Uavgjort på Gyland

BjornenilommaKampen i Gyland ble spilt på en gul og humpete mose som til og med satte VM arenaen i Manaus i gult lys. Kampen var preget av uvanlig mange skader, og Feda ble redusert til 10 mann da Rick ble regelrett sparket ned.

1-0 målet kommer som vanlig tidlig på ekkå klabb oig babb. Så lager Filip straffe, som Feda brenner så det holder.

Neste høydepunkt er da Danny header på seg et nasebrudd. Så måtte keeper Bjørkelid ut, før også både David og Geir måtte forlate banen underveis. En knokkelkamp kan man si.

Så er det tid for et magisk Øydna frispark som treffer Påls pannebrask perfekt og 1-1.

1-2 Pål header først Øydna gjennom. Han går på et sugende løp og ser Pål i øyekroken på 5 meteren. Dermed er det klart for Påls andre mål og Øydnas andre assist. 
"Nei, Nei, Nei" sier Pål. Tommy sendte ei pasning t mæg i midten rett før 11 meteren som æg "flikka" (ganske flaks :p) videre t Ørjan så han va gjennom. Fikk så igjen ballen og hadde åpent mål.

Ørjan turte ikkje skyte sjøl!!

Feda er en gjeng med Suarezer, det visste vi, og plutselig sier det klikk. Det er mr. Holland det går ut over, og vips så var Feda bare 10 mann. Dessverre oppstår det en kjip situasjon helt på tampen av kampen, da en soleklart offsideplassert spiller sitter 4-5 meter i offside. Trond Erik valser ut mot ham for å ta offsiden, da både Fedaspilleren og Trond Erik blir like overrasket. Bjørnis har nemlig ikke blåst. Dermed får Feda stjålet med seg et poeng på tampen. Kjipt men Konsmo tok det med overraskende godt humør. De hadde fullført en god bortekamp, tatt et poeng mot et lag de fikk bank av på hjemmebane, og nok en gang bevist at formen er veldig stigende. 

Med alle skadene i kveld blir det nå en viktig VM pause, før Giv Akt kommer på besøk i August. Vi satser på at vi fortsetter den ubeseirede trenden vi nå er inne i. 1 seier og 1 uavgjort i del 2 av sesongen. Det lover bra!!!

Rick Meijer: «Eg prata litt med Bjørnstøl etter kampen bla for å takke han for kampen og beklage for ropingen som kom i løpet av kampen. Han sa at det ikke var noe roping fra vår sia som han reagerte på ( bra det da  )

Ble over det andre han sa: det var mye hardt spill og en vanskelig kamp å dømme. Herlig ærlig svar hvertfall.»

Powered by Bullraider.com