3) 

Laget: 4-4-2 

Bakken TE
Mangal, Meland, Hagen, Kårbø
Ougland, Ågedal A, Haddeland G, Naglestad C
Nepstad P, Nepstad C

SUBS: Finsådal R, Øydna, Klepp, Andersen T, Løland K.

 

hand yellow card 15x15 Cato Naglestad
hand yellow card 15x15 Ruben Finsådal

BØRSEN

Ruben 2p 
Cato 1p 
Christian 1p
Trond Erik 1p
Fredrik 1p
Helge 1p

 

 

Powered by Bullraider.com