Konsmo - Farsund 2 (3-0) 8-2

Det har tatt sin tid med å skrive dette referatet. Rett og slett av tre grunner.

1. Redaktøren har brukt all sin energi på å irritere seg over Farsunds utrolig frekke tyveri av våre 3 rådyre kampballer.

2. Alt blekket er gått med på å skrive anmeldelse av klubben.

3. Redaktørens og Capellos manglende oppmøte. Vi mistet de første 60 min av kampen.

Men.. Kampen den var en fest fra ende til annen. De første 45 var visst en oppvisning i godt organisert spill. I følge assisterende coach Ørjan Mourinho Øydna, var det årsbeste gjennom hele linja. En midtbane som kjempet og sloss og vant alt. Ei forsvarsrekke og keeper som hadde full kontroll, og ei livsfarlig angrepsrekke, som etter kampen står til sammen med 32 av de 39 målene vi har putta i år.

Men kvelden tilhørte Christian Nepstad. Presset fra de to Finslendingene om å bli årets toppscorer ble så markant at Nepstad fant det for godt å bli historisk * 2 i denne kampen. INGEN Konsmospiller har satt 5 baller i nettet samme kveld, noe Nepstad kunne smykke seg med etter en noe heldig heading som was deflected, but ended up in the back of net net anyways. Frykten for at redaktøren skulle markere det som et selvmål ble raskt avkrefta, ettersom reglene er krystallklare. Vi siterer:
Selvmålsparagrafen
§1 Intet mål skal telle som selvmål såfremt ikke motstanderen setter ballen i eget mål med overlegg eller avsluntinga til Konsmospilleren ble sparket bakover på banen.
Dermed kunne han juble for en rekord en noe snurt TK måtte innse gikk tapt. Vi kan ikke si noe annet enn at det er fortjent at det ble Christian som fikk æren. Det var tross alt hans 92 mål totalt for klubben.
Men nok om Nepstad.
Med 3 Nepstad mål og et TK mål var tonen satt og vi ledet 4-2 da det gjenstod de magiske 25 minuttene. Som vanlig viser et gjennomtrent Konsmolag en enorm styrke de siste minuttene. Skal fortsatt like å se det laget som har bedre 2.omgangscore enn Konsmo, kanskje i hele landet.
4 nye baller smalt i nettet. En Ruben scoring jeg ikke husker noe av. En vakker Nepstad lobb (etter en strøken Mourinho pasning), rekordheadingen til Nepstad, for dagens mest gledelig scoring kom som spikeren i kampballene. Endelig fant Helge Ougland mot nok til å bruke sin strafferett. På stillingen 7-2 tok han rolig ballen i hendene. Et kontrollert tilløp og et hardt blikk til høyre for keeper. Før han på arrogant vis triller ballen til høyre for keeperskoen. Nice og veldig fortjent av en hedersmann og 100% lagspiler.

Resten er altså en politisak. Med 3 baller inne i hjemmegarderoben hvor Farsund var så frekke å dusje, ble visst fristelsen for stor for skuffede menn. Å tape 8-2 mot Konsmo MÅ jo svi. Synd at noen lag ikke er menn nok til å takle det.
Nepstads andre historiske hendelse var bildet hvor han kysser ballen for siste gang...
Vent litt... Er det Christian som har tatt kampballene???

Konsmo - Farsund 2 (3-0) 8-2
Nepstad C (5), Finsådal R, Finsådal K, Ougland H

laget: 4-4-2
TK- (Løland etter 15min)
Kårbø V, Hagen K, Nygård OV, Mangal R-
Ougland H, Haddeland G, Vårdal T, Løland K-
Nepstad C, Finsådal R

SUBS: Løland E, Klepp F, Øydna Ø, Ågedal A

hand yellow card 15x15 Mangal R

BØRSEN er et kapittel for seg selv. Mourinho tar jo altid sine spillere i forsvar, og mente de var så gode at 6 poeng var ALT for lite i dag. Dermed må vi bare bøye oss og dele ut det som trengs:
3p Christian og Tommy
2p Kristian og Odd Vegard
1p Andrè

 

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com