Lekestue mot Bostad

En overraskende hendelseEtter å ha tidvis lekt med, og storspilt mot Hægebostads 2.lag i kveldens kamp, gjorde Konsmo det de kan aller best. Nemlig å gjøre kamper unødvendig spennende. De siste 5 minuttene er noen av de lengste på lenge...

Etter 45 minutter med full peis, og 2-0 før publikum hadde rukket ned til Kjell for å kjøpe kaffi, så ting rett og slett lysende ut for Konsmos stolte menn.
David Nilsen stod bak Påls første mål, mens Mr. Nepstad selv stjal ballen og ordna alt på 2-0 målet.
Et noe heldig frisparkmål sendte likevel Bostad på halvveis inn i kampen igjen, før Pål fant Parwez og Konsmo tilbake igjen i 3-1.
Pål fikk en smule mer spillerom i kveldens kamp, da midstopperne ikke hadde like god fysikk som i kampen mot Holum. Dermed ble han til tider et angrep alene. Et angrep som putta to, men burde kanskje stått med 5? Bare i andreomgangen hadde han to strålende headinger i stolpene, og en hvor han fikk ballen på volleyballfat av Bostadkeeperen. Volleyen sneik seg dessverre på utsiden. Dette blir likvel kveldens hendelse på Helle stadion, for kveldens nr 111 viste med ABSOLUTT ALL TYDELIGHET i hele verden hvor mye 3 poeng her ville bety da David gikk fullstendig bananas etter denne missen. Helt fantastisk engasjement, og med slik innstilling blir det mange Konsmopoeng i år.

Og målsjansene haglet til Konsmo denne kvelden. Så sånn sett er det smått utrolig at Hægebostad klarte å lage spenning med sitt 2 mål for kvelden. Like etter den hadde de også en skummel heading i tverrligger. 
Foruten disse 10 minuttene med et visst Høgebostad press var det enveiskjøring, og full kontroll i de bakre Konsmorekker. Vikar Odd Vegard og Filip var rett og slett ENORME der bak, og på venstreback gjør Cato akkurat det Capello håpet han skulle gjøre. Nemlig og også skape noe framover i tillegg til fantastisk defensiv innsats. Tar vi med at både Lukaz og Sander hadde full kontroll på høyrebacken, ja da var det lite for Hægebostads blandingslag og komme med.

Midtbanen fungerte også veldig bra i kveld. De tok plassen de fikk, og var rolige gjennom hele kampen. Den meget gode følelsen i starten på kampen preget laget hele veien, og de få gangene den gode Hægebostad midtbanen slapp gjennom var David der og sveipet unna sammen med midtstopperne. 

Tommy ble tatt stygt, og måtte halte av banen, men da kveldens reporter traff ham på vei for å oppdatere seg på stillingen, var det lite som tydet på at den skaden ville stoppe ham særlig lenge. Og ganske riktig. De siste minuttene var han på plass for å gjøre den viktige krigerjobben.

Kveldens blåsevennlige dommer gjorde også kveldens byttehandel. En stygg takling fra Bostadbacken skulle straffes med gult kort. Men da Konsmo i stedet valgte og ta frisparket mens dommeren skulle notere, fant han det for godt og heller la oss få den gode sjansen til å punktere kampen. Vi tok den selvfølgelig ikke, da dette ville vært unfair play. Men jeg synes det var en passende byttehandel som godt kan skje på dette nivået.

Nå venter 3 tøffe treninger, før MK2 kommer med et nytt og ungt mannskap den 13.mai. Da skal vi faktisk opp enda hakk. Kanskje litt avslutningstrening vil gjøre susen?

 

Konsmo - Hægebostad 2 (3-1) 3-2
mål: 
1-0 Pål (David assist)
2-0 Pål 
2-1 Who cares...
3-1 Parwez (Pål assist)
3-2 Bare for spenningens skyld.

gule kort: Geir og Parwez.

 

Powered by Bullraider.com