Bronsekamp på fredag

CapelloEtter at Konsmo toppet tabellen i juni, gikk det tydeligvis litt til hodet på det unge laget. For på de neste 5 kampene endte det opp med kun en dramatisk 3'poenger i Holum. Men nå har skuta til Capello snudd igjen, og i går tok de sin tredje strake seier. En imponerende 1-5 seier på Vigeland mot laget som var serieleder før kampen. Vanvittig sterkt, og den største seieren på Nyplass noensinne. Dette gjør at Capello kan gå av med en medalje i lomma dersom det blir poeng på fredag. Støtt opp om siste kamp til coach Fiddan.

Før den kampen ble Farsund beseiret 0-3 i Frasund, før Konsmo moste Fjotland med hele 10-1. Under her kan du lese noen korte ord fra de 3 kampene.

Dette har ført Konsmolaget tilbake på 3.plass, og bronsemedaljen skal sikres på Helle stadion på fredag kl 19.30. Vi håper hele bygda kommer for å støtte laget for siste gang i år.


Farsund 3 - Konsmo 0-3 

Simen O holder nullen for Konsmo, i det som statistikkfører tror er andre gang i historien på bortebane. Vi har en råsterk 0-5 seier i Lyngdal, men bortsett fra det tror jeg vi så godt som alltid har høflighet nok til å la hjemmefansen få minst et mål og juble for. Ikke at de ikke trenger noe å juble for i Sørlandets tristeste by, men Simen og Konsmolaget var rett og slett ikke i det gavmilde hjørnet i kveld. Det er lov det.

0-1 Torbjørn -assist fra Pål 
0-2 Pål- corner fra Parwez 
0-3 Andreas Ouglanden fin gjennombruddspasning fra Cato,
som for øvrig var nær ved å bryte forbannelsen med to i tverra. 
Cato bomma også på åpent mål, bommet på hele ballen rettere sagt, men det var det heldigvis bare Pål og Cato som fikk med seg tror jeg.

Konsmo - Fjotland 10-1

1-0 Pål alene gjennom etter kast fra Joachim.
2-0 Chip fra Hagen fra 20 meter ville sneket seg akkurat på utsiden.
Heldigvis dukker Pål opp, akkurat i tide, og pirker den over streken.
2-1 heading på frispark. Slapp markering
3-1 Pål vinner ballen etter et mislykket utspark, og straffer dem knallhardt med å sette den i mål. Hattrick på Pål
4-1 Parwez scorer på Catos meget godt slåtte frispark.
5-1 Simen utspill til Parwez, som er iskald igjen.
6-1 Frispark fra Parwez via ei rød kølle. Hattrick på Parwez også. Ballen hadde gått inn.
7-1 Parwez med sitt fjerde. Header flott inn en flott corner fra Cato.
8-1 Marcin skyter fra 16 helt nede i hjørnet. Assisten kommer også fra Polen, nemlig med Lukaz.
9-1  Lang ball i bakrom fra Lukaz, Pål løper og løper forbi keeper og i mål.
10-1 Pål fra halvspiss vinkel. Marcin assist. Med det blir Pål historisk, som fjerdemann som har scora 5 mål i samme kamp. Moro for han det.

Lekestue i 2*45 minutter. Likevel imponerende at Fjotland holdt såpass god stemning i laget. Ikke ga de opp heller, så honnør til Fjotland for stolt gjennomføring. Vi har hatt noen av de kampene selv, og vet at det ikke akkurat er lett å holde hodet helt kaldt når målene renner inn slik.
Det ble riktignok ikke ny rekordseier. Det er det fortsatt 13-2 seieren over Feda som blir stående som.

 

Giv Akt 2 - Konsmo 1-5

0-1.Tommy - Pål
0-2.Parwez- Geir
1-3.Martin - Marcin
0-4 Parwez - Tommy kan kanskje krangle t sæg assist, men Erlend meine Parwes stenne for d målet aleine. Tommy vinner.
0-5.Peder - Pål

En strålende kamp mot laget som toppet tabellen. Det vil si at vi har slått dem 2 ganger i år, med til sammen 8-1. Mot Marnardal, som ser ut til å ta tittelen står vi med 1 seier og 1 tap, selv om ikke målforskjellen er så mye å skryte av. Uansett beviser det at vi er blant de 2-3 klart beste lagene i år, selv om vi altså tulla oss vekk i spesielt de to bortekampene mot MK og Hægebostad.

 

Powered by Bullraider.com