Uavgjort mot Farsund i toppkampen

Det ble en skikkleig thriller i kveldens toppkamp på Helle, hvor begge lagene vekslet på å lede. Konsmo var likevel klart det beste laget gjennom hele kampen, og det var en svært bitter følelse da utligningen kom med bare 5 minutter igjen å spille.

Farsund hadde også hatt en ganske god start på sesongen, og var tydelig redde for å gå på en smell her oppe. Desperat prøvde de å utsette kampen fordi journalisten deres hadde fått vann i senga. Eller pissa i buksa alt etter som.

De første 25 minuttene spiller rett og slett Konsmo strålende fotball. Det beste publikum har sett av laget i år, med glimrende kombinasjoner og flott småspill på midtbanen. Det ser ut til å bli en enkel seier da Pål gir oss ledelsen, men rutinerte Farsund spillere viste kløkt etter hvert da de faktisk klarte å spille seg inn igjen i kampen. Og var dødelig effektive foran mål. Fine mål, for all del, og ikke mye å gjøre med dem. Men Konsmo sløste som vanlig, og det burde stått en klar Konsmo ledelse ved pause.

Andre omgang begynte litt som den første sluttet, men 10 min ut i omgangen begynte endelig ting å stemme igjen. Etter at Farsund først hadde tatt ledelsen, rullet vi opp et nydelig angrep med Pål, Parwez og til slutt Peder, som på kaldt vis satte inn 2-2 alene med keeper. Så tok dessverre Farsund tilbake ledelsen.
3-2 målet til Pål er likevel kveldens snakkis. One-man-power-and-control. Forbi to, tre forvirra og slitne Farsund spillere, og kaldt i kassa. Vakkert.
Etter dette hadde vi flere fete muligheter til å gå opp i 4-3. Spesielt nærme var Påls heading som ble reddet på streken.
Men 4-3 målet kom, riktignok denne gangen som følge av litt slurv i Farsund forsvaret. Det snappa Parwez smart opp, og var iskald med venstra. Tilbake i ledelsen for første gang siden 1-0, og vi trodde vi hadde 3'ern i lomma. Dessverre gjorde midtbanen sin så godt som eneste feil, og ga vekk ballen veldig undøvendig slik at Farsund knallhard utnyttet en sprekk på venstresida. 4-4 og hodene sank blant et entusiastisk publikum.

Men så... 1 minutt før slutt er plutselig Andreas Ougland alene med keeper. Han får all verdens tid, men kommer litt skrått. Skuddet hans er godt, men en ørliten fing fra keeper gjør at den smeller i stolpen i stedet for i kassa. Bittert. Veldig bittert.

Konsmo svelger likevel fort skuffelsen når det går opp for dem hvilken ny glimrende kamp de har gjennomført. VI står fortsatt med det ene tapet i seriepremieren, og neste uke venter bunnlaget Fjotland. Vi lukter på pallen gutter.

 

Khjørne-Farsund-H

Konsmo - Farsund (1-1) 4-4
1-0 Pål assist Marcin 
1-1
Pause 
1-2
2-2 Peder. Assist Parwez
2-3 
3-3 Pål one man show. 
4-3 Parwez (Farsund assist) 
4-4
SLUTT

Powered by Bullraider.com