Konsmo - Feda (4-1) 11-1

Runen Giv aktDet ble en rekordenes aften på Helle stadion, da Feda ble feid av banen med 11-1 i pølseskinnet. Trond Erik passerte 200 min uten baklengs, Ruben tangerte Bjørn Arild og Christians 5 mål i en kamp, og tidenes Konsmo angrep ble kronet med mål. Men 11-1 er IKKE vår største seier!

Feda er nemlig blitt hårkjemmet på Helle stadion før. Riktignok på gress. Et lite dypdykk i arkivet viser at 10-3 seieren mot Håland i 2003 heller IKKE var den gamle rekorden. Vi har rett og slett oversett en legendarisk kamp i 2007 da vi vant 13-2 mot... Ja nettop Feda.


Helges overlykkelige jubel over sitt andre, og det han trodde var Konsmos beste, viste seg altså kun å bli en hyllest til Helge. Fortjent nok det. Kantspillerne våre fikk nemlig veldig gode arbeidsforhold i denne kampen, og kunne herje sideveis. Det viser også Børsen, hvor 7 av 11 poeng er kantspillere.
Men faktum banan er at denne seieren BURDE vært MYE større. Så la oss ta dritten først. Ruben kunne hatt 3 mål etter 5 min. Trond Erik kunne slått Ruben, Christian og Bjørn Arilds rekord bare i 2.omgang. Men utrolig nok var det den store bom bom dagen for ham. Legger vi til at Helge og Geir hadde sin vanvittige sjanse hver, ja da kan dere fort telle til 20 hvis dere vil. For det kunne faktisk vært 20. Heilt vilt. Nok om det.

Med så mange mål blir det alltid like vanskelig å skrive dem ned her, men Chrstian åpna ballet, før Ruben fikk servert 2-0 av Christian. 3-0 setter igjen Christian inn, på et PERFEKT innlegg fra Torbjørn. Og så kommer kvelden perle. Tidenes Konsmo mål. Årets mål uansett vil jeg si. Det kan neppe bli slått. De siste treningene og kampen mot Lyngdal hadde vi fullt fokus på å spille ballen langs bakken. Det samme gjaldt de første 45 her, og da vi brøt et sjeldent Feda angrep 20 meter fra mål, begynner tidenes klikk klakk. Hagen spiller til Ørjan, Ørjan leverer videre til Geir, Geir finner Kjetil, Kjetil på en touch til Christian, som uselvisk lar Ruben få score, med nok en en-touch pasning. Helt utrolig! Rett og slett! Samba-, makrell- og rægefotball gå å legg dere. Et nytt begrep oppstår nå: Vi spilte Rånefotball, tatt fra situasjoner i garen der et objekt flyttes fra bilen helt til venstre, på en-touch gjennom alle de 9 bilene til den 11 bilen får objektet i hendene. Råning på sitt beste. 

Konsentrasjonen glapp 2 ganger. Den første smalt i stolpen bak Trond Erik og ut igjen på lissa til eneste Fedamann som var inne i vår 16 meter gjennom hele kampen. Dermed blir Trond stående med 205 minutter uten baklengs. REKORD! Den andre gangen lå det nede et par spillere i en haug midt på banen, og jeg tror Fedaspilleren mente å sparke ballen ut over linja. I stedet bomma han helt, og ballen smalt i tverrliggeren bak Erlend (som overtok når 0'en til Bakken sprakk). Mer ble det egentlig ikke.

Tomba la bomba fikk sin etterlengtede retur, og viste at i Danmark trenes det veldig godt. Kanskje ikke så mye teknikk, men fy flate for en kapasitet. I andre omgang var det hans innsats som skapte selvmålet da han på strålende vis kjempet seg til ballen og spilte ut til Kjetil. Hans innlegg fant en Fedabu, som på majestetisk vis fikk smaken på nettmaskene. Kjetil hadde dessuten en flott målgivende til Ruben da han laget sitt tredje. Christians tredje kom etter en krempasning fra Hallgeir. Etter dette putta Ruben nok en, og han lukta rekorden på 6 mål i en kamp. Da begynner Torbjørn og varme opp, og Hallgeir gir Ruben EN sjanse til for å score nr 5. Han scorer på den neste også, og blir rimelig het i toppen da han så blir ropt ut. Hallgeir roper at det er hevn for Balotellien i vår, hvorpå Ruben svarer på verste vis. Med å dra av skjorta og vise fram "Why always me?" igjen. Den passet bedre denne gangen.

Så avsluttet Helge ballet, med to kjempescoringer. Med kjempe mener jeg altså at han kjempet inn 2 mål. Spesielt den siste, hvor han ofret legg og alle bein inni der med å kaste seg mot stolpen. Heldigvis har vi nå en lege i salen, selv om han slapp å gjøre noe i dette tilfellet. Andrè derimot var det verre med, og han måtte forlate banen midt i første omgang med et stygt kutt over øyet. Det ble 4 sting på den karen.

Vel slik var kampen sett under en kam. Regnværet gjorde at publikum forsvant. Alle uten om John Olaf, som virkelig vet å kose seg over god fotball. Nesten et børspoeng til ham.

Jobb nr 1 er utført. Vi er 7 i pluss på målforskjellen, og nå venter Farsund og Holum borte, før Gyland skal knuses på Helle langt uti oktober. Gled dere!

Konsmo - Feda (4-1) 11-1

ball2012 15x15 Finsådal R (5), Nepstad C (3), Ougland H (2), selvmål

Laget: 4-4-2 
Trond Erik (Fiddan E i 2.omg)
Mangal R, Fåland D, Hagen K, Kårbø V-
Ågedal A, Øydna Ø, Haddeland G, Andersen T-
Nepstad C, Finsådal R

SUBS: Vårdal T, Fiddan H, Løland K, Naglestad C, Nordstrøm T

hand yellow card 15x15
hand red card 15x15

BØRSEN

3p Andersen T
2p Finsådal R, Ougland H, Løland K
1p Fåland D, Kårbø V

 

Powered by Bullraider.com