Lykkelig comeback for Myggen

Etter en resultatmesssig veldig tung vår for det pur unge Konsmolaget, var det i kveld foventningens sus over det kunstige gresset på Helle. Det ble snakket om at det som nok måtte til var at Myggen skulle gjøre comeback, for å frustrere motstanderne så mye at Konsmo endelig kunne ta sin første 3 poenger. Disse smarte sjeler aner ikke hvor rett i alt det gale de fikk.

For det suset som hørtes på Helle denne kvelden var suset av 100.000 tilskuere. Minst. De var stort sett svært små og utrolig blodutsugende. Det kunne vært ballstjelere fra Farsund, men viste seg altså å være mygg i hopetall. Så ille var de at det så ut som Bjørnestøl hadde fått tupè og havrenakke. Svermen var rett og slett en uendelig plage. For Farsund!!!

For med en fordobling av alderssnittet ettersom Espen Bakka, Christian Nepsosa og Fiddandro var henta inn så det ut som om den nødvendige tryggheten var på plass igjen i de gule draktene. Riktignok satt nr 11 på benken, og Espen måtte ut med strekk etter 15 minutter. Men da hadde allerede sistemann satt in sitt 101 mål da han oppdaget at Farsund keeperen stod på 16 meteren og jodlet. Naglesta hadde en fantastisk assisttakling, og Avslutteren løftet den enkelt i kassa bak en totalt feilplassert keeper, og vi var i ledelsen. 

Kampen ble jevn og tett, men Konsmo viste seg etterhvert og ha det siste lille rykket på sin side. For med en Jakka med lim på hanskene, og to backer i Nepstinho Santos (Filip) og Bernosa Da Costa (Lucas) som fullstendig stengte rommene til gode Farsund vinger, var rett og slett Konsmo veldig gode. Selv om Christian mente det ble litt vel mye småspill og lite bakromsspill. Og han hadde rett. 

For da ballene i bakrommet begynte og komme, våknet virkelig ulven Ildo (Pål) og Nepstosa. Først var det Pål som tok svært godt vare på et Jakkautspill, og scoret på en FEILPLASSERT keeper.

Så var det Nepstosa som fikk en ny sjanse etter en duell med en forsvarer. Forsvareren ble liggende, og mål nr 102 satt i nettet. Helt greit. Dermed kunne forsvaret anført av Diano (Danny) og Rildo (Rick) gå til pause med smultring, og få servert litt myggolje. På benken hadde Arnesa (thomas) sikret seg børspoeng for å ha med seg egen mygghatt, noe som selvfølgelig Erlaldo Capello så sitt snitt til å utnytte da han sendte ham på banen like etterpå.

I pausen gikk laget i GARDEROBEN for første gang siden nittenpilogbue, rett og slett for å redde seg fra myggen. Der var stemningen mildt sagt høy,og tenningen likeså. Tiano (Tommy) og Naglesta hadde løpt i hjel midtbanen, og Fiddandro skulle med sin rutine inn og trygge seiren. På vingen hadde Peter Eliisco og Geisco (Geir) planer om å fortsette det gode spillet fra 1.omgang. Det skulle vise seg å bli tøft, ettersom vi fikk en tidlig baklengs i andre. Men tross litt panikk og svakt pasningsspill framover, var forsvaret og Jakka i det umulige hjørnet. Sjansene var ikke så mange, men Farsund styrte andre omgang ganske greit. Andreerto (Andy Ougland) var også med, men heller ikke hans friske bein var i stand til å skape noe særlig med målsjanser i andre omgang. Litt frustrende for spissene og få lite og jobb med, men HALLO!!! I dag var det 3 poeng som betydde ALT. Og det fikset vi, takket være to (korrekt) annulerte mål mellom beina på Jakka. Dette gjorde nemlig at han lærte til den siste gangen, da han lukket luka, og reddet med meget viktig inngrepen med bare minuttet igjen.

Dermed kunne Bjørnestøl sluke de siste myggene i fløyta, og Farsund reise hjem POTTESURE, ute av stand til å rekke åpningskampen heller. Alle hjerter gleder seg.

PS! Kallenavnene er en smule påvirket av et visst mesterskap i Brasil og denne nettsiden.

Powered by Bullraider.com