Din tur?

Konsmo IL - logo2Åpent brev til alle som er medlem av Konsmo idrettslag; 

Jeg har sittet i valgkomiteen i mange år og jeg ser på det som en PLIKT å stille opp i noe som mine barn er med på. Dugnadsarbeid er viktig for at idrettslaget skal svive rundt. Men min jobb er INGENTING iforhold til så mange andre. Da tenker jeg på ildsjelene,trenere og de som legger ned masse dugnadstimer for Konsmo i.l. 

For at idrettslaget skal kunne fungere, trengs det et styre og ulike grupper. I hver av dem sitter 5 representanter og 1 varamann. Til sammen blir det 39 mennesker og 2 revisorer. De som sitter i gruppene kommer sammen et par ganger i året eller kanskje mere, eller holder kontakt på mail eller tlf. De gjør en fabelaktig jobb når det gjelder planarbeid,aktiviteter og samhold. 

Å sitte i valgkomiteen har ikke vært enkelt, jeg har nok vært for ærlig av meg som har gjort at jeg har blitt upopulær hos enkelte. Men jeg står for det jeg har sagt. De som ikke har fått med seg hva jeg mener skal få dette nå; 

Jeg har som sagt sittet i valgkomiteen imange år og sitter med en god del erfaringer. Det er 39 plasser som skal fylles i de ulike gruppene og Konsmo er ei lita bygd. Jeg har erfaring med at det er barn i småskolen (1-7 kl) som har best utbytte av idrettslaget og at det er HER vi må hente inn foreldre som kan sitte i de ulike gruppene. På barneskolen går det ca 90 elever og flere av de er søsken, vi må også tenke at vi skal bruke kun 1 foreldre fra hver familie og at vi bør ikke spør folk som er trenere o.l. 
Med det så har jeg kommet til den konklusjonen; SÅ LENGE DU HAR ET BARN I BARNESKOLEN; SÅ MÅ DU SITTE I EN AV GRUPPENE SOM FORELDRE. 

Hva skjer hvis en ikke gjør det eller sier etter å ha sittet en periode og at det er på tide at andre stiller opp? Jo, da blir det til at flere må sitte i flere grupper samtidig eller at vi må bruke 2 foreldre fra samme familie til å sitte i hver sin gruppe eller at vi må bruke trenere/ildsjeler selv om de allerede hver uke legger ned tid til Konsmo. il. 

Vi i valgkomiteen har nå startet jobben med å fylle ut listene som skal være klar på nyåret 2014. Får du en tlf eller blir kontaktet der vi ber deg om å sitte i en gruppe eller fortsette i den gruppa du er i- håper vi at du takker JA til det!

mvh

Synnøve Abrahamsen

Valgstyret

Powered by Bullraider.com