Konsmo - Holum (2-0) 6-2

En fin julikveld skulle vårsesongen avsluttes. Med seier ville vi ligge som nr 5 av 11 etter halvspilt serie. Noe som absolutt må sies å være godkjent.Etter 6 nye mål er vi oppe i utrolige 48 mål på 10 kamper. Kun suverene MK og nå også Gyland har flere. 

Og målene får vi skylde på våre seriøst knallgode avsluttere. Med to nye i dag fyker TK opp i 15 mål denne sesongen, og det er kun Nepstads 25 fra bronseseongen i 2008 og to ganger vi har hatt en toppscorer over 15 mål. I år ligger vi an til å få 3..

Det begynte greit mot Holum i kveld. Flaksen slo til allerede etter 8 min. Etter det som Torbjørn mente måtte vårets målgivende, da han trillet ballen forsiktig bakover til Kim som skulle slå inn en innsvinger mot bakerste. Slik ville Kim det ikke. Han limte den i stedet i lengste kryss. Så vakkert var plasseringen at han rakk bort til målet før ballen for å ramme den inn. Men åst er åst og mål er mål.
2-0 er et skikkelig mål. Flotte kombinasjoner mellom Ruben og TK førte til sistnevntes første for kvelden da han stormet mot keeper. (pause)
Det kan i en liten hvilepause neves at Espen Bakken skriver seg inn i boka (gamlinger som holder tett) i brudemannens fravær og Dannys "arbeit macht nicht frei" trengte vi å tette igjen sammen med Hagen.
Med Capello så godt som feilfritt på mållinja, ble det Hallgeir "Sir Blowdryer" på sidelinja som skulle feie linja fri fra slitne folk. Med 7 innbyttere ble det en utfordring. Men det gikk uten HØYE miner.
Men det var altså Hagen som stjal showet i forsvarsrekka. En av kanskje hans aller beste kamper. Mål ble det ikke i dag. De tok backene seg av i forsvaret. For etter pause trodde de fleste Rafiq avgjorde kampen fra dødvinklet. Det gode innlegget gikk for nære keeper at han ble redd. Det gjorde susen, for dermed fikk endelig en scoringkåt utrolgi spennende spiller sitt første Konsmomål. Noen ganer er vi bare heldige 2 ganger. Ta man med Holums 2 stolpeskudd så har vi ordet hell. En liten misforståelse ødela smultringen til en overraskende god Erlend som hadde flytta seg fra sidelinja til mållinja. Han fikk en til i skalken, men ikke før dagens angrep var hosta fram. En krempasning med innsida fra TK som endte på lissa til Nepstad. I et sekunds kunststykke løftet han den "rundt" keeper og hadde den enkleste finishen i verden. Men så var vi jo ikke i Så kommer en ny stjerne assist. Denne gangen fra Andrè. Nepstad får en "enkel jobb" med å løfte inn 5-2. Den siste ordna TK sjøl. Hvordan? Nå nå sa hukommelsen stopp. Bra var de i allefall, og 3 nye poeng å glede seg over.
Etterpå merket vi ikke den nygifte hadde funnet fram fra motellrommet, så da var det tid for lagbilder.

Konsmo - Holum (2-0) 6-2
Meland, Mangal, Finsådal TK (2) Nepstad C (2)

laget: 4-3-3
Fiddan E-
Meland, Hagen, Bakken E, Kårbø-
Ågedal A, Fiddan H, Haddeland G-
Andersen T, Finsådal R, Finsådal TK

SUBS: Vårdal, Mangal, Løland K, Naglestad C, Nepstad P, Vrålstad M

BØRSEN:

3 poeng: Kristian Hagen
2 poeng: Erlend Fiddan, Tor Kristian og Christian Nepstad
1 poeng: Rafiq, Espen, Ruben

 

 

Powered by Bullraider.com