SERIELEDER i 6.divisjon!!!

Serieleder-11-juni-liteDet var duket til fest på Fort Halle stadion i kveld. Serieleder Giv Akt tok turen, og vi visste at med 3 poeng ville vi gå forbi dem. Utopien var at vi også skulle lede serien etter denne kampen, men ingen regna med Holum tap hjemme mot MK2.


Et sjukt tent gjeng gikk rett i strupen på et litt rusten gevir. Det tok ikke mer enn 2 minutter før Pål ble nydelig spilt gjennom av Tommy, og var skråsikker fra skrått hold. 1-0 før det rekordstore publikumet hadde rukket å sette kaffen i halsen.

Konsmo malte på, og viste rett og slett fram at dette var 6.divs beste lag, da de ikke slapp Giv Akt til noe som helst. Sander, Filip og Hagen hadde stålkontroll, og det var kun på vår høyreside de skapte halvsjanser i første omgang. De var rett og slett totalt umyndiggjort, og muren var satt opp for å stå der.

Konsmo hadde det solide grepet om midtbanen, med David i sin feierolle, og Cato og Ørjan som ballspillere. På kantene fikk Tommy og Marcin litt og jobbe med gjennom hele kampen, og vi var gode til å variere. Pål utnyttet det store bakrommet et par ganger og skapte farligheter, men ingen mål. Halvtimen ut i omgangeng skulle Øydna vise fra sin dødballhevn ved å legge dem perfekt på skallen til Hallgeir. Hans heading fra 12 meter hadde vei mot goallen, men der på bakre dukket måltyven Hagen opp og stjal stolpen litt nærmere så den skulle gå inn. Kranglemålet hadde i ishockey blitt annulert for budret ute av stilling, men så lenge Hagens bein ikke var brukket tvert av valgte dommeren og la Hagen få årets første. 2-0. Og Konsmo så uslålige ut.

Og vi fortsatte og male på. Geir er nære, det samme er Pål, men vi måtte nøye oss med 2-0 til pause.

Så skjedde det noe i andre omgang. De litt eldre menn fra Vigeland trenger nok litt lenger tid på å varme opp enn unggutta fra Helle som banker i spik, og noe hadde skjedd i pausen. Vi mista helt initiativet, og de spilte seg inn igjen i kampen. Fortsatt uten å skape det helt store. Simen måtte utenfor 16 og lage litt spenning med  gnure ballen i en Giv Akt spiller og i bue over seg selv. Heldigvis snakker vi cm på feil side. 2-1 scoringen kom. Den var hard og god, og ingenting å gjøre med.

Etter dette hadde Giv Akt en sterk periode mens publikum og Konsmo spillerne så på toget som kom forbi. Ny god utrusing av Simen forhindret 2-2. 

Så kom kampens mest omdiskuterte sitiasjon, og den er nesten allerede glemt. En kranglekamp på midten endte med et Giv Akt frispark ca 50 meter unna Parwez som løftet ballen vidunderlig i mål. Til ingen nytt.

Så... Episoden alle husker. Bombardemantet på corner, som Sander står som en levende mursteinspiperenser. På streken blir han helten da han redder og så med litt klabb og babb klarerer. God klarering blir det også, for det ender i ei superkontring der Tommy til slutt kommer seg til linja, slår inn i boksen der vår store helt Parwez dukker opp til rett tid og på rett sted. En liten touch og ballen lå og la egg i stolperota. 3-1 og kampen var PUNKTERT.  Like punktert som den burde vært 3 minutter før det igjen, da Parwez sendte vidunderlig Peter gjennom alene. Alle venta på Snømannen Peter, som er kald som freongass. Var vel et forsøk på tunnell på keeper. Så rett og slett FOR kald der for ei gangs skyld. Men like etter fikk atlså Parwez publikum til å varte opp med den største klappsalva på Helle siden frigjøringsdagen, og det var deilig å føle at vi spilte på hjemmebane. Konsmo var seriemester for det vi trudde var en stakket stund. I stedet dukket MK opp og ordnet sjokket i Holum med en 2-3 seier.

Dermed troner Konsmo alene på 6.divisjonstoppen 1 poeng foran Giv Akt og Holum, og med 4 poeng ned til Marnardal. Tett som i pappen til Capello der altså. En papp som virkelig har fått vist sin verdi i gullpapp med sin trofaste sverging til 4-1-4-1. En liten ekstra rose til vår lagleder.

På mandag er det siste kamp før ferien. Presset bør være så stort at vi vet at dersom vi vinner den også, ja så kan vi ligge på stranda med bleikfeite mager og glise heile sommer. Som serieleder!

Dagens sitat:

Cato "alt-ikke-Bala-Garba-var" Naglestad

 "Dersom Konsmo rykker opp i 5te dropper jeg ut av studiene og satser på fulltid."

 

laget:

4-1-4-1
Simen-

Sander-Hagen-Filip-Lukasz

David

Tommy-Ørjan-Cato-Marcin

Pål

subs: Parwez, Hallgeir, Danny, Geir, Andreas O, Thomas

 

Powered by Bullraider.com